sianakt dar biskuti padirbejau
60vnt
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 15, 09:06)
60vnt
60vnt
o siaubas kiek daug
gražu bet darbo.....
o kas ten keksiukai ar tortukai tokie daromi?
nu panasu butu i keksiukus...
QUOTE(meilikatyte @ 2012 09 15, 00:04)
ne o ko as jus turiu kaltint
na vienu zodziu tas kremas kaskoks kosmaras 2kartus dariau ir abu ispilti teko pliurza gaunasi niekas cia nesusiplaka.
1- varijantas pakaitinus baltimus kad istirptu pudra nesiplake baltimai gavosi kaip pienas,ispyliau lauk
2-baltimu nekaitinau taip isplakiau bet tik sviesta idejau iskart suskystejo sriubike gavosi ir vel teko pilti lauk:hm o gi baltimai tai riebalu nemeksta vienu zodziu produktu metimas lauk
na vienu zodziu tas kremas kaskoks kosmaras 2kartus dariau ir abu ispilti teko pliurza gaunasi niekas cia nesusiplaka.
1- varijantas pakaitinus baltimus kad istirptu pudra nesiplake baltimai gavosi kaip pienas,ispyliau lauk
2-baltimu nekaitinau taip isplakiau bet tik sviesta idejau iskart suskystejo sriubike gavosi ir vel teko pilti lauk:hm o gi baltimai tai riebalu nemeksta vienu zodziu produktu metimas lauk
Baltymai turi išsiplakti, parašyta recepte pakaitinti, reiškia reikia pakaitinti, aš darau su cukrumi, cukrus greičiau ištirpsta ant garų vonelės, kažką ne taip darote, gal pakliuvo riebalo, recepte nurodyta cukraus pudra, jūs gal naudojote pudrą kurios sudėtyje buvo krakmolas, gal būt tas įtakojo, puikiai gaunasi su cukrumi.
Į išplaltus baltymus, beplakant jie turi būti atvėsę, nuo garų vonelės jie šilti, dėti sviestą kambario temperatūros dalimis, po kiekvienos porcijos gerai išplakant. Baltymai turi būti pilnai atvėsinti, kitaip pradės tirpti dedamas sviestas,Šioje vietoje, baltymų masė nusėda ir gali kremas tapti tokios nevientisos konsistencijos. Į tai nekreipkite dėmesio ir toliau dėkite sviestą dalimis. Sudėjus visą sviestą, jungiame mikserį visu galingumu ir plakame kol kremas taps vientisos blizgios konsistencijos.
Bet kokių fantastiškų tortų atnešta,
QUOTE(aura. @ 2012 09 15, 09:34)
o siaubas kiek daug
gražu bet darbo.....
gražu bet darbo.....
aciu.keksiukai cia
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 15, 08:06)
Wouuuu na ir idejai darbelio,labai grazu.
@drij@ kaip visada su tobulais tortais, drugeliai nematyti niekur,labai grazus
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 15, 09:06)
60vnt
60vnt
Na ir darbo grazu
Saules_zuikuti padirbejai is peties as irgi vargau, dariau simta sausainiu dekoruotu, kai ziurejau inertente labai paprasta atrode, bet kai reikejo daryt, tai sleivi kreivi gavosi, na pirmas blynas prisviles, bet kazkaip uzkabino mane reikes dar bandyt
Rodausi
Sitas tai man atrodo cia kazkieno is jusu pakopintas
Cia ale rudeniskas..
Cia tai tipo vyras zmonele i 30 metu traukia
Dar karta idesiu, man jis lb patinko
Rodausi
Sitas tai man atrodo cia kazkieno is jusu pakopintas
Cia ale rudeniskas..
Cia tai tipo vyras zmonele i 30 metu traukia
Dar karta idesiu, man jis lb patinko
Nevute ,dar karta paklausiu-paskutinis tortukas gal kokiam siuveju kolektyvui? knygos rastas dailus,ziurisi geriau nei su isspaustom formele raidelem
QUOTE(Nevute @ 2012 09 15, 15:20)
visi kaip visada superiniai
o jau sausainuku kiek! i pabaiga ranke nedrebejo rasant?
beja,sausainukai cia is ko?medutis ar kas?
Nevutės gražūs visi, bet labai dailiai skaičiai (30) apdengti. Kaip , mergaitės, dengiat tuos išraitymus ir įdubas, pvz. nulio vidurį?
Nevute.. kur Tu buvai anksčiau. Tavo tortai , keksiukai, viskas ką Tu darai - tai kažkas nepaprasto
Adrija[B], Tavo drugeliai tokie mieli. Tortai - super gražūs, ir aš prie to jau pripratus
Adrija[B], Tavo drugeliai tokie mieli. Tortai - super gražūs, ir aš prie to jau pripratus