Astuftis ,superine pelenes karieta!
Mingailiux ,visi grazus,zaismingi,o jau sakura su bateliais-mmm... net nepasakyciau,jog pirmakart darei..
Olesta ,kastonai o turtingas kavos aplietas jusu sokoladine glazura?
Nevute ,labai sauni ideja cia gal siuveju kolektyvui..?
Saules zuikuti ,vaikiski-ryskus,zaismingi,grazus! o jau arklio galva.. ir kaip jums taip iseina??
Beje,aciu visoms,pastebejusioms mano vyniotinuka
kas gali atsakyti kiek cia to sviesto ar 33gr. ar 330gr.
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Adrija, o jau spalvu ryskumas, figureliu grazumas
QUOTE(meilikatyte @ 2012 09 14, 23:00)
kas gali atsakyti kiek cia to sviesto ar 33gr. ar 330gr.
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
dar karteli as bandau padaryti pagal ta receptuka tortui aptepti kremuka is po vonelės man cia niekas nesiplaka ir aplabai baltimus ar galima sildyt ir kiek to sviesto kas man pasakys deti.AČIŪ
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius . Ant virsaus galima puosti kuom norite: mase ar beze.niekas nenuciuocia,viskas laikosi puikiai.
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 14, 23:40)
Na 330 gr. , bent pagal kitų produktų kiekį aš tiek imčiau .
Dar vienas pasimetė .
Dar vienas pasimetė .
ačiū
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 14, 23:49)
Bet aš jo nedariusi , nekaltinkite paskui jei nesigaus , geriau reiktų autorės klausti , bet ten mažas nuliukas po 33 .
ne o ko as jus turiu kaltint
na vienu zodziu tas kremas kaskoks kosmaras 2kartus dariau ir abu ispilti teko pliurza gaunasi niekas cia nesusiplaka.
1- varijantas pakaitinus baltimus kad istirptu pudra nesiplake baltimai gavosi kaip pienas,ispyliau lauk
2-baltimu nekaitinau taip isplakiau bet tik sviesta idejau iskart suskystejo sriubike gavosi ir vel teko pilti lauk:hm o gi baltimai tai riebalu nemeksta vienu zodziu produktu metimas lauk
kokie nuostabus tortai sirdis dziaugiasi beziurinejant kokios jus, mergaites, saunuoles
pasidalinkit patirtim, prasau, kas naudojat "nevalgoma" juostele apjuosti tortui, kokio plocio dazniausiai naudojama ir ar patepat kuo nors vidine puse ar tiesiog apjuosiat? tiesiog neesu puosus silkine juostele dar
pasidalinkit patirtim, prasau, kas naudojat "nevalgoma" juostele apjuosti tortui, kokio plocio dazniausiai naudojama ir ar patepat kuo nors vidine puse ar tiesiog apjuosiat? tiesiog neesu puosus silkine juostele dar
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 14, 22:04)
Laba vakaras visoms .
grazios figureles. o jau meskuciu gausa
TAIP, ŠOKOLADINĮ APLIEJAU ŠOKOLADINE GLZŪRA
ADRIJA, nuostabūs tortai, bet Danieliaus avinukas įstrigo labiausiai, nuostabus
ADRIJA, nuostabūs tortai, bet Danieliaus avinukas įstrigo labiausiai, nuostabus