Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Astuftis ,superine pelenes karieta! thumbup.gif
Mingailiux ,visi grazus,zaismingi,o jau sakura su bateliais-mmm... thumbup.gif net nepasakyciau,jog pirmakart darei.. schmoll.gif
Olesta ,kastonai thumbup.gif o turtingas kavos aplietas jusu sokoladine glazura? blush2.gif blush2.gif
Nevute ,labai sauni ideja drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia gal siuveju kolektyvui..? bigsmile.gif
Saules zuikuti ,vaikiski-ryskus,zaismingi,grazus! thumbup.gif o jau arklio galva.. thumbup.gif ir kaip jums taip iseina?? blush2.gif
Beje,aciu visoms,pastebejusioms mano vyniotinuka 4u.gif
Atsakyti
help.gif kas gali atsakyti kiek cia to sviesto ar 33gr. ar 330gr. 4u.gif

4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto
Atsakyti
Laba vakaras visoms .

Tortai visų thumbup.gif .

Mingailiux wub.gif
Nevute
wub.gif

user posted image....user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Adrija, o jau spalvu ryskumas, figureliu grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2012 09 14, 23:00)
help.gif kas gali atsakyti kiek cia to sviesto ar 33gr. ar 330gr. 4u.gif
4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto

dar karteli as bandau padaryti pagal ta receptuka tortui aptepti kremuka is po vonelės man cia niekas nesiplaka ir aplabai baltimus ar galima sildyt ax.gif ir kiek to sviesto kas man pasakys deti.AČIŪ

4 kiausiniu baltymai
220gr cukraus pudros
33ogr sviesto

Kiausiniu baltymus sumaisyti su cukraus pudra ir pastatyti i karsta vonele,kad istirptu cukrus.paskui nuimti ir isplakti iki standziu putu.sviesta supjaustyti i 10 gabaliuku ir toliau plakant baltymus po viena sudeti.As dejau kas puse minutes.Kremas gavosi is pirmo karto,laaaaaaabai purus,neriebus ir lengvas. is to kiekio galima aptepti du tortus nedidelius . Ant virsaus galima puosti kuom norite: mase ar beze.niekas nenuciuocia,viskas laikosi puikiai.
Atsakyti
Na 330 gr. , bent pagal kitų produktų kiekį aš tiek imčiau .

Dar vienas pasimetė tongue.gif .

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 14, 23:40)
Na 330 gr. , bent pagal kitų produktų kiekį aš tiek imčiau .

Dar vienas pasimetė  tongue.gif .

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet aš jo nedariusi , nekaltinkite paskui jei nesigaus , geriau reiktų autorės klausti , bet ten mažas nuliukas po 33 .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 14, 23:49)
Bet aš jo nedariusi , nekaltinkite paskui jei nesigaus , geriau reiktų autorės klausti , bet ten mažas nuliukas po 33 .

biggrin.gif ne o ko as jus turiu kaltint 4u.gif
na vienu zodziu tas kremas kaskoks kosmaras doh.gif 2kartus dariau ir abu ispilti teko pliurza gaunasi niekas cia nesusiplaka.
1- varijantas pakaitinus baltimus kad istirptu pudra nesiplake baltimai gavosi kaip pienas,ispyliau lauk
2-baltimu nekaitinau taip isplakiau bet tik sviesta idejau iskart suskystejo sriubike gavosi ir vel teko pilti lauk:hm o gi baltimai tai riebalu nemeksta schmoll.gif vienu zodziu produktu metimas lauk cool.gif
Atsakyti
clap.gif kokie nuostabus tortai smile.gif sirdis dziaugiasi beziurinejant wub.gif kokios jus, mergaites, saunuoles 4u.gif
pasidalinkit patirtim, prasau, kas naudojat "nevalgoma" juostele apjuosti tortui, kokio plocio dazniausiai naudojama ir ar patepat kuo nors vidine puse ar tiesiog apjuosiat? tiesiog neesu puosus silkine juostele dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 14, 22:04)
Laba vakaras visoms .

grazios figureles. o jau meskuciu gausa bigsmile.gif
Atsakyti
TAIP, ŠOKOLADINĮ APLIEJAU ŠOKOLADINE GLZŪRA smile.gif

ADRIJA, nuostabūs tortai, bet Danieliaus avinukas įstrigo labiausiai, nuostabus smile.gif
Atsakyti