QUOTE(umedyte @ 2012 09 14, 15:05)
pirmakart keliu ,nezinau ar iseis biskvitinis vyniotinis su riesutiniu kremu,gelytes,lapeliai ,drugeliai pastilazo
grazios gelytes
likta,grazus kuklus kaip visada tortukai
umedyte,labai grazu
aciu visoms uz komplimentus mano tortui ir vaikui
umedyte,labai grazu
aciu visoms uz komplimentus mano tortui ir vaikui
QUOTE(astuftis @ 2012 09 14, 18:08)
Pelenės tortas, varškinis gaivumėlis, pastiliažas, 2,3kg
fainas.jau su rudenelio gerybem
sveikos
as turiu rimta is savo puses klausima jum
jau kiek esu ismetus sokolado tai nezinau o gavosi pirma man pati karta kai dariau bet tiksliai kaip dariau nepamenu ,tai va kaip pasidaryti sokoladiniu roziu mase kad nesigautu kaip paaiskinti trupiniukai kaip smelis ? kiek skaitau ieskau nesuprantu o dariau 1 karta is cia sm ir pavyko o kiti kartai i siuksline tai nebesuprantu ...
as pasiemu 100g sokolado istirpinu ant voneles ir tada dedu medaus sauksta ir greit pramaisau ir bemaisant op ir pasidaro tas nebegrazus guzas ir po to palieka trupiniai tokie ... ka darau ne taip
buciau dekinga uz atsakyma
as turiu rimta is savo puses klausima jum
jau kiek esu ismetus sokolado tai nezinau o gavosi pirma man pati karta kai dariau bet tiksliai kaip dariau nepamenu ,tai va kaip pasidaryti sokoladiniu roziu mase kad nesigautu kaip paaiskinti trupiniukai kaip smelis ? kiek skaitau ieskau nesuprantu o dariau 1 karta is cia sm ir pavyko o kiti kartai i siuksline tai nebesuprantu ...
as pasiemu 100g sokolado istirpinu ant voneles ir tada dedu medaus sauksta ir greit pramaisau ir bemaisant op ir pasidaro tas nebegrazus guzas ir po to palieka trupiniai tokie ... ka darau ne taip
Melitos trotukas
o jau olestuko turtinga kavos kad imciau dabar!
o jau olestuko turtinga kavos kad imciau dabar!
Jeeee kiek tortuku jau matau graziu, ikeliu savo eisiu visus idemiau apziuret
QUOTE(lekianti @ 2012 09 14, 19:44)
gal vistiek perkaitinat sokolada? Sokoladas pradejo tirpti - nuimkit, ismaisykit, vel uzdekit, vel nuimkit, pamaisykit. Kol pagausit minti, kaip reikia tirpdyti.. nes siaip tai atrodo, kad viska gerai darot.. gal koks lasiukas vandens patenka?