Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal galetu kas nors,kas yra dares torta kiskuti, atsakyti i klausima,is ko darote ausis?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 27, 08:53)

Merginos, gal galite patarti kur butu galima nusipirkti toki iranki kremu puosti? g.gif geriausia internetu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,gal zinot ar yra kokiu dazu ar purskiamu kad isgauti sidabrine spalva,reikia tortui sidabriniu vestuviu proga
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2012 09 13, 19:57)
Sveiki,gal zinot ar yra kokiu dazu ar purskiamu  kad isgauti sidabrine spalva,reikia tortui sidabriniu vestuviu proga

Be abejo, kad yra. Galit pirkti flakonėliuose tuos dažus, jie anglijose kainuoja po 5 - 6 svarus, vieno flakonėlio vienam didensniam tortui nelabai užteks.
O yra ir skysti buteliukuose dažai, suteikiantys sidabro efektą. Reikia turėti aerografą (purkštuką kitaip sakant). Gamina tuos dažus Squires Kitchen, Americolor. Bet jeigu ketinat dažyti didelį plotą, tai tik purkštuku. Teptukais taip nenutepsit. Detales gal ir galima teptukais.. bet gaunasi purvinumo efektas, tepant teptuku.
Papildyta:
QUOTE(dome @ 2012 09 13, 19:07)
Gal galetu kas nors,kas yra dares torta kiskuti, atsakyti i klausima,is ko darote ausis?

pafantazuosiu - reikia daryti kieto pastilažo, suformuoti ausis, ir palikti džiūti dvi tris dienas. Torte tvirtinti gal baltu šokoladu, kad torto pertepimai nesutirpdintų ausų galų, kol kiškis lauks išėjimo į stalą.
Atsakyti
ausys gali buti is dziovinto pastilazo,is kokio meducio lakstelio ir atmozota kremuku...
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 09 12, 15:16)
Štai šitas klausimas ir mane domina. Esu išbandžius maršmelousų masę, bet saldybė nesvietiška, tai niekas jos nevalgė ir teko išmest. Nors tortas gražiai atrodė ax.gif

Kol kas man labiausiai "valgoma" atrodo masė iš pieno miltelių, cukraus pudros ir kondensuoto pieno (1:1:1). Dengimui gal ir ne pati patogiausia masė, bet figūrėlėms man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 13, 15:27)
ziurint kokio svorio reikia???
atsiprašau uz nesupratingumą, bet ką ten vaizduoti???  g.gif  elementarus apvalus tortas, tik tiek kad aukštas ir turi iš šono priklijuotą rankeną  cool.gif

ps, jei norit kad iseitu bokalas o ne medine alaus vonia, tai darykit kuo mazesni skersmeni  rolleyes.gif

Aciu smile.gif
O rankena kuom priklijuojat?ar puikiai limpa saldainiu mase?ar reik ja vandenuku paslabdyti?
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2012 09 13, 20:00)
Aciu smile.gif
O rankena kuom priklijuojat?ar puikiai limpa saldainiu mase?ar reik ja  vandenuku paslabdyti?

reiktu gal patepti... as dariau tik viena karta ir tai ant greicio tai neturejo laiko nei rankena zdiut, nei prisiklijuot.. tai per visa rankena perveriau viela, kurios galus dar ismeigiau itorta smile.gif kadangi savi valgem tai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 13, 21:47)
reiktu gal patepti... as dariau tik viena karta ir tai ant greicio tai neturejo laiko nei rankena zdiut, nei prisiklijuot.. tai per visa rankena perveriau viela, kurios galus dar ismeigiau itorta smile.gif kadangi savi valgem tai irnesakyk.gif

papasakosiu ir as is ko rankena dariau viena kart:),nors su mano patirtim sleptis tik sitam forume..bet vistiek:) as tiesiog paemiau didele pirktine baronka , nupjoviau,kiek ten man atrode reikalinga:ax: aptepiau tirpdintu sokoladu ir tuo paciu sokoladu prilipinau..
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 09 13, 20:57)
papasakosiu ir as is ko rankena dariau viena kart:),nors su mano patirtim sleptis tik sitam forume..bet vistiek:) as tiesiog paemiau didele pirktine baronka , nupjoviau,kiek ten man atrode reikalinga:ax: aptepiau tirpdintu sokoladu ir tuo paciu sokoladu prilipinau..

Koks isradingumas! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 13, 21:32)
Koks isradingumas!  bigsmile.gif  thumbup.gif

Nu bet tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Napaleonas su spanguolem.pastilazas,sl beze.2700gr
user posted image
o cia mano trimetes tortukas ax.gif
snikers,apie 2kg
veliau dar ant virsaus jos mylima veikeja uzdejom(gummy bear),bet normalios foto nera smile.gif
user posted image
Atsakyti