Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 12, 23:23)
Du vienodi dubenėliai jums padės tai padaryti  smile.gif .


na masciau as apie tai. taciau labai neaisku, kaip sutvirtibti apatini dubeneli? juk jis bus plonejantis i apacia.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 09 09, 20:41)
Zaros vyrisku drabuziu kolektyvui Klaipedoje smile.gif

Patvirtinu labai skanus ir šviežias. Labai patiko kad torto vidus buvo nesaldus ir kad pats tortas nemažas. Kolektynas didelis tai visiems teko paragauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 09 12, 23:46)
na masciau as apie tai. taciau labai neaisku, kaip sutvirtibti apatini dubeneli? juk jis bus plonejantis i apacia.... g.gif  g.gif  g.gif



Su kuo jūs jį norite tvirtinti , niekaip nesuprantu ... vieną su kitu ?.... patepkite kremu ir sulipinkite , tas pats ir su visu kamuoliu , juk dėsite jį ant ko nors , patepkite kremu , jis prilips .
Atsakyti
skirtingų skonių tortai, papuošimui naudojau pastilažą, aisingą...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kartoju klausima gal nepamatet blush2.gif

Toks klausimelis gal zinot is patirties kuri dengimo mase maziausiai saldi?
apskritai kuom dengti maziausiai saldu beze grietinele ar dar kuom nors?
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 13, 08:32)
Kartoju klausima gal nepamatet blush2.gif

Toks klausimelis gal zinot is patirties kuri dengimo mase maziausiai saldi?
apskritai kuom dengti maziausiai saldu beze grietinele ar dar kuom nors?



nezinau, bet tai visos jos is cukraus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 13, 08:32)
Kartoju klausima gal nepamatet blush2.gif

Toks klausimelis gal zinot is patirties kuri dengimo mase maziausiai saldi?
apskritai kuom dengti maziausiai saldu beze grietinele ar dar kuom nors?

idekit daugiau rugsteles ir nebebus tokia saldi tongue.gif o apskritai tai kam ją valgyt???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 13, 08:36)
idekit daugiau rugsteles ir nebebus tokia saldi  tongue.gif  o apskritai tai kam ją valgyt???

o tai jei ji ant torto kaip siulote bevalgant nuimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 13, 09:02)
o tai jei ji ant torto kaip siulote  bevalgant nuimti? g.gif

tiesiog paliekant ja lekstutej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 12, 20:57)
simbail - grietinėlės kremas arbūzų skonio .

@adrij@, grietinėlė puiku, plakti moku, bet arbūzo skonis tai čia tas iš miltelių ar koks kitas stebuklas. O gal čia naudojate grietinėlę iš pakelio kur tokia būna, kur reikia įpilti pieno ir plakti? Atleiskit, kvaili klausimai blush2.gif na bet man labai rūpi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 13, 08:32)
Kartoju klausima gal nepamatet blush2.gif

Toks klausimelis gal zinot is patirties kuri dengimo mase maziausiai saldi?
apskritai kuom dengti maziausiai saldu beze grietinele ar dar kuom nors?

Į visas dengimo mases be išimties dedu šaukštelį su kaupu citrinos rūgšties, dengiu kuo plonesniu sluoksniu, dar nemačiau, kad kas masę būtų lėkštėje palikęs. Dažnai dengiu tik viršų, šonus palieku su trupiniais, aisingu prie trupinių klijuoju maės detales, jei norisi kuo šonus padengti. Aisingą taip pat darau rūgštų. Jei kas svajoja apie gaivų, nesaldų ir kartu puošnų tortą - tenka nusivilti - arba nesaldus, arba ne itin puošnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 09 13, 09:28)
@adrij@, grietinėlė puiku, plakti moku, bet arbūzo skonis tai čia tas iš miltelių ar koks kitas stebuklas. O gal čia naudojate grietinėlę iš pakelio kur tokia būna, kur reikia įpilti pieno ir plakti? Atleiskit, kvaili klausimai  blush2.gif  na bet man labai rūpi  blush2.gif


Į SKYSTĄ grietinėlę įpilu arbūzų kvapų , kokie dar milteliai , aš iš ūkininko jau 20 metų perku jo separuotą naminę grietinėlę be jokių E B ar G biggrin.gif .
Atsakyti