viskam visiskai viskam naudoju tik optima linija cukru.tiek biskvitai,tiek kremai,tiek slapia beze pasigamina kuo puikiausiai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 12, 16:23)
viskam visiskai viskam naudoju tik optima linija cukru.tiek biskvitai,tiek kremai,tiek slapia beze pasigamina kuo puikiausiai
Jus turbut kokybiska gaunate,pas mus kaiman atliekas veza cia matyt dar nuo rankos priklauso
Sveikos kepejeles,
as kreipiuosi su tokiu klausimu, kur galima LT nupirkti formeliu gelyciu, drugeliu darymui? Gal kokiam turguj yra, ar kokioj parduotuvej?
Aciu Jums is anksto
as kreipiuosi su tokiu klausimu, kur galima LT nupirkti formeliu gelyciu, drugeliu darymui? Gal kokiam turguj yra, ar kokioj parduotuvej?
Aciu Jums is anksto
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 12, 15:23)
Įkišiu ir aš trigrašį - šimtalapiams geriausia karemėl gaunasi būtent su šiuo cukrumi
QUOTE(dangiuk @ 2012 09 12, 19:04)
Įkišiu ir aš trigrašį - šimtalapiams geriausia karemėl gaunasi būtent su šiuo cukrumi
Na įkišiu tada ir aš savo ... per 25 metus kepant šimtalapius , karamelė man super gaunasi su bet kokiu cukrumi .
sarah -@ , tortas su meškiukais .
simbail - grietinėlės kremas arbūzų skonio .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 12, 18:57)
Na įkišiu tada ir aš savo ... per 25 metus kepant šimtalapius , karamelė man super gaunasi su bet kokiu cukrumi .
Nesiginčysiu.
QUOTE(keno @ 2012 09 12, 17:51)
Jus turbut kokybiska gaunate,pas mus kaiman atliekas veza cia matyt dar nuo rankos priklauso
jo,mums po blatu veza
-------
formeliu ir dazu turi internetines parduotuves Sal2 ,cakedeko,tastyfun
help
padariau snikersa, o ganasas nesigavo - nu neissiplaka nors nusisauk...
kuo "papuost"? nereikia man super duper, bet bent aptept kuo nors...
nebeturiu grietineles
turiu sokolado, sviesto, marshmallow, kondensuoto pieno...
padariau snikersa, o ganasas nesigavo - nu neissiplaka nors nusisauk...
kuo "papuost"? nereikia man super duper, bet bent aptept kuo nors...
nebeturiu grietineles
turiu sokolado, sviesto, marshmallow, kondensuoto pieno...
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 12, 19:57)
Pagarba Su tokiu stazu turbut is bet kokiu produktu sedevrus padarytumet, vistik patirtis daro savo Rozine kolekcija - NEREALI
sveikutes,
Noreciau pasiteirauti, gal kas turite kokios nors informacijos, kaip suformuoti kamolio formos tortuka? papuosimu temoje yra, kaip papuosti, taciau gal kas pasidalintumete patirtimi kaip jy suformuoti? kad butu lygus ir nenugriutu
Noreciau pasiteirauti, gal kas turite kokios nors informacijos, kaip suformuoti kamolio formos tortuka? papuosimu temoje yra, kaip papuosti, taciau gal kas pasidalintumete patirtimi kaip jy suformuoti? kad butu lygus ir nenugriutu