Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 11, 11:15)

Širdele, netrupink batono. Šaldytuve cukraus kandys neėda... nepasiekia.

QUOTE(sarah- @ 2012 09 11, 15:28)
labai jau ramu siandiena smile.gif ...

labai gražios ramunės wub.gif ir aguonos.. prašyčiau pamokyt kaip daryt blush2.gif
Atsakyti
cia mano keli 4u.gif
user posted image
user posted image
O cia turejau problemu su beze doh.gif isplakiau slapia beze pradejau dzibuoti aukstu sujungimus viskas buvo ok, o kai pradejau per visa torta i pabaiga ziuriu, kad viskas tizta, bet aukstu sujungimai taip ir liko grazus ir pradejo stingti. Kodel? g.gif Tai teko viska nuimti dejau pudros plakiau gavos kaip ir aisingas g.gif
user posted image
sitas buvo mano vyrui, plikytos teslos su maskarpones suriu, vietoj braskiu dejau avieciu. Kepiau ji pirma karta viskas gavos puikiai, kremuko kiek pritruko, bet visko turejau tai daplakiau smile.gif mano skoniui thumbup.gif , o kai kam buvo per mazai saldus. 2-3a snikersas tai buvo ir saldumo biggrin.gif
user posted image
Labai prasau, pasakykit, kaip isplakt slapia beze? Noriu ismokti, bet as jau jos bijau ir jau ne del zalio kiausinio , o kad kur nors ant stalo istiz doh.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 09 11, 21:27)

grazus tortai.meskuciu meilumas wub.gif
o kokie matmenys paskutinio torto?biskuti nelabai gerai ziurisi g.gif
Atsakyti
ir as bedu su slapia beze turejau biggrin.gif nors sako, kad ji nesigauti negali, man nesigavo ax.gif (pries tai kelis kartus gavosi). o nesigavo del to, kad labai skubejau ir nespejau gerai nusausinti kiausiniu. Matyt ilasejo kazkiek vandens i indeli g.gif cia as taip speju..

o sakyk, versaal, tie perlai su formele daryti, ar rankomis? smile.gif beje, lb grazus tortai mirksiukas.gif
Atsakyti

naitas-didelis dekui uz gerus zodzius-tik kazin kas cia ka gali mokyti g.gif ,bet nuotaika tai pakelet thumbup.gif
versaal-labai mieli tortukai-man labai patiko. wub.gif .o kas liecia beze..tai pati darydama gerai iki galo isplaku...tai man visada stovi dzibukai,kaip kareivukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 11 rugsėjo 2012 - 20:39
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 11, 20:36)
grazus tortai.meskuciu meilumas  wub.gif
o kokie matmenys paskutinio torto?biskuti nelabai gerai ziurisi g.gif

as net nezinau, istiesu galetu buti antras aukstas kiek platesnis
O perliukus nusipirkau draze ,,Rūta" baltus(metiniai) ir juodus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 11 rugsėjo 2012 - 20:48

QUOTE(sarah- @ 2012 09 11, 13:28)

Grazios geles wub.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 09 11, 13:44)

nuotrauka per maza tortuko, nelabai matosi ax.gif

QUOTE(okmantes @ 2012 09 11, 14:07)

sokoladine tvorele noretusi tankesne padaryti, nes atrodo kad gali suluzti mirksiukas.gif

QUOTE(griode @ 2012 09 11, 18:59)

Pirmas blynas visai nieko, tik tortuko forma keistoka, kitasyk bus dar graziau 4u.gif

QUOTE(versaal @ 2012 09 11, 20:27)

Tortukai nuostabus wub.gif  wub.gif tik nuoretusi fono grazesnio biggrin.gif

QUOTE(nora25 @ 2012 09 10, 12:01)

labai grazios geles, gal truputi tik per dideles wub.gif
,
QUOTE(melynas dangus @ 2012 09 11, 08:07)

Idomus tortukas, nematytas  thumbup.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 09 10, 11:56)
puodas blink.gif  thumbup.gif
pilis labai grazi wub.gif
...ir visi kiti  4u.gif

bananinis, pastilazas....savo seimina palepinau biggrin.gif ...beje labai skanus, dekui erikiuxxx uz nuostabu recepta 4u.gif

ACIUKAS 4u.gif
Dziaugiuosiu, kad patiko mano receptukas, kepkyt i sveikatele
dar niebuvo nei vieno kam nepatiko bigsmile.gif

tavo tortukai nuostabus, labai patiko su rozine spalvyte tortukas, labai mielas wub.gif

Papildyta:

MERGAITES 4u.gif , kas daznai daro sl.beze
kokiu greiciu/galingumo reikia plakti ???
nes man irgi kaskaip netaip iseina blush2.gif
pirma karta buvo skaniausia, o paskutiniais kartais keistoka, tai skonis kaip muilo, arba perskysta buna , kai pradedi puosti g.gif patarkit prasau.
o jejgu daryti, ta geraja beze, kokios talpos reikalingas indas, cukrui sirupui uzvirti? ir geriau : aukstesni, ar zemesni?

ACIU visiems kas nepatinges atsakyti 4u.gif
o kas nelabai nores paslapciu atskleisti cia forume, galite i AZ brukstelt 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 rugsėjo 2012 - 01:09
QUOTE(versaal @ 2012 09 11, 21:27)

Labai grazus wub.gif Ypac pirmas su meskiukais wub.gif wub.gif wub.gif

Aciu visoms, kas pastebejo mano tortukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 12 rugsėjo 2012 - 05:57
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 12, 02:16)

MERGAITES 4u.gif , kas daznai daro sl.beze
kokiu greiciu/galingumo reikia plakti ???
nes man irgi kaskaip netaip iseina blush2.gif
pirma karta buvo skaniausia, o paskutiniais kartais keistoka, tai skonis kaip muilo, arba perskysta buna , kai pradedi puosti g.gif patarkit prasau.
o jejgu daryti, ta geraja beze, kokios talpos reikalingas indas, cukrui sirupui uzvirti? ir geriau : aukstesni, ar zemesni?

ACIU visiems kas nepatinges atsakyti 4u.gif
o kas nelabai nores paslapciu atskleisti cia forume, galite i AZ brukstelt 4u.gif  biggrin.gif

as plaku visad greiciausiu greiciu g.gif nepatikesi,bet daug kas nuo cukraus kokybes priklauso mirksiukas.gif MB nupirko optima linija doh.gif tragedija,kas ten per slamstas-tik kompotui virti,nes nei morengai neisdziuva(gal cia tik man taip? biggrin.gif ) visad naudoju Panevezio cukru,t.y. ta cukru,kuris yra gamyklinis,o ne pagamintas pagal kokia tai optimos linijos,ar maximos uzsakyma doh.gif
o tikrajai beze,geriau aukstas siauras indas sirupui virti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 09 12, 09:04)
as plaku visad greiciausiu greiciu g.gif nepatikesi,bet daug kas nuo cukraus kokybes priklauso mirksiukas.gif MB nupirko optima linija doh.gif tragedija,kas ten per slamstas-tik kompotui virti,nes nei morengai neisdziuva(gal cia tik man taip? biggrin.gif ) visad naudoju Panevezio cukru,t.y. ta cukru,kuris yra gamyklinis,o ne pagamintas pagal kokia tai optimos linijos,ar maximos uzsakyma doh.gif
o tikrajai beze,geriau aukstas siauras indas sirupui virti 4u.gif

va va -o as masciau koks galas, viska darau vienodai ir skirtingai gaunasi doh.gif vat ir buvau priejus prie isvados kad cukrus kaltas nes pastaraji kart buvo ir tas optimos doh.gif o kiausiniai tokios pat firmos. Nu issiplake man ta sl.beze bet jau taip vargais ir dar plakdama dapyliau to cukraus zymiai daugiau nes kitaip tai schmoll.gif Su panavezio kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 rugsėjo 2012 - 11:12
@adrij@, o koks ten kremas ant tų rausvų keksiukų? Labai gražiai atrodo smile.gif O jau švelnumo dvelksmas nuo tos rausvos kolekcijos saldumynų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 11, 18:59)
Toks klausimelis gal zinot is patirties kuri dengimo mase maziausiai saldi?
apskritai kuom dengti maziausiai saldu beze grietinele ar dar kuom nors?

Nes sendiena savo meduti dengiau cukraus mase tai baisiai jau saldu gavos ax.gif

Štai šitas klausimas ir mane domina. Esu išbandžius maršmelousų masę, bet saldybė nesvietiška, tai niekas jos nevalgė ir teko išmest. Nors tortas gražiai atrodė ax.gif
Atsakyti