QUOTE(sarah- @ 2012 09 11, 13:28)
Grazios geles
QUOTE(astuftis @ 2012 09 11, 13:44)
nuotrauka per maza tortuko, nelabai matosi
QUOTE(okmantes @ 2012 09 11, 14:07)
sokoladine tvorele noretusi tankesne padaryti, nes atrodo kad gali suluzti
QUOTE(griode @ 2012 09 11, 18:59)
Pirmas blynas visai nieko, tik tortuko forma keistoka, kitasyk bus dar graziau
QUOTE(versaal @ 2012 09 11, 20:27)
Tortukai nuostabus tik nuoretusi fono grazesnio
QUOTE(nora25 @ 2012 09 10, 12:01)
labai grazios geles, gal truputi tik per dideles
,
QUOTE(melynas dangus @ 2012 09 11, 08:07)
Idomus tortukas, nematytas
QUOTE(pasta222 @ 2012 09 10, 11:56)
puodas
pilis labai grazi
...ir visi kiti
bananinis, pastilazas....savo seimina palepinau
...beje labai skanus, dekui
erikiuxxx uz nuostabu recepta
ACIUKAS
Dziaugiuosiu, kad patiko mano receptukas, kepkyt i sveikatele
dar niebuvo nei vieno kam nepatiko
tavo tortukai nuostabus, labai patiko su rozine spalvyte tortukas, labai mielas Papildyta:MERGAITES
, kas daznai daro sl.beze
kokiu greiciu/galingumo reikia plakti ???
nes man irgi kaskaip netaip iseina
pirma karta buvo skaniausia, o paskutiniais kartais keistoka, tai skonis kaip muilo, arba perskysta buna , kai pradedi puosti
patarkit prasau.
o jejgu daryti, ta geraja beze, kokios talpos reikalingas indas, cukrui sirupui uzvirti? ir geriau : aukstesni, ar zemesni?
ACIU visiems kas nepatinges atsakyti
o kas nelabai nores paslapciu atskleisti cia forume, galite i AZ brukstelt