Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 10, 19:50)
O aš niekaip nesuprantu , kam ją iš vis laikyti , užsiminkei , ir kol elastinga denk tortą , o jei jau sušaldote iki to , kad tampa kieta ( ten juk dedasi želatina ) , tai savaime suprantama , kad reik pašildyti , perminkyti , kol vėl bus tinkama dengti tortą .

labai aciu uz atsakymus 4u.gif recepte buvo rasyta, kad palikti bresti, tai as ir palikau nakciai blush2.gif siaip pastiliazas atrodo idealiai lygiai ant torto, nedrekuoja kaip kitos mases, kita karta tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2012 09 11, 09:59)
labai aciu uz atsakymus  4u.gif  recepte buvo rasyta, kad palikti bresti, tai as ir palikau nakciai  blush2.gif siaip pastiliazas atrodo idealiai lygiai ant torto, nedrekuoja kaip kitos mases, kita karta tikiuosi viskas bus gerai  smile.gif

Aš suprantu , kad jūs radote taip parašyta , tik kam jį brandinti ? , kas ten turi subręsti ? tai nekaip neįsikertu , gėlių masę - taip , bet esu ir su ja ne brandintą dariusi , šiaip - patikrinimui , koks buvo skirtumas ? - jokio , bent man mirksiukas.gif .

O dabar jūs dirbate darbą du kartus , užminkote pastilažą , sukietinate šaldytuve , vėl atšildote , vėl minkote ( jei to nepadarote , verkiate , kad šššš - trupa ) , aš neturiu laiko vieną darbą daryti du kartus , bet čia kaip kam patogiau , mėgstate žaisti , turite tam laiko , prašom 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 09 11, 09:07)
atnesu paveluota rugsejo 1-osios torta smile.gif

labai fainas 4u.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 11, 10:15)
aš neturiu laiko vieną darbą daryti du kartus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai jau ramu siandiena smile.gif ...tad idesiu kelis savo..pirma karta dariau bantuka,tai lygtai gavosi smile.gif ...tik papuosimas abieju panasus,taip jau isejo smile.gif

snikersas
user posted image

dvieju skoniu..6kg.
user posted image

tik nuotraukos gal nevykusios..oi kaip reikia visko mokytis doh.gif
na gal si geresne,nors ????
user posted image

Visu tortukai labai grazus..kiekvienam ideta meile,kantrybe,darbas...grazu ziureti...saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 11 rugsėjo 2012 - 13:30
QUOTE(sarah- @ 2012 09 11, 14:28)

Labai patiko su aguonom wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maniškis išeinančiai iš darbo sekretorei nuo kolektyvo.
Varškinis gaivumelis, pastiliažas, 3,4kg
user posted image
Atsakyti
SARAH labai grazus tortai thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz gera zodi 4u.gif ...aguonas dariau pirma karta ir tikrai jos nera nuostabios,bent zinau,kad kita karta bus grazesnes...
astuftis-grazi knyga thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sarah-,2012 09 11, 12:28]

man labai patiko, o ramuneles kokios grazios,o jau aguonos wub.gif

[quote=astuftis,2012 09 11, 12:44]

grazi dovanele smile.gif

pasirodysiu as savo ankstesnius blush2.gif
viduj medutis, virsuj pastilazas ir sokoladine-saldainine mase. norejau dangcio grazaus,bet tada dar nemokejau padaryti
user posted image
o cia maskarpones tortukas. tikslas buvo galu gale padaryti sokoladine tvorele ir pameginti sokoladinius ziedlapius gelytei, o visa kita ant virsaus, tai... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, oho cia tai groziu pasipyle bigsmile.gif , pradedant nuo pirmo puslapio bigsmile.gif
Mingailiux labai dailus mielas tortukas
erikiuxxx be galo grazu thumbup.gif , toks idealiai tvarkinkas bigsmile.gif , kur pirkot statuleles ?
Vaidosee gerulis mesainis , nelabai suprantu kaip jis ten padarytas?
astull thumbup.gif
Gingerr tikrai gerule bigsmile.gif o man tais kremais visai nesiseka puosti blush2.gif
akvilyte man jis toks grazus , labai vaikiskas ir nematytas thumbup.gif
Divia ohoho kokie grazus
IwonaBogd draugei nuskilo biggrin.gif thumbup.gif
*saules_zuikutis* labai mieli thumbup.gif
Nevute labai grazus, o keksiukai fantastika
@adrij@ o kaip noreciau i praktika 4u.gif smile.gif
pasta222 labai grazus , o ypac pirmas, kaip jau man nesiseka draugauti su beze doh.gif
nora25 grazu
melynas dangus thumbup.gif
sarah- labai grazus thumbup.gif
astuftis grazuolis
okmantes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 09 11, 14:28)

QUOTE(astuftis @ 2012 09 11, 14:44)

labai grazus tortukai
Atsakyti
vau kokie grazumeliai 4u.gif 4u.gif tikiuos kad ir man kada toks gausis blush2.gif

Toks klausimelis gal zinot is patirties kuri dengimo mase maziausiai saldi?
apskritai kuom dengti maziausiai saldu beze grietinele ar dar kuom nors?

Nes sendiena savo meduti dengiau cukraus mase tai baisiai jau saldu gavos ax.gif

Pasirodau pirmas blynas smarkiai nebauskit blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griode: 11 rugsėjo 2012 - 19:03