QUOTE(moskius @ 2005 03 01, 12:24)
Nesu tuo tikra. Pabėgau nuo jos pas kitą okulistę Aną Zakrevskają(super gydytoja). Pas Danielienę nepatiko: užsirašai vos ne prieš mėnesį tam tikrai valandai, atvyksti laiku, tačiau lauki kaip minimum pora valandų kol priims, nes nuolat atsiranda "skubesnių" atvejų, o kai vaikas mažas -pavargsta laukti, jau patekus pas ją nebenori nieko-nei ten kur prašo žiūrėti, nei ką. O pabėgau po to, kai metukų dukrai paskelbė nuosprendį, kad visą gyvenimą reikės nešioti akinius, gydymo nėra, o regėjimas blogės. Iš to streso apsilankiau pas keletą okulistų, visi patvirtino, kad Eglė per drąsiai prognozavo, nes vaikams iki 7 metų akytės dar formuojasi ir pradėjus gydymą tokiam mažam vaikui galima daug padėti. Dabar ta pati mano 5 metė dukra (po akyčių dengimo, pratimukų) akinukus naudoja tik žiūrėdama televizorių ar skaitydama.
Beje, Danielienė išrašiusi stiprios koncentracijos skystį vyzdžiams plėsti pakraupino ne tik vaistininkę, bet ir kitus okulistus. Galima naudoti gerokai silpnesnį, tik keliomis dienomis pailgėja lašinimo laikas.
Na matot, kaip nuomonės skiriasi

O aš tai super Anai Zakrevskajai galėčiau asmeniškai padėkoti už savo sugadintas akis (čia jau kitų gyd. nuomonė), nes ilgokai pas ją lankiausi paauglystėje. Pastoviai išrašydavo per stiprius akinius, nuo kurių svaigdavo galva ir vemdavau. O ji net nenorėdavo klausyti, kad kažkas negerai

.Nesugebėjo per gal 10m. nustatyt, kad dėl mano vienos akies blogo regėjimo kalta ne tiek trumparegystė, kiek įgimtas astigmatizmas, ką aš sužinojau jau suaugusiųjų poliklinikoje. O ji tik be saiko stiprindavo akinius, nuo ko man tik galva svaigdavo.Ir lašus į akis tokius varydavo, nuo kurių man kildavo dusulio priepuoliai, kad net greitąją kviesti reikėjo porą kartų. Nežinau, kur ji dabar dirba, ir matyti jos nenoriu.
O pas Danielienę kol kas vedu mažylę, ir nesiskundžiu: jos paskirtus akinukus mažoji pati prašo uždėti, kai tik atsikelia - matyt, jai gerai pro juos matosi