Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 20

QUOTE(Hennessy @ 2012 09 14, 13:46)
Su sąlyga, kad prie nišos yra ilgos sienos, o ne kokie kampai ir pan. Na, pvz, kaip toje nuotraukoje su užuolaida ant karnizo, tai faktas, kad nepavyktų į dešinę panelių sustumti.
Žodžiu, daug kintamųjų šioje lygtyje, reikia konkrečiai žinoti, kokia niša  biggrin.gif

Taip taip zinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 14, 13:24)
o siaip tai ir uzuolaidos gerai visai. tokios ziedines irgi pakankamai tvarkingai atrodo

user posted image
Papildyta:

Va sitas variantas man visai neblogai atodo 4u.gif
Kad butu aiskiau ismatavau nisa, tai plotis 206 cm ir aukstis 206 cm, zodziu kvadratine tokia, i vidu neieisi (gylis 70 cm), tiesiog spinta bus. Idedu ir foto: user posted image
Tik man atrodo, kad su tom panelem tai gausis zymiai brangiau, nes teks gamintis, o uzuolaidas tai ir mama turbut galetu pasiuti jei be ziedu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 14 rugsėjo 2012 - 12:53
QUOTE(Hennessy @ 2012 09 14, 12:46)
Arba kaip mūsų atveju yra šitaip:

Kiekvienas atvejis labai individualus smile.gif mirksiukas.gif jusu labai maza nisa, tai net jei sustumti paneles i viena ar i kita sona, tai vistiek nemanau, kad bus patogu naudotis ta spinta drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 14, 12:51)
Tik man atrodo, kad su tom panelem tai gausis zymiai brangiau, nes teks gamintis, o uzuolaidas tai ir mama turbut galetu pasiuti jei be ziedu  g.gif

ir paneles ir uzuolaidas juk galima ikejoje nusipirkti. kartais net pigiau, nei pirkti medziagas visas ir siutis paciai.

paneliu nuoroda jums imeciau jau. nebent niekas netinka. bet jus manau jau dabar minti turite, belieka palinketi jums sekmes igyvendinant mirksiukas.gif
pigiu nauju uzuolaidu su ziedais galima kartais rasti visokiose parduotuvese, kaip erbi, jysk, thomas philips kazda irgi maciusi, na ir panasiose mirksiukas.gif bent jau ziureciau, kad medziaga butu standesne. na ir manau, kad margos butu praktiskiau g.gif
o jei is ikea, tai sitos gana standzios. tik ju spalva realiai kiek kitokia, man ten tos juosteles melynos niekaip neatrode, greiciau tamsiai pilkos.
http://www.ikea.com/...oducts/20216853
dar "zieduotu" uzuolaidu

http://www.ikea.com/...1586/#/50221589
http://www.ikea.com/...0854/#/20230854
http://www.ikea.com/...ducts/40173918/

arba pati pasidairykite mirksiukas.gif
http://www.ikea.com/.../?sorting=price
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 14, 13:51)
Tik man atrodo, kad su tom panelem tai gausis zymiai brangiau, nes teks gamintis, o uzuolaidas tai ir mama turbut galetu pasiuti jei be ziedu  g.gif

Ikea siūlo paneles pakankamai pigiai, bei jų karnizus. Bet, aišku, vis tiek gausis brangiau, nei užuolaida, nes kokių 4 panelių reikėtų, plius karnizai, tai jau kokie trys-keturi šimtai litukų mažiausiai unsure.gif Su užuolaidomis galima daug pigiau prasisukti, ypač jeigu mama pasiūtų 4u.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 09 14, 14:29)
Kiekvienas atvejis labai individualus  smile.gif  mirksiukas.gif  jusu labai maza nisa, tai net jei sustumti paneles i viena ar i kita sona, tai vistiek nemanau, kad bus patogu naudotis ta spinta  drinks_cheers.gif

Taip-taip, apie tą ir kalbu. Bet buvo tobulas variantas pagal sumanymą, kol nepradėjome galvoti, kaip reikės naudotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 09 14, 13:34)
Taip-taip, apie tą ir kalbu. Bet buvo tobulas variantas pagal sumanymą, kol nepradėjome galvoti, kaip reikės naudotis  doh.gif

na dar vienas mano ne itin megstamas variantas, bet juk siulau tai ne sau biggrin.gif - o apie roleta nepagalvojote? toki, kad sonuose palaidas butu, neieitu i tuos krastukus.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 14, 13:51)
Va sitas variantas man visai neblogai atodo  4u.gif
Kad butu  aiskiau ismatavau nisa, tai plotis 206 cm ir aukstis 206 cm, zodziu kvadratine tokia, i vidu neieisi (gylis 70 cm), tiesiog spinta bus. Idedu ir foto:

Kokia faina nisa! Ir sienos sviesios! Jo, paneles cia netinka visai. O roletai labai nepatogu, nebent retai reiktu ko. Bus grazu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 09 13, 12:34)
turiu sitos trecios spalvos rasomaji stala ir komoda, man jie labai grazus.. Ir spalva super.. ji daugiau pilka... Struktura matosi, atrodo super, nieko panasaus i namu salygom dazyta nera.. Pirkau pagal kataloga nemacius ju- gyvai jie man net geriau atrodo nei kataloge.

QUOTE(Caca* @ 2012 09 13, 22:03)
Balti Hemnes buna ivairios fakturos, pvz komodos lygios baltos fakturos, angliskai raso "Particleboard, ABS plastic, Acrylic paint, Foil"
My Webpage, naktiniai staleliai( nuoroda cituojamoje zinuteje) baltai dazytas medis, medzio strukturos nesimato.
o pvz siose lentynose  matosi medzio struktura (aprasyme " Clear acrylic lacquer") My Webpage.
Kalbu apie baltus baldelius. ax.gif

merginos, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 14, 14:37)
na dar vienas mano ne itin megstamas variantas, bet juk siulau tai ne sau  biggrin.gif  - o apie roleta nepagalvojote? toki, kad sonuose palaidas butu, neieitu i tuos krastukus.

Aha, irgi buvo variantas, bet man roletai patys iš savęs yra negražūs (nu nemėgstu aš to rulono susukto biggrin.gif ), tai sugalvojome dėti romanetę - principas tas pats, kad kabės palaida, o prireikus galima bus į viršų pakelti. Kadangi ant langų romanetės, tai kaip ir įsipaišys į visą vaizdą. Bet kaip realiai bus, ar praktiška, tai nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 09 14, 14:10)
Aha, irgi buvo variantas, bet man roletai patys iš savęs yra negražūs (nu nemėgstu aš to rulono susukto  biggrin.gif ), tai sugalvojome dėti romanetę - principas tas pats, kad kabės palaida, o prireikus galima bus į viršų pakelti. Kadangi ant langų romanetės, tai kaip ir įsipaišys į visą vaizdą. Bet kaip realiai bus, ar praktiška, tai nežinau  unsure.gif

kaip as tave suprantu del tu roletu drinks_cheers.gif biggrin.gif man irgi jie nelabai ax.gif tik gal as tavo vietoje tada pagalvociau ne apie romanete, o apie karniziuka ir uzuolaida. tiesiog ir stilistiskai graziau atrodys, kai vienur romenetes, o sioje vietoje uzuolaida, ir patogiau bus, nei romanete. tiesiog ji nuleista taip gerai nesiziures, kaip uzuolaida, kazkaip nelabai naturaliai ir jaukiai manau tas medziagos gabalas atrodys g.gif Bet jums geriau matyti mirksiukas.gif
labai jau nuo ikejos nukrypau blush2.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz patarimus 4u.gif
reikia pasiieskoti medziagos ir bus uzuolaidos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

merginos, o ikea kartais taiko kokias nuolaidas? akcijas?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 09 14, 13:41)
Bet jei su kvartal sistema paneles tvirtintusi ant isorines sienos, tada galima butu atidaryti nisa pilnai  g.gif
Papildyta:
Cia gal panasiau, bet galima dar placiau:
http://www.carolinef...12/pe250930.jpg

Sveikos mergaites, kalbant apie paneles, norejau paklausti apie si mechanizma. Kaip suprantu jis laiko panele tiek virsuje tiek apacioje, bet ar yra begelis ant kurio jis vazines? Turbut neieina i komplektacija g.gif .user posted image
mechanizmas
Atsakyti