QUOTE(saldu @ 2012 10 14, 09:31)
gal vietoje kažką panašaus rasiu.
Dekui už variantus
Jau zinau tiksliau, nes maciau ekspozicijoj, cia 4 forhoja spinteles. Veliau imesiu nuotrauka
QUOTE(Angle @ 2012 10 14, 19:11)
Gal galite paaišinkinti, kaip nusipirkti? Ar teisingai supratau, kad prisiregistruoju, nusiperku ir pirkimo dokumentą paduodu vežėjams, kad atveštų, taip? Ir sumokėti pačiai perkant ar įduoti pinigus už prekę vežėjams?
jei ką, tai aš perskaičiau 1-ą žinotuę, kaip patarta, bet kad ten tik parašyta, kad užsakymai daromi lenkų ikea, bet taip iki galo ir neaišku, kaip padaryti, na, kuri nors iš ikea gerbėjų, gal galite parašyti
Kazkaip toje zinuteje anksciau lyg ir buvo daugiau teksto
Pabandysiu issamiau naujoje temoje papildyti.
QUOTE(Forgete @ 2012 10 14, 21:40)
Kaip as patenkinta savo BJURSTA apvaliu stalu tai ne tas zodis. Ir tas ispletimas kaip protingai apgalvotas, nereik niekur sandeliuot atliekamos lentos, viskas taip patogiai
Na ir kedes BORJE super duper. Jau taip dziaugiuosi situo pirkiniu, tai ne tas zodis. Pagaliau galim visa seima prie stalo erdviai sedeti ir maloniai valgyti. Aciu visom patarusiom ir rekomendavusiom
O kaip sio stalo vidurys graziai uzsidaro? Tas suvaziavimas virsuje. Nes ekspozicijoj stebejausi, koks didelis plysys palikes, kaip koks brokas.
QUOTE(inetak @ 2012 10 16, 22:19)
Sveikos,
Gal zinote, kokia indu dziovykle, pirmoj temos zinutej, ketvirtoj nuotraukoj?
Nerandu tokios Ikejoj.
Aciu
Kazkas temos pradzioje sito klause to paties, lyg ir buvo patarta
QUOTE(varlyte96 @ 2012 10 17, 12:06)
Siena balta, iš vienos pusės balti baldai (virtuvė), iš kitos - juodi (valgomasis), taigi abi spalvos tiktų, bet nors iš pradžių linkau į juodą, paskui pagalvojau, kad labai jau "gedulingai" atrodys
Googlinau googlinau ir prigooglinau, kad man vis tik gražiau balta lentynėlė su juodais ir baltais rėmeliais. Galų gale baltą lengva perdažyt į juodą, jei jau visai kapiec bus
Ačiū, merginos, už moralinę pagalbą, šiuo "sudėtingu metu"
visos nuomonės vertingos
Ta pati pagalvojau apie gedulingas ir issirinkau baltas
QUOTE(Mildainis @ 2012 10 17, 20:25)
Mes turim
LAGAN. Aliejuot reikia, nes kitaip dėmės matytųsi. Dėl dėvėjimosi pakomentuoti negaliu, nes neseniai įsigijome
O kokia virtuve isigyjote?
Buvau ikejoj. Ispudziu yra, nuotrauku ir komentaru bus artimiausiom dienom. Kai kas pradziugino, kai kas netiketai nuvyle