QUOTE(Taniu @ 2013 02 10, 18:28)
Aš ką tik iš Saulutės. Galiu nuraminti mamytes, kad tikrai nėra ten palatų visai be tualeto. Yra kambariai su atskiru savo tualetu (ir jų pakankamai daug), dažnausiai dviviečiai, bet yra ir triviečių. O kiti kambariai turi bendra tualetą per du kambarius (pereinamas abra kaip bendrabučio blokas). Taigi tikrai neliksit jus visai be tualeto ir nereikės nakty mažiukų neštis per koridorių.
mes grizom ana savaite neisbuve mums skirto laiko, nes atsibodo... praaejom savo pagrindines proceduras ir suskrovem manta ir namo:) visur gerai namie geriausia:D
nu kas liecia kambarius ir tulikus tai tikrai yra ir penkiavieciu kambariu- su 5lovom (pirmam aukste) tai ten kambary tik kriaukle o tulikas koridoriui...tai tikrai nepatogu lb...
mums tai teko pirmam aukste dvivietis kambarys su tuliku ir kriaukle tai maze bliude prausdavau, nes y dusa per koridoriu nenorejau nesiot...bo koridoriuos ganetinai vesoka...
siaip tai man kas liecia proceduras - mes buvom po plauciu uzdegimo - tai viskas ok, malonios ir tos ir siaip proceduros nieko... tik nzn ar padejo, nes ten kas buvo tai visi apsirgo ir bent kelias dienas palatoj reikejo sedet kol tempa nukris...aisku ir mes kelias dienas pasirgom,nu bet isvaziavom sveikos tfu tfu...
nu o nemaloni tai logopede (sviesi trumpais plaukais apie 40 gal su virs jai), kuri dirba 287kb tai jei jums skirs logopede tai eikit pas kita ne pas sia, nes ne nuo vienos mamos girdejau, kad nepatinka logopede nei kaip su vaiku bendrauja nei kaip apskritai ziuri i savo darba... tai va cia mano pastebejimai:)
o ziema tai ten tikrai nuobodu laaaabai, gal uzsiemimu daugiau tiem kas del judejimo ar nervu vaziuoja, ale jei po plauciu kai mes tai tikrai nuobodu, nes i lauka trumpai iseit eina o viduj ner ka veikt:)