Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

QUOTE(~zibuokle~ @ 2013 02 06, 14:58)
drinks_cheers.gif aišku trys savaitės yra ilgas laikas, ir nori, kad būtų kuo patogiau, bet į kai kuriuos dalykus kartais reikia užmergti akis  4u.gif  visos mamos nori, kad vaikučiams būtų kuo geriau  4u.gif

butent as ir parasiau kad kadangi ten tik miegojom tai ir nebekreipiau demesio i ta kambari... bet kitam kartui tai bent koki omni id interneta nusipirkciau, nes kai susirgo ir negalejom niekur islisti is kambario tai tada is vis nebezinojau nei ka paciai daryt nei kaip juos zyziancius uzimt kad nekaisiotu pirstu po tuo linoleumu ir nenusiaubtu tos ir taip varganos palatos...... o apie proceduras jau anksciau rasiau tai ir nesikartosiu.... bet del duso tai tikrai noretusi kad jis butu palatoj, nes tragediju tragedija man tai buvo, ju palikinejimas palatoj ir pacios begimas i ta dusa koridoriaus gale, savaite imanoma istverti nu bet 3 neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2013 02 06, 15:32)
O visos tik apie dušus, atsilupusius linoleunus, ar apšiurusias sienas. Gi ar to žiuojat į sanatoriją? aišku, apie pelėsį ir astmą nekalbu, tai nesuderinami dalykai

Na man duso nebuvimas lygus vaiko susargdinimui. Be to kaip pries tai rasiusi mama minejo - kada i ji nueiti? Kur man palikti 3m dukriuke kai einu kitos dukrytes maudyti? Abi kartu ismaudyti fiziskai nelabai pajegciau jei reiktu nesti iki kambario neaisku atstuma. As jauciu kambary koki pripuciama baseina pasistatyciau ir maudyciau, nesitampyciau po visa auksta iki duso g.gif
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2013 02 06, 17:32)
keiskit mamytės požiūrį į sanatorijas - gi visos važiuojat vaikus gydyt, o ne viešbutyje praleisti atostogas. kažodėl niekas nieko nerašo apie procedūrų kokybe, gydymo rezultatus, ligoniukų sveikatos pagerėjimą... O visos tik apie dušus, atsilupusius linoleunus, ar apšiurusias sienas. Gi ar to žiuojat į sanatoriją? aišku, apie pelėsį ir astmą nekalbu, tai nesuderinami dalykai [/b]

Na, neįsivaizduoju, kaip gali nerūpėti dušas, tualetas, grindys, ... kai vežuosi 1 ir 3 metu vaikus. Be to, mazas dar sunkiai vaiksto pats... Pagrindinis ju zaidimas vyksta ant grindu, tad logiska, kad bus apmaudu jeigu jiems teks ant nudraskyto linoleumo zaisti. Jei negausim su tuliku kambario - net neįsivaizduoju kaip išsisuksime, iseitis viena - visiems trims kaskart eit kartu, nors sunkiai tai isivaizduoju... o nakti ... per koridoriu nestis vaika su pizama? Lygiai tas pats su uzpakaliuko plovimu - keliskart per diena reikia eit kazkur... po to pusnuogi nestis per koridoriu... Na, nebent duso kambaryje irengta vystymo lenta maziukui aprengti, yra kede didesniam pasodinti... Tad logiška, kad mamos nerimauja dėl paprastų kasdienių dalykų.
Atsakyti
Aš ką tik iš Saulutės. Galiu nuraminti mamytes, kad tikrai nėra ten palatų visai be tualeto. Yra kambariai su atskiru savo tualetu (ir jų pakankamai daug), dažnausiai dviviečiai, bet yra ir triviečių. O kiti kambariai turi bendra tualetą per du kambarius (pereinamas abra kaip bendrabučio blokas). Taigi tikrai neliksit jus visai be tualeto ir nereikės nakty mažiukų neštis per koridorių.
Kadangi laisvų kambarių dabar daug, nes paprastai žiema nėra daug žmonių, tai visada apgyvendina taip, kad gretimame kambaryje nieko nebūtų. Tai jus vieni naudojates tualetu. Tualete yra praustuvė, tai galėsit apiprausti mažiuką pagal poreikį
Dušai bendri, bet sutvarkyti. Tik labai jau ten šalta. Abėjoju ar galima maudyti vaikučius, bet pačiam nueiti į dušą įmanoma.
Yra mokamos palatos (4 aukšte). Ten dušas ir tualetas yra kambaryje. Mokėt reikia 20lt/para. Ten gal ir šiek tiek tyliau, gražiau, tvarkingiau.
Kas važiuoja su mažiukais, tai patarčiau rinktis 1 aukštą, nes ten ramiau. O antram yra mokykla ir bendra virtuvė, tai ten visada daug žmonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniu: 10 vasario 2013 - 16:30
Taniu o jus vaiku nemaudet visa ta laika? ar kriaukles uzteko?
Papildyta:
Dar norejau pasiklausti mamyciu jau buvusiu sioje sanatorijoje - ar yra kur palikti dviratukus, vezimeli? ar turi nestis i kambari viska?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 02 11, 12:25)
Taniu o jus vaiku nemaudet visa ta laika? ar kriaukles uzteko?
Papildyta:
Dar norejau pasiklausti mamyciu jau buvusiu sioje sanatorijoje - ar yra kur palikti dviratukus, vezimeli? ar turi nestis i kambari viska?

Aš nemaudžiau vaikų duše,mums užteko kriauklės,o po kriaukle bliūdas plastikinis buvo,tai apiprausti vaikus užteko smile.gif
vežimėlius,dviračius mamos laikydavo pirmame aukšte,nors aišku nėra ten saugu,nieks nerakinama(tik nakčiai užrakinama įstaiga)Aš vežimėlį tampiausi į antrą aukštą blush2.gif
Atsakyti
o liftu gali naudotis visi? ar tik vaikai su negalia?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 02 11, 11:37)

mes kai pries keturis metus buvome, tai leido naudotis, tiksliau lifitninkas visada mane su 1.8 mazyloiu pasikviesdavo i lifta;)
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 02 11, 12:37)

Galima naudotis 4u.gif bet daugiausia kiek mačiau naudojasi kur vaikučiai su negaliom,nevaikšto ir pan..bet tikrai neuždrausta kilti ir visiems bendrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 11 vasario 2013 - 12:44
Aš nemaudžiau. Nes mes buvom po plaučių uždegimo, tai nesinorėjo peršaldyti vėl to vaiko. Poto ji vėl susnargliavo. Užteko mums apsiprausti kriauklėje, kaip ir sakė galima paimti dideli bliudą iš dušinės ir apiprausti kambaryje. Dušai tikrai per šalti vaikučiams. Tai tikrai nepatogu, bet kaip jau minėjo, jus važiuojat ne į viešbutį, o vaikų gydyti smile.gif
Bukit optimistės ir viskas bus gerai thumbup.gif

O dėl vežimėlių, tai mes turėjom savo. Naudojomes liftu pagal poreikį. Bet poto aš palikdavau vėžimą apačioje. Mačiau mamyčių, kurios turėjo roges smile.gif
Beje galima paimti ligoninės vežimėlį, bet tikrai nesitikėkite iš to vežimėlio kažko įpatingo biggrin.gif

Perspėju, pirmas įspūdis gali būti nekoks, bet jeigu žiūrėsit į viską su optimizmu, tai tikrai smagiai praleisit laiką ir susirasit naujų draugų bigsmile.gif
Tiesiog reikia nekreipti dėmėsio į kai kurias smulkmenas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniu: 11 vasario 2013 - 15:39
QUOTE(Taniu @ 2013 02 11, 17:34)
Aš nemaudžiau. Nes mes buvom po plaučių uždegimo, tai nesinorėjo peršaldyti vėl to vaiko. Poto ji vėl susnargliavo. Užteko mums apsiprausti kriauklėje, kaip ir sakė galima paimti dideli bliudą iš dušinės ir apiprausti kambaryje. Dušai tikrai per šalti vaikučiams. Tai tikrai nepatogu, bet kaip jau minėjo, jus važiuojat ne į viešbutį, o vaikų gydyti smile.gif
Bukit optimistės ir viskas bus gerai  thumbup.gif

O dėl vežimėlių, tai mes turėjom savo. Naudojomes liftu pagal poreikį. Bet poto aš palikdavau vėžimą apačioje. Mačiau mamyčių, kurios turėjo roges smile.gif
Beje galima paimti ligoninės vežimėlį, bet tikrai nesitikėkite iš to vežimėlio kažko įpatingo  biggrin.gif

Perspėju, pirmas įspūdis gali būti nekoks, bet jeigu žiūrėsit į viską su optimizmu, tai tikrai smagiai praleisit laiką ir susirasit naujų draugų  bigsmile.gif
Tiesiog reikia nekreipti dėmėsio į kai kurias smulkmenas

drinks_cheers.gif man patka toks požiūris smile.gif kuo daugiau optimizmo, tuo vsiems geriau
Atsakyti
Mes vaziuojam balandzio 8d,ir jau 3 karta vaziuojam,ir likau pagrinde patenkinta,aisku reikia daug i ka uzmerkti akys,jog del vaiko vaziuoji 4u.gif
Atsakyti