Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

Bent jau as pagavau mokama talona 8.30. :4u: 

Siuo metu jau esam saulutei mokamoj palatoj,nustebino tik tas kad atvykome nuo pirmad ir butent iki dabar nebuvo karsto vandens,per tokius karscius sunku su dviem vaikais! Kas aktualu klauskit! Ai beje ranksluoscius dave,bet nera jie dideli lb,tai gerai,kad savo pasiemiau is namu! Patalyne duoda

Atsakyti

Aš šiandien nepagavau, bandysiu ryt laimę. Įdomiausia, kad registratūroje nesako ar bus mokamos ar ne, nieko negali pasakyt. 

Atsakyti

Ir šiandien nieko, o jus iki kurios dienos.busite? Gal pavyks jūsų palatą pagaut :) 

Atsakyti

Busim iki birzelio 25 d  :4u:​ 

Atsakyti

Kaip tik.šiai dienai norėjau, bet stebuklingai pagavau.20d :). Papasakokite ar jus prašėte atskirai savo mažiukui lovytę, kaip su maistu jam, atskirai perkate valgykloje? Ar jis dar visai mažiukas, ir jam nereikia atskiro maisto? Mano 1,4 metukai, ir galvoju ar galima bus.jam atskirų pietų užsakyt 

Atsakyti

Atvykau su dviem vaikais kitam vaikui nepriklauso niekas   vaikui kitam  (1 eri metukai ka tik sueje).Nepaisant to kad as turejau tam kitam vaikui savo lovyte-manieza,patalyne kitam vaikui vistiek reikejo susimoketi uz kita vaika 6 eur para ir plius mokama palata kuria emiau tai para 8 eur plius issipirkau dvejus pietus maziukei ir sau nes mamai duoda pusrycius ir vakariene ..Tai su viskuo mums kaina 360 eur.  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 08 birželio 2019 - 11:27

Panašiai ir mes tokią sumą skaičiavome, o mažiukei pietūs normalūs, valgo? 

Atsakyti

Sriuba valgo,o karsta patiekala atsinesu i palata ir su blenderiu sutrinu! :4u: 

Atsakyti

Reiks pasiimt blenderį, ačiū už patarimą :) 

Atsakyti

Dar turiu klausimą, o jeigu kartais mažiukas apsirgtų, ką daryt? Ar apžiūrėtų sanatorinio vaiko gydytojas?

Atsakyti

Taip apziuretu,tik mokama paslauga viskas per registratura! (Cia mokama viskas tik tam vaikui kuriam nepriklauso reabilitacija)  :4u:​ 

Atsakyti

Aišku, tikiuosi bus viskas gerai. Kažkaip sunkiai man šiais metais bus, į sanatoriją važiuoju su 3 vaikais, vienas bus su paaugliais, o kitas su manimi ir mažiuku. Nors sanatorijose jau buvome kažkur 5-6 kartus, šis kartas bus kaip pirma kart.

Atsakyti