Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2012 11 12, 21:17)
O kuo skiriasi mokamas nuo nemokamo? Cia mokami tie kur naujame korpuse?

Naujame korpuse nemokami mirksiukas.gif .1 Puslapyje yra mano idetos foto .Man mokami siek tiek prastesni.Tik tikriausiai skirtumas toks,kad mokamuose mama su vaiku vieni.O naujuose nemokamuose,gali paguldyti 2 mamas ir 2 vaikucius,nebent mamyte su 2 vaikuciais,tai tada ten vienus guldys.
Bet buna,kad ir nieko salia neguldo.As buvau viena su suneliu visa laika ir nieko neikele pas mus.
O jei nemokamuose senuose,tai,ten truputi prasciau,gal dusas bendras,gali buti ir tualetas bendras.
4u.gif Siaip,kai as skambinau uzsiregistruoti ir paklausiau apie mokamus kambarius,tai man pasake,kad neverta,nes mes naujame korpuse gyvensim.
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2012 11 12, 22:18)
Naujame korpuse nemokami  mirksiukas.gif .1 Puslapyje yra mano idetos foto .Man mokami siek tiek prastesni.Tik tikriausiai skirtumas toks,kad mokamuose mama su vaiku vieni.O naujuose nemokamuose,gali paguldyti 2 mamas ir 2 vaikucius,nebent mamyte su 2 vaikuciais,tai tada  ten vienus guldys.
Bet buna,kad ir nieko salia neguldo.As buvau viena su suneliu visa laika ir nieko neikele pas mus.
  O jei nemokamuose senuose,tai,ten truputi prasciau,gal dusas bendras,gali buti ir tualetas bendras.
  4u.gif Siaip,kai as skambinau uzsiregistruoti ir paklausiau apie mokamus kambarius,tai man pasake,kad neverta,nes mes naujame korpuse gyvensim.

Aciu uz info, tikiuosi pagaliau duos sanatorija, nes daktarai kudykiui su VCP NENORI duoti..kosmaras...Tikiuosi ziema papulti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2012 11 14, 00:43)
daktarai kudykiui su VCP NENORI duoti..kosmaras...Tikiuosi ziema papulti  ax.gif  blush2.gif

Jūs reikalaukit, nes jie negali neduoti, ypatingai kūdikiui, vaikai su vcp per metus 2 kartus važiuoja... 4u.gif Jums priklauso sanatorija, ir reikalaukit
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 11 15, 09:29)
Jūs reikalaukit, nes jie negali neduoti, ypatingai kūdikiui, vaikai su vcp per metus 2 kartus važiuoja...  4u.gif Jums priklauso sanatorija, ir reikalaukit

o mum nedave antra kart sanatorijos. mum irgi vcp. tioi mate kad vilnius turi greitu laiku issiviest tai tipo ten geriau pirma vaziuokit o i sanatorija tipo kita met nuvaziuosit. tai tuo metu kai galvojau kad i sanatorija mus isleis vilnius kviete bet pasakiau kad po sanatorijos atvaziuosim. o uz keliu dienu suzinojau kad neisleidzia mus i sanatorija.tai ir vilnius nuplauke ir sanatorija siais metais. dar daktare sako kad tipo antra kart vaziuojant reik kaskokius prasymus rasyt, nezino ji ka ten rasyt nes tipoo mum bukle neblogeja o gereja. tai va ir taip buna. sakau gal daktare reik keist.
Atsakyti
Saulutėje registracija vasarai dar nevykdoma smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ruošiamės važiuoti pirmadienį sanatoriją Saulutė. Mes po plaučių uždegimo. Kai paskambinau užsiregistruoti ir paklausiau, tai man sake , kad gyvensim senam korpuse, nes naujam tik sunkūs ligoniai po operacijų ir vėžio.
Sakykit kaip papulti į geresnį kambarį ir kurie yra geresni (pagal aukštus ar korpusus), kad būtų šilta ir neatkristų mergaitė. Pirktis renovuoto kambario nėra galimybės.
Ar čia jau reikia su sesute kalbėti, kuri guldo ir žinoma ne "sausai", kad gautume geresnį kambarį?
Atsakyti
Labas mamytes!
Kas gero sanatorijoje. Kaip suprantu truputi yra pasikeitimu. Mes buvome vasaros pradzioje. Dabar vel ruosiames vaziuoti. Jai viskas gerai manau Vasrio pradzioje atvaziuosiu su trim merginomis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
mes su vaikais jau šeštą kartą važiuosim į "Saulutę" , bet dabar noriu paklausiti kaip su valgykla? jau pilnai susiremontavo? Kaip maistas - yra pasirinkimas?
Mes buvome pernai vasarį tai valgykla tuo metu buvo dar aktų salėje smile.gif
Atsakyti
labas....

Jau Saulutėje maitina renovuotoj valgykloj... maistas geras, skamus, kaina irgi puiki - pietūs apie 5 LT thumbup.gif maisto pasirinkimo nėra...
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2013 01 22, 12:18)
labas....

Jau Saulutėje maitina renovuotoj valgykloj... maistas geras, skamus, kaina irgi puiki - pietūs apie 5 LT  thumbup.gif maisto pasirinkimo nėra...

Tai jau vasara renovuotoj valgykloj valgeme 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas grįžo neseniai iš sanatorijos. Kokie atsiliepimai? Mes važiuosim pirma karta, po plaučių uždegimo. Ar nemokamose kambariuose yra tualetas, dušas?
Kuriam aukšte geriau gyventi su beveik 3 metuku vaiku? Kad nereikėtu per daug vaikščioti koridoriais į procedūras.
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2013 01 30, 13:04)
Sveiki,

gal kas grįžo neseniai iš sanatorijos. Kokie atsiliepimai? Mes važiuosim pirma karta, po plaučių uždegimo. Ar nemokamose kambariuose yra tualetas, dušas?
Kuriam aukšte geriau gyventi su beveik 3 metuku vaiku? Kad nereikėtu per daug vaikščioti koridoriais į procedūras.

4u.gif Nemokamuose kambariuose,naujai renovuotame korpuse yra tiek tualetas,tiek dusas.O is senesniu kambariu teko buti viename,bet ten mama su neigaliu vaikuciu gyveno,tai buvo tualetas kambaryje.Tik dusas bendras.Kaip kituose nezinau,gal kitos mamytes parasys .
O i proceduras mes tai vaiksciojom i visus aukstus.Tik valgykla antrame aukste.
Atsakyti