Pagaliau po visu ligu ir nukelinejimu, maniskis nuo vakar su mociute sanatorijoje. Dziugu, kad budejo gyditojas Šiauciulis, tai su juo viska pati aptariau, visus israsus palikau, surase proceduras. Del kambario irgi labai gerai, nes kai su tokiu vaiku, tai iskart pasiule vienvieti su dusu ir tuoletu. Pirmas aukstas, langai i kiemeli, tai gal ir neblogai. Maitinima irgi gaus spec. trinta. Baseinas dirba, bet jauciu neimsim. Pradziai parase burbulines voneles kojoms. Yspudis pradinis geras. Laikau kumscius, kad nesusirgtu ir isbutu visas 22 dienas
Sveikos mamos, mano abu vaikai gavo siuntima i sanatorija. Bet dabar man kyla klausimas toks, kad su abiem vaikais priklauso tik 1 tevas. o kaip man daryti jei proceduros bus broliui, o sesei tik metai, tai kur ja man deti? Gal turetu priklausyti 1 vaikui vienas suauges?
sveiki, man teko but su dviem vaikais, Vyskas ten normaliai buna, abu eis į drusku kambari kartu žynoma ir jus, kartu sedėsite žiūrėsite vaikams filmukus, Šildytis tarkim Biotronas sėdės jums ant keliu mažoji ir šyldis, o brolis šalia guledamas, Vysur kartu,net mankšta . Na bet jai noryt antro suaugusio tai prašyt gyd, rekia, kad tvarkytu poperius dviems.
Sveikos mamos,
mano abu vaikai gavo siuntima i sanatorija. Bet dabar man kyla klausimas toks, kad su abiem vaikais priklauso tik 1 tevas. o kaip man daryti jei proceduros bus broliui, o sesei tik metai, tai kur ja man deti? Gal turetu priklausyti 1 vaikui vienas suauges?
Kadangi gyvename salia santariskiu ir niekad nebuvome sauluteje, tai gal jus galite man palyginti, ka vaikas gauna santariskese ir ka sauluteje, gal kam yra panasios diagnozes. Mazajai zemas tonusas ir atsilikimas raidoje (nestovi, nevaiksto) o 4.5metu vaikas kojites suka i vidu ir zemas tonusas ir adenoidai ir tonusas vienos puses zemesnis. Tai gal galit pasakyti ka panasiai gausime sauluteje, gal mums nelabai apsimoka?
Sveikos, nepykit, jei apie tai jau buvo kalbeta, bet neturiu laiko skaityt, abu vaikai serga, o pirmadieni jau turim buti Sauluteje. Noriu paklaust, kaip ten gyvenimo salygos, skambinausi i registratura del butiniausiu daiktu ir pan, uzsirezervavau "pagerinta" kambari, bet kyla klausimas, ar tas pagerinimas yra tik del to, kad dusas palatoje, ar dar kuo jos geresnes, nes toks vaizdas susidaro, kad gal net geriau gyvent "nepagerintuose" antram aukste, nes ten salia bus ir virtuvele, ir saldytuvas. Man registratore nelabai aiskiai pasake, kaip apskritai ten aplinka, suprantu, kad svaru ir tvarkinga, bet ar ten viskas like nuo sovietmecio (plyteles, rozetes, klozetai ir pan) ar daugmaz viskas siu laiku. Prasau tik manes neuzpult, suprantu, kad ne i viesbuti vaziuoju, bet jei vaikui labai kardinaliai skirsis namu aplinka ir ten (jei tualetai dvokia, kambarys saltas, sienos apipelijusios ir rozetes iskritusios), tai as labiau linkusi paaukot finansu ir gyvent viesbuty, o i proceduras tik ateit, negu ten kankintis. Beje, sake, kad baseinas dar pora menesiu neveiks.