QUOTE(Milledi @ 2015 01 04, 23:28)
Istikruju priklauso labai kur apgyvendins. Mus pradzioj apgyvendino pirmame aukste, o virtuvele antram. Tada dziaugiausi, kad virduli turiu. Taciau poto pasiprasiau,kad perkeltu mus i antra auksta-tada virdulys buvo nlb reikalingas. (nors kai buvau dar ir su mazaja tai tik jai misinuko gamybai nakti).
Mes pirmam aukšte gyvenom, pačiam gale ilgojo koridoriaus
Iki virtuvėlės reikėdavo gan toli keliauti, bet man tas ne problema, juolab kad tik porą kartų per dieną prireikdavo karšto vandens.
Jei kam įdomūs įspūdžiai iš ten: kaip jau minėjau, vyko remontas, tai tas nelabai patiko, nors aišku suprantu, kad remontuoti reikia ir tai daroma tada, kai vaikų mažiau, bet... Laimei, triukšmo mūsų gale nesigirdėjo. Su dulkėmis ir triukšmu susidurdavome, kai eidavome į valgyklą ir procedūras.
Pats kambarys šiltas, sausas, mus apgyvendino erdviame penkių vietų kambaryje ir ne iš karto supratau, kokia tai laimė, o tik kai gavau progą apsilankyti kituose kambariuose. Tie kambariukai turi savus wc (vienas dviems kambariams), bet maži ir nelabai jaukūs.
Nuvylė: wc koridoriuje, o koridorius šaltas - naktį labai nekas būdavo eit. Gerai bent vaikui naktipuodį prigriebusi buvau.
Pašiurpino pelėsiai. Jais nusėti roletai, dušo užuolaidos. Nekas alergikams... Ir sakyčiau, kad tai tiesiog valytojų aplaidumas, nes pelėsį galima ir reikia naikinti. Valytojos apskritai gan paviršutiniškai tvarkydavo kambarį.
Maistas man asmeniškai labai prastas. Mes pratę valgyti daug šviežių daržovių kasdien, tai tas šaukštas tarkuotų morkų ar kopūstų per pietus atrodė apgailėtinai. O kur dar pervirtos kruopos, makaronai, kasdienis batonas su sviestu ir klaikaus saldumo arbata... Pasitaikė ir konservų, taip pat labai dažnai būdavo siūlomi maltiniai (kotletai), kuriuose mėsos nelabai daug. Žo, jau po kelių dienų turėjome klaikų vidurių užkietėjimą, o man dar ir skrandį maudė
Vietinės parduotuvės daržovių gausa ir kokybe taip pat nenudžiugino, tai žodžiu mums buvo prastai.... Gelbėjomės vaisiais ir aisbergo salotomis
Su procedūromis viskas ok - gavome daug, kokybiškos. Personalas taip pat gerą įspūdį paliko. Gydytojas geras (Šiaučiulis), stengėsi padėti - patiko.
Ar važiuosime dar kartą? Visumoj buvo neblogai, bet - ne. Dabar tik į Palangą arba Abromiškes, nes ir mūsų diagnozei tos vietos labiau tinka. Šiuokart tiesiog iš ligoninės siuntė (po plaučių uždegimo) ir gydytoja kategoriškai atsisakė rašyt į Palangą, nes neva ten vėjuota ir gali atkrist. Beje, šiuo klausimu Druskininkuose išties buvo puikus oras - beveik visą laikotarpį be vėjo ir šaltų dienų buvo nedaug, tai lauke prisivaikščiojom iki soties.