Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

QUOTE(liusė @ 2014 07 28, 13:04)
Nepriklauso. Bet Sveikatos apsaugos ministro įsakyme labai painiai parašyta, skirtingi žmonės gali įvairiai traktuot. Kadangi maniškiui irgi 8 m., aš aiškinausi - iš pradžių parašiau el. paštu į ligonių kasas, atrašė, kad priklauso iki vaikui sueis 9 m., bet kadangi buvau girdėjus kitaip, kreipiausi raštu ir į ministeriją, ir į valstybinę ligonių kasą - iš abiejų įstaigų gavau atsakymą, jog PSD pinigais slaugantysis asmuo nebefinansuojamas kai tik vaikui sueina 8 m.

tai ka daryti? vienas jis be manes nebuna,be to ir nepalikciau jo vieno,tai man reikes moketi kazkiek uz visa buvimo laika sanatorijoje? gal zinot,kaip is tikruju yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2014 07 28, 15:21)
tai ka daryti? vienas jis be manes nebuna,be to  ir nepalikciau jo vieno,tai man reikes moketi kazkiek uz visa buvimo laika sanatorijoje? gal zinot,kaip is tikruju yra ax.gif

Ar nebūtų paprasčiau paskambinti į sanatorijos registratūrą?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2014 07 28, 17:21)
tai ka daryti? vienas jis be manes nebuna,be to  ir nepalikciau jo vieno,tai man reikes moketi kazkiek uz visa buvimo laika sanatorijoje? gal zinot,kaip is tikruju yra ax.gif

Pasakote vaiko gydytojai, kad jūs vieno vaiko neišleisite. Gydytoja siunčia pas psichiatrą, ten paaiškinate padėtį. Psichiatrė duuoda išrašą kad vaikui reikalinga slauga sanatorijoje. Tada gydytoja Jus siunčia į gydytojų konsultacinę komisijąą, kuri išduoda tam tikros formos pažymą, su kuria galite vaiką lydėti į sanatoriją tomis pačiomis sąlygomis (nemokant už kambarį ir pan), kaip ir su vaiku iki 8 metų.
Gal labai sudėtingai viskas atrodo, bet išį tikrųjų tai taip nėra. Mano mergaitei jau 11 metų, tai aš tuos kelius jau šiemet ėjau 3 kartą
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2014 07 28, 15:21)
tai ka daryti? vienas jis be manes nebuna,be to  ir nepalikciau jo
vieno,tai man reikes moketi kazkiek uz visa buvimo laika sanatorijoje?
gal zinot,kaip is tikruju yra ax.gif

jai jusu vaikas turi neigaluma tada ir jums priklauso Jai neturi tada jums nepriklauso Bet gal gali kazkaip kitaip traktuoti
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 07 28, 15:54)
jai jusu vaikas turi neigaluma tada ir jums priklauso Jai neturi tada jums nepriklauso Bet gal gali kazkaip kitaip traktuoti

turi neigaluma,reiskias priklauso,manau.
dekui uz paaiskinima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2014 07 28, 15:51)
Pasakote vaiko gydytojai, kad jūs vieno vaiko neišleisite. Gydytoja siunčia pas psichiatrą, ten paaiškinate padėtį. Psichiatrė duuoda išrašą kad vaikui reikalinga slauga sanatorijoje. Tada gydytoja Jus siunčia į gydytojų konsultacinę komisijąą, kuri išduoda tam tikros formos pažymą, su kuria galite vaiką lydėti į sanatoriją tomis pačiomis sąlygomis (nemokant už kambarį ir pan), kaip ir su vaiku iki 8 metų.
Gal labai sudėtingai viskas atrodo, bet išį tikrųjų tai taip nėra. Mano mergaitei jau 11 metų, tai aš tuos kelius jau šiemet ėjau 3 kartą

dekui, zinosim 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, pažiūrėjau tik iš savo varpinės ir vienareikšmiai atsakiau, kad nepriklauso kelialapis 8 m. vaiką lydinčiam asmeniui. Yra dar išlyga kad "vyresni nei 8 metų amžiaus vaikai galėtų būti lydimi slaugančio asmens, jei vaikui yra nustatytas neįgalumas arba gydytojų konsultacinė komisija nustatė, kad reikalinga slauga dėl adaptacijos ar elgesio sutrikimų, dėl sunkių centrinės ar periferinės nervų sistemos, atramos-judamojo aparato pažeidimų, traumų, operacijų".
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2014 07 27, 20:16)
Gal zinote ar renovuotuose kambariuose (4a.) yra laisvu kambariu?

Skambinkit į registratūrą - tik jie gali pasakyti ar yra laisvų kambarių.
Atsakyti
gal kas zinote.ar galima anksciau isvaziuoti is sanatorijos.neisbuvus viso laiko? ar nera paskui problemu su ligoniu kasom?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2014 08 04, 17:40)
gal kas zinote.ar galima anksciau isvaziuoti is sanatorijos.neisbuvus viso laiko? ar nera paskui problemu su ligoniu kasom?

Kiek zinau,tai galima.Mes pernai isvaziavom anksciau viena savaite,tai tik teko rastu rasyti paaiskinima kodel ivykstam.Dabar esam sanatorijoj ir isvykm keturiom dienom anksciau,tai nezinau ar teks kazka rasyti ar ne,nes rytoj paskutine diena .
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2014 08 04, 15:40)

Galima, mes pabuvome tik 9 dienas, nors priklause 22.
Atsakyti
QUOTE(streghetta @ 2014 08 10, 09:55)
Galima, mes pabuvome tik 9 dienas, nors priklause 22.

o kodel isvykstat anksciau Ar sanatorija netinka Kam tvarkytis dokumentus ir neisbut net puse laiko
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 08 10, 18:57)
o kodel isvykstat anksciau Ar sanatorija netinka Kam tvarkytis dokumentus ir neisbut net puse laiko

Tik tiek atostogu turejau. Ir galvoju geriau tiek, negu nieko nepabuti....
Atsakyti