Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

QUOTE(Bajoraite @ 2014 05 30, 17:36)
Sveikos mamos,

Su sunumi birzelio 17 d. vaziuosime i Saulute reabilitacijai. Noreciau suzinoti kokia ten yra tvarka? Ar galima atsivezti savo virduli, loptopa? Ar palatos rakinamos? Kaip paprastai vyksta uzsiemimai: iki pietu, visa diena? Ar likusia diena galima iseiti is sanatorijos buti lauke ar nueiti apsipirkti? Ar yra kokia virtuvele kur butu galima vaikui kose isvirti? (nes tokiu kaip ligonines jis nevalgo).
Tiek daug klausimu... jauciu dideli nerima, bijau kad jis issigas tu proceduru ir nepasidarytu jam blogiau sad.gif
Ar galima tureti vezima, ar bus vietos kur laikyti? Kokio dydzio palatos, ar wc salia, kaip su dusais?
Ar su diagnoze F83 (misrus raidos sutrikimas) yra proceduru baseine? Ar mama leidziama i baseina kartu?
Is anksto aciu uz atskymus  4u.gif

mes nuo 10 d atvyksim, antra syki. Pirma veziausi virduli,ir loptopa, tai mokejau po 9 lt uz vnt elektros prietaiso,uz telefono pakroveja neima, Dar patartciau prailgyntuva vestys, es razetes aukstai. Man ligoines ten neprimena, o maistas valgomas valgykloje, bendroi, jai nenori,gali nestys i kambari,
Atsakyti
QUOTE(raso @ 2014 06 01, 18:03)
mes nuo 10 d atvyksim, antra syki. Pirma veziausi virduli,ir loptopa, tai mokejau po 9 lt uz vnt elektros prietaiso,uz telefono pakroveja neima, Dar patartciau prailgyntuva vestys, es razetes aukstai. Man ligoines ten neprimena, o maistas valgomas valgykloje, bendroi, jai nenori,gali nestys i kambari,

Kambariai rakinami.Laisvo laiko daug.Lauko durys rakinamos 22 val.
Atsakyti
Pasakysiu tik tiek, kad Sauluteje zymiai geriau nei Gintare. Bent jau personalo klausimu. Tikrai visi labai draugiski ir mieli :)
Atsakyti
Labai dėkoju už atsakymus, bus lengviau susiruosti 4u.gif
Vis galva suku, ar imt lygintuva?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 06 02, 21:02)

Aš ėmiau.
Atsakyti
Kaip ten reikalai su tuo naujesniu korpusu?apgyvendina kazka ten?ar vel "vietu nera"?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 06 02, 22:02)

As net minties apie lygintuva tokios neturejau ax.gif bet cia aisku kiekvieno asmeninis reikalas 4u.gif pasiimkite nesilamdanciu rubu ir tiek.
Atsakyti
Sveiki,

Kas esate susidure su gyd. Sukiene? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Sveiki, ar tiesa, kad vasaros sezono metu, net papildomai sumokejus, negalima veztis antra vaikeli (kuris be kelialapio)? Negaliu juk palikti 8 men. kudiki verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, esu ziauriai pasimetus nes net nesugebu pasirinkti santorijos nors rinktis galiu tik tarp Palangos gintaro ir Druskininku saulutes. Pas mano mazyli F83 misrus raidos sutrikimas. su sita diagnoze priima tik sis dvi sanatorijos. Abi apskambinau daug ka suzinojau bet pasirinkti nelabai skubu nes....
1. Turiu dvynukus ir vaikeli noriu vesti i santorija birzeli liepa nes kitos galimybes rudeni neturiu. O situacija tokia kad druskininkuose pasake kad antro sveiko vaikelio ne uz jokiu pinigus neims nes vasara serganciu su TLK pilna ir su kaupu ir jokiu komplektaciju su sveikais vaikais net pasvajot negalima. Net vedejai siandien skambinau atskirai prasiau kategoriskai buvo pasakyta NE. arba vaziuokit rudeni. toliau Gintaras kaip ir ok uz vaikeli dasimokek 15 lt ir pristatys lovele bet jei tie abu vaikeliai tik pusantru metu ir dar vienas sergantis ir abu skirtingom kryptim begantys tai man per 22 dienas nuraus stoga ir negalesiu susikoncentruoti sergancio vaikelio gydymui. Todel norim imti teveli bet tevelis musu tik menesi atostogu turi ir jo Druskininkai ne uz ka nepriima gintaras kaip ir ok bet kiekviena karta skirtingas kainas aiskina siandien sake butu 193 lt uz kazkoki trivieti kambari ir visi keturi galetume gyventi bet nenustebciau jei vel lieptu uz kokiasias lovas dasimoketi plius. O ir kaina didel jei visi keturi 22d ten butume.
2 daug neatsakytu kalusimu del maitinimo kokybes ir proceduru kokybes tarp siu 2 santoriju
3 Saulutej pasake kad proceduru uztektinai duos Gintare kad dabar vaiku daug ir net serganciam vaikeliui vasar adasipirkti negalesiu jei truks nes vaiku pilna.
Palanga man 300km atstumas Druskininkai 100km noreciau i Druskininkus del atstumo nes nesu is tu mamyciu kurioms vasara juros reikia tiesiog noriu pasirinkti taip kad ir man liktu malonus prisiminimai ir ispudziai ir vaikeliui po santorijos efektas gydymo matytusi. Ir nenoriu sveiko vaikelio aplikti su teveliu namie tik todel kad vasara viskas uzkimsta juk ji tokia maza ir taip mamyte myli.....
Lauskiu jusu minciu ir pasidalinkit patirtim kas liecia sitas 2 santorijas ir dar jei atsisauktu mamytes kuriu vaikuciai buvo sanatorijose su F83. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kristeeee @ 2014 06 13, 22:49)
Sveiki, esu ziauriai pasimetus nes net nesugebu pasirinkti santorijos nors rinktis galiu tik tarp Palangos gintaro ir Druskininku saulutes.

Sveikute
Mes bandysim vaziuoti i "Gintara". Viena is priezasciu, kad "saulute" nebeleidzia broliu ir sesiu. Vasara vaikai nori pabuti kartu. 22 dienos - ilgas issiskyrimas. Ir man lengviau susitvarkyti - jis su broliu ar sese mieliau eina i proceduras. Vienai man be galo sunku tas 22 diena. pas mus irgi F83. Man tai keista, kodel Druskininkai nebeleidzia. Juk gauni ir taip atskira kambari. Sumokedavau papildomai uz kita vaika, jokios sudedamos kedutes miegui kaip Plangoje neduodavo - susistumdavom tas dvi lovas ir miegodavom trise. Tai gerai dar kai lovu aukstis vienodas buna. O vienakart viena aukstesne buvo, kita zemesne - vat ir miegok. O pinigus moki. Ir patalynes net neduodavo - sanitariu prasydavau verysad.gif
Ne vien proceduros svarbu - ir laisvalaikis labai svarbu, vien. z teigiamos emocijos ne maziau svabu uz proceduras. Bent jau mano vaikui.
Palangoje zymiai daugiau pramogu - Basanaviciaus gatves atrakcionai, jura, parkai su antimis.....Druskininkai - spalvu ir muzikos fontanas ir antys...Maniskiams Palangoje simta kart labiau patiko. Cia subjektyvi nuomone. Kiekvienam kitaip mirksiukas.gif
Del proceduru - siemet pirma kart i Palanga vaziuosim su F83. Tai ziuresiu, kaip bus. Anksciau vaziavom su CP, tai labai daug gavom proceduru - na skyresi tik tai, kad Saulute turi purva - Palanga purvo maiselius, Saulute karstus vyniojimus - Palanga - povandeninius masazus. Visa kita - logopedas, masazai, ergoterapija, kineziterapija - tas pats. Ko labai truko Palangoje - baseino.
Jei jums svarbu gyvenimo salygos - tai Palangoje aisku geriau - visi kambariai su balkonais ir su dusais. Ir geriau suremontuoti, nei Druskininkuose.
Maitinimas zymiai pigesnis Druskininkuose. Dvigubai pigiau - cia issiperkant papildomai. Druskininkuose mamai nekainuoja pusryciai ir vakariene, Palangoje - pietus.
Mes vaziuojam dukart metuose - tai vasara dabar renkames Palanga, ziema - Druskininkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 14 birželio 2014 - 15:18
Man tai tie atskirimaiir neleidimai būti vaikui su mama aplamai diskriminacija kvepia, kaip galima atskirti kitą vaiką, lyg jam nereikėtų mamos, juk ir taip kol tėvai dirba vaikai nemato tėvų, o dar ir čia , kai imi atostogas sanatorijai , turi atskirti vaiką....kažkokia nesamonė. schmoll.gif
Asocialiose šeimose ir tai stengiasi socialiniai darbuotuojai išlaikyti vaikus šeimoje
Atsakyti