Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

Sveikos,

kelis metus is eiles vaziuodavau su vaikais i Saulute, man tiesiog "prilipo" Druskininkai prie manes. kazkaip netyciom ilindau paskaitinet ar kas pasikeite Saulutej, bet pasirodo viskas tas pats... Ne gana kad ir taip mamytems sunku su serganciais vaikuciais tai dar apsunkina ju gyvenima tai sugrudant i viena kambari kelias seimas, tai vel kuo nors...
Taip jau gavosi, kad siuo metu as pati gydausi Eglej ir zinokit niekaip nesuprantu kodel taip skiriasi sanatorijos, Saulutej jautiesi kaip ligoninej, o cia kaip viesbutyje, kaip SPA, nereikia moket nei uz tuos elektrinius prietaisus, yra kiekvienam kambary televizorius, virdulys tikras rojus. Kodel taip skiriasi, juk pirmoj vietoj turetu buti stengiamasi del vaikuciu g.gif
Atsakyti
sveikos

o sestadieniais Sauluteje buna proceduros?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 04 22, 09:11)
sveikos

o sestadieniais Sauluteje buna proceduros?
Aciu!

buna, taciau ne visos.
Atsakyti
Kas yra vyr gydytojas neurologiniame skyriuje?
Atsakyti
Kiek paskaitinėjau tai čia mažiukų mamytės ruošiasi į Druskininkų Saulutę. Aš sūnų taip pat išvežiau į tą sanatoriją verysad.gif tik jis jau 14 m. Sąlygos gyvenimo mega_shok.gif
tik gaila kad internetiniame puslapyje viskas labai jau gražiai ir viliojančiai atrodo, o iš tikrųjų tokių kablių ir rankenų neteko jau senokai matyti (nebent Grūto parke thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2014 04 23, 21:28)
Kiek paskaitinėjau tai čia mažiukų mamytės ruošiasi į Druskininkų Saulutę. Aš sūnų taip pat išvežiau į tą sanatoriją  verysad.gif tik jis jau 14 m. Sąlygos gyvenimo  mega_shok.gif
tik gaila kad internetiniame puslapyje viskas labai jau gražiai ir viliojančiai atrodo, o iš tikrųjų tokių kablių ir rankenų neteko jau senokai matyti (nebent Grūto parke thumbup.gif )

jo dydeliems vaikams sąlygos nekokios, Aš kai buvau tai buvo mama su dukra kurei jau 16 m, jai su judejimu yra problemu, tai tada gyveno normaliam kambari,o taip sugrusti tie vaikai kai ligonineje,maloniai isireiskus.
Atsakyti
Gal galite parasyti geru logopedziu ir kizesisciu pavardes Sauluteje.
Aciu!
Atsakyti
ar yra sanatorijoj vieta, kur galima issiskalbti ir isdziovinti drabuzius?
o gal paciuose Druskinikuose yra skalbykla?
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 04 28, 19:29)
ar yra sanatorijoj vieta, kur galima issiskalbti ir isdziovinti drabuzius?
o gal paciuose Druskinikuose yra skalbykla?

Taip, teikiama mokama skalbyklos paslauga pacioje Sauluteje. Kiek kainuoja nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 04 29, 09:11)
Taip, teikiama mokama skalbyklos paslauga pacioje Sauluteje. Kiek kainuoja nezinau ax.gif

5lt + skalbimo miteliai
Atsakyti
na labukos visos mamytes kurios ruosesi dar tik i saulute nes as jau gryzau...smile.gif na va yspudziai neblogi proceturomis ir esu patenkinta pilnai kokiu norejau tokias gavau.... na kambarai tai visokiu yra kadangi as vazevau su dviem vaikais gavau trivieti kambary. pirman aukste senam korpuse viskas ok vuvo su kambariu tvarkingas erdvus tik minusas buvo kad kampinis tai nei ryte nei per pietus nei vakarom nebuvo saules.... na bet atbuvom... del valgio tai kotletu raciaonas...smile.gif seip as patenkinta suo kartu. nors ir buvau prisiklausisusi visko
Atsakyti
Noreciau info apie logopedus skubiai, nes vyras su vaiku antra diena Sauluteje ir jauciu uzsirove ant kazkokios ziezulos schmoll.gif
Aciu
Atsakyti