Mamytes kas Sauluteje buvot ar esat,gal zinote iki kada gydytojas Tertelis atostogaus?Ruosiames birzelio 25d vaziuoti ir noretume pas ji vel papulti .
QUOTE(dre @ 2013 06 04, 23:42)
Mamytes kas Sauluteje buvot ar esat,gal zinote iki kada gydytojas Tertelis atostogaus?Ruosiames birzelio 25d vaziuoti ir noretume pas ji vel papulti .
mes irgi nuo birzelio 25 vaziuojam
Laba diena o eilės laukti atsigulimui ilgos?
QUOTE(Original Sin @ 2013 06 12, 17:13)
Laba diena o eilės laukti atsigulimui ilgos?
Man irgi idomu, mes tai pat ruosiames, kiek ziurejau vtlk puslapi tai vietu lyg ir turi, bet dar laukiu kitos savaites, tada skambinsim
Mes pries savaite gryzom.
QUOTE(lina-linutia @ 2013 07 23, 20:47)
Sveikos
Kaip cia ramu .
Uz dvieju savaiciu ir as su savo berniukais vaziuoju y sia sanatorija . Gal yra kas irgi ruosiasi ar jau ka tik gryze is ten?
Kaip cia ramu .
Uz dvieju savaiciu ir as su savo berniukais vaziuoju y sia sanatorija . Gal yra kas irgi ruosiasi ar jau ka tik gryze is ten?
mes irgi rugpjucio 6 vaziuojam i saulute, planavom i abromiskes, bet planai pasikeite, tai vyksim i Saulute
QUOTE(dre @ 2013 07 24, 08:41)
su kokia diagnoze vaziavot, ar senam korpuse buvot? man idomu ar galima senam korpuse gaut dvivieti kambari, jaigu paprasyti kad buti dviese tik su vaiku vienam kambary turiu omeni. ar labai daug dabar ten vaiku?
QUOTE(dre @ 2013 07 24, 07:41)
Laba ryta
gal patartumet, i ka atkreipti demesi besiruosiant ten vykti ? Gal ko spec reikia? ar daug vaiku?
Arvile, su kokia diagnoze vaziuojat ? su abiem vaikuciais? as tai noreciau irgi vieno kambario, nes vaziuoju su abiem: 10m ir beveik 3m sunumis . Is kitu girdejau, kad busim senejam korpuse, nes mano abu astmininkai, o plautininkus sako guldo y senaji
QUOTE(lina-linutia @ 2013 07 25, 07:58)
Laba ryta
gal patartumet, i ka atkreipti demesi besiruosiant ten vykti ? Gal ko spec reikia? ar daug vaiku?
Arvile, su kokia diagnoze vaziuojat ? su abiem vaikuciais? as tai noreciau irgi vieno kambario, nes vaziuoju su abiem: 10m ir beveik 3m sunumis . Is kitu girdejau, kad busim senejam korpuse, nes mano abu astmininkai, o plautininkus sako guldo y senaji
mes irgi su BA, vaziuoju is pradziu su vienu sunui 7 metai, o veliau gal ir dukra paimsiu ziuresiu pagal situacija bet uz ja reikes matomai damoket. kelinto jus vaziuojat,? mes ten jau esam buve tik su kita diagnoze, tai ispradziu gavom atsimenu 4 vieti teko gyvent 4 , o po to perkele i dviviete, su tualetu, tik i dusa bendra reikdavo eit, bet gerai netoli kambario jis buvo. neseniai buvo kaimyne ten, tai grizo patenkinta, sake patiko. nieko ten super nuostabaus nebus, bet kai mes praeita karta buvom buvo sunkoka su procedurom , o man tai svazbiausia,nes labai daug vaiku buvo, gal tikiuos dabar bus maziau ,nes vietu istikruju yra, kai paskambinau iskarto paklause, o kada noretumet as nieko spec neemiau, tik gymimo liudijima, vaistukus, higienos reikmenis, nes ten neduoda, reikai savo turet, as dar emiau dekiuka ir pagalvele vaikui, si karta dar imsiu prailgintuva ir gyvatuka. irankius, puoduka, lekstute, jai palatoj valgysit,visa kita savo nuoziura o jai ko pritruks salia yra parduotuviu maxsima, norfa : GAL galetumem susitikt ten? vis bus smagiau negu vienai but is karto
QUOTE(lina-linutia @ 2013 07 26, 00:57)
Arvile, as irgi rugpjucio 6d. , tai gyvensim kazkur salia . . skambinau liepos pirmom dienom, gal apie 4-5, tai irgi sake, kada norit .
tai jo sustiksim ,galbut, ten sekmes sanatorijoj