Mamytes,gal zinot kaip dabar su sveciais jei savaitgali atvaziuoja ar priima damokant?Pernai buvo galima,tik moketi reikejo,o kaip dabar?
Nes teiravausi del antro vaiko ar galima atsivezti ir moketi uz lova,tai sake,kad tik iki 7 metu priima,vyresniu ne.O del savaitgalio pamirsau pasiteirauti ar gali atvaziuoti .
Galima. 30 lt para bet nieks netikrina
Sveiki, na mano ispudziai is sanatorijos po 1d , butyna veštys prailgyntuva,nes razetes 1.8 metro aukš
ti, o arbatyni ir gerai turet, nes mes 1a, o virtuve su mikrobange ir arbatynis ir virsuje 2a , tai kiek let kartu kavos uzsivirt ar arbatu vaikams.
ti, o arbatyni ir gerai turet, nes mes 1a, o virtuve su mikrobange ir arbatynis ir virsuje 2a , tai kiek let kartu kavos uzsivirt ar arbatu vaikams.
QUOTE(raso @ 2013 05 13, 14:41)
Sveiki, na mano ispudziai is sanatorijos po 1d , butyna veštys prailgyntuva,nes razetes 1.8 metro aukš
Naujam korpuse kiekvienam aukste po virtuve1 yra,man isvis 2 zingsniai iki jos rozeciu ir 1.8m auksty yra,ir 2 m aiksty, ir 20 cm auksty,visur yra, uztenka. Bet cia gal kaip kokie kambariai. net nzn.
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 13, 22:17)
Naujam korpuse kiekvienam aukste po virtuve1 yra,man isvis 2 zingsniai iki jos rozeciu ir 1.8m auksty yra,ir 2 m aiksty, ir 20 cm auksty,visur yra, uztenka. Bet cia gal kaip kokie kambariai. net nzn.
taip tada iseina,kad tyk senam blogai del virtuves. man dar tam sename netraukia gerai ir intikas,neuzkrauna facebooko, ,laikraciai vyskas cyki,
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 13, 09:59)
Galima. 30 lt para bet nieks netikrina
Tai jei vyras su 13m dukra atvaziuos bus 60lt?Nes lovos reiketu .
QUOTE(dre @ 2013 05 14, 14:35)
Tai jei vyras su 13m dukra atvaziuos bus 60lt?Nes lovos reiketu .
As niekam nieko isvis nesakyciau ir nemokeciau,jau vyras nakvojo, ir viskas normaliai bet jei reik dar vienos lovos tai tada net nzn.sakyciau gal kad tikdukra atvazouoja ir mokeciau 30 lt,ir lo aaveztu (Gal).
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 14, 16:58)
As niekam nieko isvis nesakyciau ir nemokeciau,jau vyras nakvojo, ir viskas normaliai bet jei reik dar vienos lovos tai tada net nzn.sakyciau gal kad tikdukra atvazouoja ir mokeciau 30 lt,ir lo aaveztu (Gal).
Tai gal jus naujame korpuse 3 aukste gyvenat?Mes pernai gyvenom antrame aukste,tik iejus pirmas kambarys.Tai ten seseliu postas netoli yra ir viskas matosi labai, tai bijojau ir pirkau, nors 2 lovos ir taip buvo laisvos,nes vieni gyvenom.Tik uz dukra 10lt mokejau,o uz vyra nepamenu, gal ir 30lt.
Sveikos. sakykit, kaip nusipirkti kelialapi? per ligoniu kasas? Kur kreiptis jei mes dabar ne lt, bet noretume grizti pasisveikatinti
Kur kainas suzinot
Kur kainas suzinot
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 16, 11:22)
Sveikos. sakykit, kaip nusipirkti kelialapi? per ligoniu kasas? Kur kreiptis jei mes dabar ne lt, bet noretume grizti pasisveikatinti
Kur kainas suzinot
Kur kainas suzinot
Manyčiau pirmiausiai turite kreiptis į ligonių kasas,ten suteiks visa informaciją
siandien skambinausi i registratura tai birzelio 3 prades registruoti liepai,nes mes liepos 14 vaziuojam,reiks teo slaptazodi nusipirkti ir bus galima naudotis netu,jei trauks tam kambaryje kur gyvensim
QUOTE(pradedancioji mamyte @ 2013 05 16, 14:48)
siandien skambinausi i registratura tai birzelio 3 prades registruoti liepai,nes mes liepos 14 vaziuojam,reiks teo slaptazodi nusipirkti ir bus galima naudotis netu,jei trauks tam kambaryje kur gyvensim
Bent jau mes kai gyvenome sename korpuse,tai netraukė netas kambary,tik koridoriuje čia kalbant apie jų teo internetą