o ar savaitgali nevaziuosit namo? Bent man taip atrodo,kad nuo penktadienio pietu kaip ir laisvi.Nera proceduru savaitgali lik.As bent taip galvoju,kad gal reiks parvaryt namo
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 09, 17:18)
Liftas yra. Bet as palieku pirmam aukste vezima,nesitampau.
puiku maniske dar sunkiai stabiliai vaiksto tai mes riedesim ir i proceduras greiciausiai su triratuku, kad tik maziau man nest butu, nes pati jau vaikstau i
proceduras del nugaros skausmu
o mums vaizdelis ryskeja toks kad greiciausiai sanatorija issipirksim, bet gyvent teks kazkur issinuomotoj patalpoj ir vaiksciot i proceduras,nes siandien pasiskambinau i registratura ir suzinojau kad panaikinta virtuvele kur mamos pacios vaikuciams valgyt darydavosi maniske ne tik lepi ir isranki maistui bet dar ir tik su 4 dantim, tai bet ko negaliu paduot siemet itariu teks paislaidaut
gal kas esat susidure su buto nuoma druskininkuose? butu gerai kur nors netoli sanatorijos, itariu reiks kuri nors savaitgali vaziuot i pazintine eskursija kad viska naturoj apziuret
QUOTE(raso @ 2013 05 10, 10:01)
o ar savaitgali nevaziuosit namo? Bent man taip atrodo,kad nuo penktadienio pietu kaip ir laisvi.Nera proceduru savaitgali lik.As bent taip galvoju,kad gal reiks parvaryt namo
Mum net ir 6ni 3 proceduros tai vyras atvaziuos cia sawaitgali
Kas del maisto,tai tikrai viskas lengvai kramtoma. Ryte visad kose,per pietus sriuba (kas nekramto galima duot tik skystimo) ir kotletas/bulviu kose/kugelis..nieko ten kramtyt nereik. Vakare makaronai su mesa/koldunai...Del skanumo-man skanu,vaikui irgi. Bet aplink girdejau ksip suauge komentavo kad suauge net negali tokio maisto valgyt tai kaip vaikas valgys.
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 11, 08:37)
Kas del maisto,tai tikrai viskas lengvai kramtoma. Ryte visad kose,per pietus sriuba (kas nekramto galima duot tik skystimo) ir kotletas/bulviu kose/kugelis..nieko ten kramtyt nereik. Vakare makaronai su mesa/koldunai...Del skanumo-man skanu,vaikui irgi. Bet aplink girdejau ksip suauge komentavo kad suauge net negali tokio maisto valgyt tai kaip vaikas valgys.
Sutinku. Maistas kaip maistas. viskas valgoma. Kadangi maniškė be apetito, tai kol kas mums vienų pietų užtenka. Taip, mums irgi šeštadienį trys procedūros - inhaliacija, bioptronas ir mankšta. Bet mankšta kai savarankiškai ir kitoj patalpoj, tai mums nieko ir neišėjo padaryt.
Dėl interneto. Nusipirkau zebra slaptažodžius, nes sanatorijoj visur lipdukai, kad čia veikia zebra. Bet veikia tik keliose vietose viduj ir lauke, kambary neveikia. Bet kaiškam perskaityt užtenka.
Na aš taip nusiteikus,kad gal grišiu savaitgali,bet muset bus ,kad ne.Na kaip bus taip. Kraunu tašes lagaminus ,vysas butas nudeliotas rubais ir daiktais, nežinau ,kaip čia sutalpinsim vyska. Trauksiu į maišus.
QUOTE(libraja @ 2013 05 11, 10:10)
Sutinku. Maistas kaip maistas. viskas valgoma. Kadangi maniškė be apetito, tai kol kas mums vienų pietų užtenka. Taip, mums irgi šeštadienį trys procedūros - inhaliacija, bioptronas ir mankšta. Bet mankšta kai savarankiškai ir kitoj patalpoj, tai mums nieko ir neišėjo padaryt.
Dėl interneto. Nusipirkau zebra slaptažodžius, nes sanatorijoj visur lipdukai, kad čia veikia zebra. Bet veikia tik keliose vietose viduj ir lauke, kambary neveikia. Bet kaiškam perskaityt užtenka.
O kiek uz zebra mokejot?kasdien uzsisakinejat at kazkuriam laikui?
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 12, 09:26)
O kiek uz zebra mokejot?kasdien uzsisakinejat ar kazkuriam laikui?
Teo vartotojui kainuoja 10.99 į mėnesį. Paprašiau draugės ir nupirko mėnesiui.
O kaip dekesi su apgyvendinimy?gal otaset geresnio kambario?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 11, 08:37)
va va, su maistu taip jau yra kad cia skonio reikalas. imsim viska is valgyklos ka duos, jei mergaite nevalgys, tai bent jau man gamintis nereiks kitais metais gal jau bus kitaip, o siemet tetis pritare buto nuomai visai salia sanatorijos, tai dziaugiuos kad neturesiu rupesciu del skalbimo, maisto gamybos ir sveciu
QUOTE(meskyyte @ 2013 05 12, 13:16)
va va, su maistu taip jau yra kad cia skonio reikalas. imsim viska is valgyklos ka duos, jei mergaite nevalgys, tai bent jau man gamintis nereiks kitais metais gal jau bus kitaip, o siemet tetis pritare buto nuomai visai salia sanatorijos, tai dziaugiuos kad neturesiu rupesciu del skalbimo, maisto gamybos ir sveciu
Mes ir cia.neyurom bedu del sveciu ar ju nakvojimo
As ir manau,kad negu ten kam labai idomu jus vieni miegat ar keliese,neskaitciuja gal galvu .tai bijojau del inerneto ,bet dabar 2 omni turesiu,taip,kad manau be rysio nuo pasaulio neliksiu.Galesiu gal kam ir paskolinti modema ,tyk korta reiks issiiimnti,is ofiso. Na tasiukai paruosti,griebsimes paskutyniu smulkmenu ir i kelione.