Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 05, 20:28)
Tai taip ir nesupratau- atidarytas tas naujas korpusas ar ne ?

Taip atidarytas. Bet ten apgyvendina ligoniukus po operciju ir kaip supratau su neorologinem problemom. Nors kaip ziema buvom, tai ten niekas negyveno.
Praeita vasara pazystama gyveno, sake, kad nieko. Tik su dusu buvo problema. Sunkiai vanduo nutekedavo. Bet manau, kad sutvarke.
Atsakyti
Info tiesiogiai biggrin.gif senas korpusas ziaurus,salta ir ten ir koridoriuose.mum aiskino kad saile nepatenka ten todel ir salta tamsu nyku. Apgyvendino mus naujam korpuse 3 aukste. Liepe rinktis ar kambary su kazkuo gyvent ir wc irr dusas kambaty butu, ar norim gyvent tik 2se bet tik wc kambary,dusas gretimais. Pasirinkom 2 varianta. Kambarys mazokas gal 10 kvadratu,bet sviesus, siltas,naujas. Cia naujam korpuse isejus is kambario (jei iki duso nueit) tai silta. Bet jei iki baseinotai netgi labai vesu...vaiku sakyciau neperdaugiausia. Kambary plyteles grindu,visam aukste linoleumas.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 06, 15:33)
Info tiesiogiai biggrin.gif senas korpusas ziaurus,salta ir ten ir koridoriuose.mum aiskino kad saile nepatenka ten todel ir salta tamsu nyku. Apgyvendino mus naujam korpuse 3 aukste. Liepe rinktis ar kambary su kazkuo gyvent ir wc irr dusas  kambaty butu, ar norim gyvent tik 2se bet tik wc kambary,dusas gretimais. Pasirinkom 2 varianta. Kambarys mazokas gal 10 kvadratu,bet sviesus, siltas,naujas. Cia naujam korpuse isejus is kambario (jei iki duso nueit) tai silta. Bet jei iki baseinotai netgi labai vesu...vaiku sakyciau neperdaugiausia. Kambary plyteles grindu,visam aukste linoleumas.

Ačiū už info 4u.gif O kokį internetą naudojat? Ir su kokia diagnoze jūs į tą naują korpusą patekot?
Atsakyti
Mus su neoro bedom.VCP.bet kad gyvena cia ir ne tik su neuro. Bent man taip pasirode,or kiek maciau sesuye nese painhaliuot kazkam i kambari. Omnitelis pas mane traukia neblogai wink.gif
Atsakyti
Laba diena, tai kelinta vakariene buna? ar yra kur zaidymu kambaris? ar einat ? nes kiek gi zaislu reik dar tyst man 2 vaikams doh.gif Vys dar inerneto negavau omnitelio ,nezinau kaip bus g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(raso @ 2013 05 07, 14:46)
Laba diena, tai kelinta vakariene buna?  ar yra kur zaidymu kambaris? ar einat ? nes kiek gi zaislu reik dar tyst man 2 vaikams doh.gif Vys dar inerneto negavau omnitelio ,nezinau kaip bus g.gif ,

Vakariene 18.30. Kolkas maistas man patinka. Ir vaikas viska valgo. As net kose sian ryte subalgiau, ko namie niekad nedariau sau ;)Nera jokio zaidimu kambario (arba as jo dar neradau).palatos (nesvarbi ar senam ar naujam korpuse) tvarkomos atsainiai,as su skudureliu savo tik atvykus viska pervaliau,nes trupiniu rasta. Grindis plauna tingiai,po stalais,klozetas ar siaip kur giliau tikrai neivalys. Pati prasivalau.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 07, 22:04)
Vakariene 18.30. Kolkas maistas man patinka. Ir vaikas viska valgo. As net kose sian ryte subalgiau, ko namie niekad nedariau sau ;)Nera jokio zaidimu kambario (arba as jo dar neradau).palatos (nesvarbi ar senam ar naujam korpuse) tvarkomos atsainiai,as su skudureliu savo tik atvykus viska pervaliau,nes trupiniu rasta. Grindis plauna tingiai,po stalais,klozetas ar siaip kur giliau tikrai neivalys. Pati prasivalau.

O maista sau issipirkot? Ar uztenka nuo vaiko? Maniske po antibiotiku, tai nieko nevalgo... O i drusku kambarius einat? Idomu, ar leidzia ten su vaiku.
O su kuo valot grindis?
Ar nieko nepasigedot is daiktu? Gal reiktu kazka specialaus pasiimti?
As jau pradejau krauti lagamina, poryt vaziuojam, tai dabar sluoju spintas, nes atrodo visko prireiks. O ir busim gerokai ilgiau, nei kokiam savaites kurorte...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 07, 23:04)

Dar klausimeliu,ar daug tu proceduru priskire? ar po pietu ir yra? kaskaip reabilotologas vietynis nugazdino,kad labai daug mankstu i diena g.gif .Na nelabai tikiu,kad daug nu ryte vakare,bet ne daug gal. Mano 5 m daro dar o mazius ne,tai galvoju kaip bus. Is vys galvoju,kai as su 2 lakstysiu per tas proceduras.Na pagal ligas ir proceduros,aisku.
Atsakyti
4u.gif Mes ka tik uzsiregistravom i Saulute nuo birzelio 25d, bigsmile.gif ir kaip klausiau tikriausiai naujame korpuse gyvensim, thumbup.gif mums ten patiko.
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2013 05 07, 22:48)
O maista sau issipirkot? Ar uztenka nuo vaiko? Maniske po antibiotiku, tai nieko nevalgo... O i drusku kambarius einat? Idomu, ar leidzia ten su vaiku.
O su kuo valot grindis?
Ar nieko nepasigedot is daiktu? Gal reiktu kazka specialaus pasiimti?
As jau pradejau krauti lagamina, poryt vaziuojam, tai dabar sluoju spintas, nes atrodo visko prireiks. O ir busim gerokai ilgiau, nei kokiam savaites kurorte...
4u.gif

Maisto sau nissipirkau,vaikas sriubu nelabai valgo tai as per pietus sriuba ir ten jei kas lieka nuo vaiko (daznai nelieka,nors porcijos tikrai normalios).grindis su skudureliu valau,grindu skudura is namu pasiimiau. I drusku kambari leidzia kartu. O ka pasimt tai net nzn. As da pasiimiau adihaliuka laike pasitiest,kamuoli. Milteliu rubam skalbt arba muilo.

QUOTE(raso @ 2013 05 08, 21:58)
Dar klausimeliu,ar daug tu proceduru priskire? ar po pietu ir yra? kaskaip reabilotologas vietynis nugazdino,kad labai daug mankstu i diena  g.gif .Na nelabai tikiu,kad daug nu ryte  vakare,bet ne daug  gal. Mano 5 m daro dar o mazius ne,tai galvoju kaip bus. Is vys galvoju,kai as su 2 lakstysiu per tas proceduras.Na pagal ligas ir proceduros,aisku.

Mum kolkas visos iki pietu proceduros ir ju tikrao daug. Vidutiniskai po 6. O dar masazai ir ergo terapija nuo kitos savaites... Net nzn kur ikish juos.
Atsakyti
Sveikos Mamytes,

Mes su dukryte (1.5 metu) planuojam vaziuot liepos menesi i sanatorija del neuro.ligu? gal dar kas busit panasiu metu? 4u.gif

ir dar klausimas - o liftas ten kazkoks yra? mes planuojam ir vezima ir triratuka atzivezt, tai idomu ar viska paciai tampyt reiks ar galima su liftu vazinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskyyte: 09 gegužės 2013 - 15:13
Liftas yra. Bet as palieku pirmam aukste vezima,nesitampau.
Atsakyti