Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

Mes vaziuojame 13d rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,skambinausi i saulute,registruoja birzeliui ,o mes vaziuosime liepos 14d,tai geguzes vidury reiks bandyt skambintis
Atsakyti
Mes vaziuojam kita savaite, nes 5ni gausim siuntima. Idomu kaip su vietom bus...
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 04 30, 15:56)
Mes vaziuojam  kita savaite, nes 5ni gausim siuntima. Idomu kaip su vietom bus...

Jegu vietas užsirezervavę,tai reiškias vietų bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 04 30, 20:11)
Jegu vietas užsirezervavę,tai reiškias vietų bus  smile.gif

Tai kad nerezervave,nes tik daba suzinojau kad mums galima /priklauso. O kaip ten maitina? Daznai?daug?salia kazkokia kavine ar parduotuve? Savo indus reik turet? Kazkaip labai nedrasu vaziuot kai nieko nezinai kaip kas.
Atsakyti
kiekvieno miesto ligonines tvarka vys kita. as ir sakiau gyd, kad ar man reik skambint registruotis, sako ne ,mes suderiname vyska. Tai jai duoda siuntyma,tai reiskias ,kad ir vieta yra paskirta. O del maitynimo tai kiekvienas kitaip sako, siap sake, 1 mama,kad labai nemazos porcijos ir net ji paty nesipirkdavo sau ,uztekdavo nuo vaiko. indu tykrai nereik, o parduotuviu vysokiu yr en,kaip ir kiekviename mieste,kiek tu Druskininku yra smile.gif
Atsakyti
Pirmadieni vykstame pirma kart i Druskininkus juk patalines nereik vestis mamytes? suprantu kad reik sportine apranga ir t.t. vestis reik.
Atsakyti
QUOTE(Miksiuke2 @ 2013 05 02, 18:40)
Pirmadieni vykstame pirma kart i Druskininkus juk patalines nereik vestis mamytes? suprantu kad reik sportine apranga ir t.t. vestis reik.

Patalynės nereikia vežtis,nei paklotėlių keliauti į procedūras.O drabužiai,higienos priemonės, taip turit viską turėti savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 01, 10:38)
Tai kad nerezervave,nes tik daba suzinojau kad mums galima /priklauso. O kaip ten maitina? Daznai?daug?salia kazkokia kavine ar parduotuve? Savo indus reik turet? Kazkaip labai nedrasu vaziuot kai nieko nezinai kaip kas.

Seiki, aš šiandien paskambinau ir užsiregistravau nuo kito ketvirtadienio.
O mūsų dukrytės, kaip suprantu tą pačią dieną gimusios 4u.gif
Bet vat apie kambarį nieko nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2013 05 02, 20:19)
Seiki, aš šiandien paskambinau ir užsiregistravau nuo kito ketvirtadienio.
O mūsų dukrytės, kaip suprantu tą pačią dieną gimusios  4u.gif
Bet vat apie kambarį nieko nepaklausiau  doh.gif

Mes planuojam 1ni papult. itariu skambinsiu tiesiai gyd. Terteliui ir snekesiu. Idomu pagal ka skirsto tuos a lia geresnius kambarius. Nes kai uzsukus buvau i ta sena korpusa tao ten taip tamsu nyku...nenoreciau...
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 02, 21:47)
Mes planuojam 1ni papult.  itariu skambinsiu tiesiai gyd. Terteliui ir snekesiu. Idomu pagal ka skirsto tuos a lia geresnius kambarius. Nes kai uzsukus buvau i ta sena korpusa tao ten taip tamsu nyku...nenoreciau...

Tai, kaip supratau pagal susirgimus. Arba priemoką. Manau vietoj išsiaiškinsim. Jei bus mokamų ir labai skirsis nuo nemokamų, tai reiks pirkti mokamą...
Bet mane neramina kitas klausimas - kaip ten su internetu? Nemačiau temoj, kad tiesiai iš ten mamytės rašytų g.gif. Aš dabar guliu ligoninėj su mažąja be interneto - tai liūdniau nei blogas kambarys... (šiuo metu namie keliom valandom grįžus). Reiks atsivežti mezon, gal kartais trauks...
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2013 05 03, 16:07)
Tai, kaip supratau pagal susirgimus. Arba priemoką. Manau vietoj išsiaiškinsim. Jei bus mokamų ir labai skirsis nuo nemokamų, tai reiks pirkti mokamą...
Bet mane neramina kitas klausimas - kaip ten su internetu? Nemačiau temoj, kad tiesiai iš ten mamytės rašytų  g.gif. Aš dabar guliu ligoninėj su mažąja be interneto - tai liūdniau nei blogas kambarys... (šiuo metu namie keliom valandom grįžus). Reiks atsivežti mezon, gal kartais trauks...

Net jeisivaizduoju kaip su netu ten.bandysiu bligiausiu atveju siustis namie daug filmu serjalu ir ten ziuret.
Atsakyti