Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų Sanatorija''Saulutė''

Sveikos, mamos, pasakysiu vienareikšmiškai - kažkas negerai Saulutėje daros. Antradienį nuvažiavom vėl, nes mums likę dar 10 dienų buvo. Vakar vakare grįžom namo. Vyresnėlis kosti, paūmėjo jam BA, o mažiukui labai stiprus ūminis bronchitas, iki to, kad iš burnytės sklinda sugedusios plokštelės garsas, kvėpavimas paviršutiniškas, negali giliau įkvėpt, kyla karštis. Vėl grįžom su kosuliais, plius vėl mažiukas viduriuoja. Būsiu kategoriška - tai mūsų pirmas ir paskutinis kartas šioje sanatorijoje.
Į klausimą "kodėl jiems vėl atsirado kosulys" atsakyta - "tai druskos viską kelia, visus nešvarumus bronchuose, tai ten ir užsikimšo, o jis mažas, negali išsikosėt". Na, priimu tokią info su mintim 'ką jau padarysi, jei tos druskos viską kelia, turbūt taip reikia', bet gydytojas po pietų pasakė "tikriausiai nuo pagalvės, nes jos pūkinės". Aiškinu, kad mažiukas miega be pagalvės, o druskų kambary buvom vos vieną kartą dabar. Tik gūžčioja pečiais ir sako "na visvien pūkų yra, nes jūsų pagalvė tokia' doh.gif

Tiesa, būsiu atvira, buvo ir labai teigiamų dalykų, labai maloniai ir geranoriškai nusiteikusio personalo, fajnų slaugytojų, per procedūras kai kur man net padėdavo išrengti vieną iš vaikų kol aprengdavau kitą, dėl maisto - nesiskųsiu, tikrai skanu ir mums trims sočiai užteko ir net likdavo.
Atsakyti
Sveikos mamos, turiu klausimą: ryt turėjom su sūnum važiuoti į sanatoriją, bet šiandien užkilo temperatūra sad.gif Ar įmanoma atidėt sanatorija kol pasveiksim? Ar jei jau kelialapis užsakytas tai jau kaip sakant mano bėdos ir sanatorija "nuplauks" . Gal kuri esate susidūrusi su tuo?
Atsakyti
Laba diena,noriu paklausti dabat esanciu mamu sanatorijoje,kaip ten dabar palatose,ar salta?ar daug zmoniu?guli po viena mama,ar jau po dvi palatoje?gal kas atsakys,mes pirmadieni vaziuojeme smile.gif
Atsakyti
laba vakara mamytes,

prasau jusu patarimo, nes zinau kad mums priklauso tik nezinau nuo ko pradeti doh.gif gal kuri nors man galetumet atsakyti kokios proceduros norint gauti sanatorija vaikuciui 1 metu su epilepsijos diagnoze?
Atsakyti
Labas rytas,musu diagnoze ir epilepsija,tai mus siuncia neurologe i sanatorija.Bet visu pirma siuncia i poliklinika kur reikia pereiti kaip ir daktarus-nezinau kaip teisingai parasyti.Israso ivairiu proceduru:manksta,masazas,sviesu terapija,na ka paskiria daktaras.Bet visa sita pradedam tvarkytis pries menesi nes vaziuojam liepa tai tavarkomes birzeli,o kai pabaigi proceduras gristi pas savo daktare ir ji israso siuntima i sanatorija.As pati pasiskambinu i sanatorija ir uzsisakau vieta,4karta leksime i saulutes sanatorija,o ten dakarai ir parenka proceduras.Tikiuosi nors kiek padejau.Jei kas bus neaisku rasyk bandysiu atsakyti ax.gif
Atsakyti
sveikos mamos, ruošiames mes gegužį 13d vžiuoti jau ir į sanatorija Saulute, noriu dar pasitykslinti koks inernėtas veikia? nes kaškada lik rašė kaškas ,kad tyk omnitelio geriausiai, o kaškos tyk vieno namo pusei. Tai gal kas dabar esat ar nesenai buvote galit dar parašyt,kokiu pasirupinti ir mums. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(meskyyte @ 2013 04 06, 21:12)
laba vakara mamytes,

prasau jusu patarimo, nes zinau kad mums priklauso tik nezinau nuo ko pradeti  doh.gif  gal kuri nors man galetumet atsakyti kokios proceduros norint gauti sanatorija vaikuciui 1 metu su epilepsijos diagnoze?

Sveika
kriepkites i savo pediatre, ji pasakys, ka toliau daryti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Aspera @ 2013 03 08, 19:25)
Sveikos, mamos, pasakysiu vienareikšmiškai - kažkas negerai Saulutėje daros. Antradienį nuvažiavom vėl, nes mums likę dar  10 dienų buvo. Vakar vakare grįžom namo. Vyresnėlis kosti, paūmėjo jam BA, o mažiukui labai stiprus ūminis bronchitas, iki to, kad iš burnytės sklinda sugedusios plokštelės garsas,

mes buvom lapkricio menesi...na kosejo beveik visi vaikai sanatorijoje. Valgykloje prie visu staliuku girdejosi...I vaiku zaidimu kambari irgi kosintys vaikai eina.
Jau nekalbu, kad daug vaiku ir viduriavo, ir veme...Sesutes su vaistais lakste i palatas pas karsciuojancius vaikus....Na, vnz. kosmaras kazkoks. ...Kiekviena diena galvojau - susirgsim ar ne...Bet kazkaip stebuklingai pratempem...nors i gala likom beveik vieni - dauguma del ligu isvaziavo, kiti tiesiog patys anksciau laiko - neistvere...
Atsakyti
Ar kam teko vaziuot su 2 vaikais,įdomu gal abu gali tėvai lydėt,nes kai skirtingos diagnozės,vienam 3 kitam 6m. tai nežinau kaip reiks suktis g.gif :4u:juolab duoda 18d. Ir kitam 22 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 23 balandžio 2013 - 13:00
QUOTE(Kristiniux @ 2013 04 23, 14:56)
Ar kam teko vaziuot su 2 vaikais,įdomu gal abu gali tėvai lydėt,nes kai skirtingos diagnozės,vienam 3 kitam 6m. tai nežinau kaip reiks suktis g.gif  :4u:juolab duoda 18d. Ir kitam 22 d.

As ir ruosiuos vaziuot su 2 vaikais geguzi doh.gif , bet kaip nors.Manau,kad galima, o bgiause isipirkt kambari 4 vietu.
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2013 03 24, 11:53)
Sveikos mamos, turiu klausimą: ryt turėjom su sūnum važiuoti į sanatoriją, bet šiandien užkilo temperatūra sad.gif Ar įmanoma atidėt sanatorija kol pasveiksim? Ar jei jau kelialapis užsakytas tai jau kaip sakant mano bėdos ir sanatorija "nuplauks" . Gal kuri esate susidūrusi su tuo?

galit vaziuot ir su serganciu, ir galima atidet, bet tas ATIDEJIMAS VEL ILGA tirada per seimos gyd.
as su kosincia ir sergancia mergyte nuvaziavau., ir gyde sanatorijoj.

QUOTE(Kristiniux @ 2013 04 23, 13:56)
Ar kam teko vaziuot su 2 vaikais,įdomu gal abu gali tėvai lydėt,nes kai skirtingos diagnozės,vienam 3 kitam 6m. tai nežinau kaip reiks suktis g.gif  :4u:juolab duoda 18d. Ir kitam 22 d.

teko smile.gif lydet gali tik 1 is tevu. Sita info man pasake Ligoniu kasu direktorius, kiek bebus vaiku, lydintis asmuo gali butu tik 1 4u.gif
Atsakyti
gal kas vaziuoja geguzes pradzioje?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 27, 18:25)
galit vaziuot ir su serganciu, ir galima atidet, bet tas ATIDEJIMAS VEL ILGA tirada per seimos gyd.
as su kosincia ir sergancia mergyte nuvaziavau., ir gyde sanatorijoj.
teko smile.gif lydet gali tik 1 is tevu. Sita info man pasake Ligoniu kasu direktorius, kiek bebus vaiku, lydintis asmuo gali butu tik 1 4u.gif

Taip, lydintis asmuo gali buti tik vienas.
Bet nieko baisaus. As su trimis buvau, Normaliai, ne taip ir baisu ax.gif
Tarp kitko mes vaziuosim vel. Tik dar galvojam ar 15d geguzes ar 27 diena. blush2.gif
Atsakyti