o gal galima tuomet gydytojos numeriuka net nezinojau kad galima su ja tartis na man sausio galas jau velu jeigu pasitvirtintu diagnoze
QUOTE(La pluie @ 2012 11 12, 16:57)
Man Prisca II irgi gydytoja nedare, bet tam reikalo ir nebuvo - Patau sindromas puikiai matomas echoskopuojant.
Ačiū Tą patį šiandien ir mano ginė pasakė, kai paklausiau...
QUOTE(armi06 @ 2012 11 12, 20:20)
o gal galima tuomet gydytojos numeriuka net nezinojau kad galima su ja tartis na man sausio galas jau velu jeigu pasitvirtintu diagnoze
as nezinau tiksliai ar galima su ja tartis, bet manau, niekas per galva neduos, jei asmeniskai pasiskambinsit ir jos pacios paklausite, paaiskinus savo situacija.
parasiau nr i AZ.
pasidariau VVT , paiskejo visi rezultatai. Jie geri
Tik nesupratau, kodel dar kazkokie atsakymai paaiskes po 3 savaiciu? Dabar pasake tik, kad jokio DS, ED, NVS nera, bet po 3 savaiciu, bus visi pilni atsakymai. Nesupratau, kokie dar?? Gal galit kas paaiskinti, kieno ataskymai buna po VVT po 3 savaiciu? Ka ten dar nustato?
Tik nesupratau, kodel dar kazkokie atsakymai paaiskes po 3 savaiciu? Dabar pasake tik, kad jokio DS, ED, NVS nera, bet po 3 savaiciu, bus visi pilni atsakymai. Nesupratau, kokie dar?? Gal galit kas paaiskinti, kieno ataskymai buna po VVT po 3 savaiciu? Ka ten dar nustato?
QUOTE(muji @ 2012 11 14, 15:18)
sveika kiek girdejau, ziuri visa vaiko kariotipa
muji , ramaus nesiojimo
O as tikiuos pagauti talona santaruose sausio pirmoje puseje
O as tikiuos pagauti talona santaruose sausio pirmoje puseje
kam tinka laikas, 11.27 pas Butkeviciene talonas yra
QUOTE(muji @ 2012 11 14, 16:18)
Lytis, kariotipas Sveikinu lengvo nešiojimo
QUOTE(motiejuss2 @ 2012 11 15, 20:50)
Lytis, kariotipas Sveikinu lengvo nešiojimo
lyti pasake jau dabar.
O ka nustato kariotipas?
sveikos norciau paklausti gal zinot ka tokiu atveju daryt gavau pas genetikus siuntima i vilniu ,santariskes man dbar jau 13sav o pas genetikus paskambinus laivos vietos tik vasario pabaigoje as jau nebetelpu i laika ,tai belieka tik privaciai eit ?
[quote=robertukas,2012 11 16, 13:08]
sveikos norciau paklausti gal zinot ka tokiu atveju daryt gavau pas genetikus siuntima i vilniu ,santariskes man dbar jau 13sav o pas genetikus paskambinus laivos vietos tik vasario pabaigoje as jau nebetelpu i laika ,tai belieka tik privaciai eit ?
[/quot
na vietu karts nuo karto atsiranda,tik reik sekti, man irgi lb reikejo, tai sekiau kiekviena diena ir kaip tik atsilaisvino, uzsireginau, dar vakar rodos buvo laisva vieta lapkricio pab., na ziurint kada jums reikia
[/quot
na vietu karts nuo karto atsiranda,tik reik sekti, man irgi lb reikejo, tai sekiau kiekviena diena ir kaip tik atsilaisvino, uzsireginau, dar vakar rodos buvo laisva vieta lapkricio pab., na ziurint kada jums reikia
QUOTE(muji @ 2012 11 16, 12:00)
Tai reiskia, kad istirs visas chromosomu poras, nes dabar istyre tik tris - 13, 18 ir 21, nes ju pakitimai dazniausiai pasitaikantys.