Sveikos mergytes
Nerasiau, kol pati buvau nezinomybeje, bet gal mano patirtis pades kitoms
Mano istorija iki sio nestumo ne kokia... Pirmoji dukryte gime apsigimusi, taciau jai jokiu genetiniu patologiju nerado. Po nepilnu 5 metu mes jos netekome. Po to seke du nesekmingi
. Jiems priezasti atradome - man nustatytas AFS, tad pastojusi dabar turiu gerti aspirina ir leistis i pilva vaistukus...
Budama 12sav.
pirmiausia Kaune apsilankiau pas Asmoniene - paeme krauja ir paskyre laika echo. Echo dare Gintautas, jo patirtis didziule, su leliuku viskas gerai, daugiau jokiu tyrimu daryti nepatartu... Po keleto dienu visa patenkinta laukiu prie Asmonienes duru suzinot kraujo rezultatus. Ten vos nenukritau nuo kedes - DS biochemine rizika 1:29
Bendros net nebeskaiciavo. Pradejome sudarineti tyrimu plana... Iki 16sav. kest, kol gales daryti vvt, nelabai yra noro. Gydytoja uzsimine, kad galima daryti choriono gaureliu tyrima iki 14sav.(ta diena man suejo lygiai 13), taciau kmuk tokio tyrimo nedaro... Uzsiabinau uz sios minties... Pradejau klausinet, kur imanoma pasidaryt. Reziume Asmoniene pati susiskambino su Benusiene Santariskese ir susitare, kad pirmadieni man padarys ta tyrima(buvo jau penktadienis). Gyd. Benusiene apziurejo echo - jokiu nukrytpimu nesimato, tad nesuvokiama, kaip gali buti tokie kraujo skaiciukai... Tyrimo, del kurio vaziavau, padaryti techniskai neimanoma, kadangi implantacija nugarinej daly, tai yra rizika pazeisti leleiuka. Pakartojom krauja ir po 2sav. pasiskyrem laika vvt. Kraujas aisku, vel blogas(ten mazesniu skaiciu uz 50 neisskiria, tad rizika DS - 1:<50. Bendra rizika su amziumi ir echo - 1:118
Po 2sav.(man buvo 15sav.3d.) atvykom vvt. Vel echo - viskas nuostabu, nera prie ko prikibti. Tarp kojyciu pries 2sav. jau matesi pipsikas, o sikart - visi kunkoliukai
Vvt padare greit, vos pora min. truko, leliukas pramiegojo procedura, tik kojyte patrauke, kad adata patogiau idurti butu
Rezultatu skambintis poryt iki 3val. Gyvenome laukimu... Sutarta valanda atsakymu dar ner... Bet vakare apie 8val. pati gydytoja paskambino ir pranese puikias naujienas - jokiu patologiju is pagrindiniu 3 tikrai nerasta
Lytis issirta - pilvelyje sunus
Dar laukiame pilno kariotipo, bet cia jau nebe taip svarbu. Sutareme, kad dar karteli issamiam echo vaziuosiu ~21sav., tuomet pasiimsiu atsakyma rastu.
Gyvenime yra akimirku, kai kažko labai ilgiesi, noretum ištraukti tai iš savo sapnų ir stipriai apkabinti...