Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Sina @ 2013 03 13, 19:22)
Na taip, po VVT, daktarė dar nori matyti vėliau kaip kūdikėlis vystosi fiziologiškai.

Beje, kažkuri sakė, kad naujose patalpose yra 3d ar 4d echoskopas, tai ne tiesa  blush2.gif Taip, labai patogus gultas, didelis ekranas prieš nosį, vaizdas tikrai aiškus ir didelis, bet ne 3d/4d smile.gif

aisku, mums tas pats 4u.gif

ko gero tiesiog nejunge to kito D vaizdo, tik 2D g.gif Kazkaip tikiu, jog sekanti akrta gausiu proga pasimegaut (arba ne) tuo su daugiau D biggrin.gif

dar pamasciau, juk genetikes turi atskirus echo kabinetus, tai mazu pas Krasovskaja ner 3/4D, o pas Beniusiene tik ( koridoriaus paciam gale) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 14 kovo 2013 - 09:41
QUOTE(Biškis @ 2013 03 14, 09:41)
aisku, mums tas pats  4u.gif

ko gero tiesiog nejunge to kito D vaizdo, tik 2D  g.gif Kazkaip tikiu, jog sekanti akrta gausiu proga pasimegaut (arba ne) tuo su daugiau D  biggrin.gif

dar pamasciau, juk genetikes turi atskirus echo kabinetus, tai mazu pas Krasovskaja ner 3/4D, o pas Beniusiene tik ( koridoriaus paciam gale)  g.gif

su 4D mane echoskopavo tam kabinete kur paciam gale koridoriaus, nzn kieno ten kabinetas nes kai buvau nebuvo iskabos uzdeta dar, bet echoskopavo N.Krasovskaja, o paskui nuejom i kita echoskopijos kab. kur iprastai viska matavo 2D, tai gal vienas echoskopas turi 4D, kitas neturi, bet kokiu atveju galima juk pasiklausti pacios gydytojos jei yra noras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 03 14, 08:37)
neliudek  4u.gif Juk gavai geriausia ką galėjai gauti - žinią, kad mažylis sveikas ir toliau vystosi taip, kaip priklauso  mirksiukas.gif
man siūlė,  jei norėsiu atavžiuoti dar kokią 28 savaitę, bet aš abejoju ar pasinaudosiu kvietimu. Juk jau viduje ramu ir noriu tą ramybę jausti iki galo  wub.gif

Neliūdžiu, juk išgirdau geras žinias thumbup.gif

Matysi, kaip norėsis 28 savaičių smile.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 03 14, 09:41)
aisku, mums tas pats  4u.gif

ko gero tiesiog nejunge to kito D vaizdo, tik 2D  g.gif Kazkaip tikiu, jog sekanti akrta gausiu proga pasimegaut (arba ne) tuo su daugiau D  biggrin.gif

Tai jau žinosi, kad yra atskiri kabinetai ir galėsi paprašyti 4u.gif

QUOTE(scalia @ 2013 03 14, 09:59)
kitas neturi, bet kokiu atveju galima juk pasiklausti pacios gydytojos jei yra noras 4u.gif

Vadinasi - nuo žioplumo vaistų nėra lotuliukas.gif

Nežinojau, kad yra keli kabinetai, būčiau tikrai paprašius blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Man 35m., laukiuosi savo pirmojo.

Esu užsirašiusi pas genetikę Krasovskają. Pakliūsiu pas ją 92 nėštumo dieną, t.y. lygiai 13 savaičių bus sukakę. Lankysiuosi pas ją privačiai Genetikos Klinikoje, nes jau Santariškėse nebebuvo vietų.

Klausimas - ar ne per vėlai pas genetikę einu? Susipainiojau rekomendacijose. Gal būt verta man pasiskambinti ir pasisiūlyti pas juos kraujo tyrimus iš anksto nuvažiuoti pasidaryti?

Ginekologė daug neaiškina - sako važiuok nurodytu laiku ir tiek. Bet kažkaip pasimečiau - ar ne per vėlai ir ko ten nuvažiavus man tikėtis.

Dėkinga:')
Atsakyti
Ir dar klausimėlis - jeigu nepavyko patekti pas genetiką konsultacijai Santariškėse, gal būt bent jau kraujo tyrimą (prisca) ten galima nemokamai pasidaryti? Neteko susidurti? Ar gali ginekologė poliklinikoje išrašyti tokį siuntimą?
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 03 15, 23:00)

Esu užsirašiusi pas genetikę Krasovskają. Pakliūsiu pas ją 92 nėštumo dieną, t.y. lygiai 13 savaičių bus sukakę. Lankysiuosi pas ją privačiai Genetikos Klinikoje, nes jau Santariškėse nebebuvo vietų.

Klausimas - ar ne per vėlai pas genetikę einu? Susipainiojau rekomendacijose. Gal būt verta man pasiskambinti ir pasisiūlyti pas juos kraujo tyrimus iš anksto nuvažiuoti pasidaryti?

Ginekologė daug neaiškina - sako važiuok nurodytu laiku ir tiek. Bet kažkaip pasimečiau - ar ne per vėlai ir ko ten nuvažiavus man tikėtis.

Tikrai nepervėlu, aš lankiausi 13 sav ir 2 dienos.

QUOTE(migle) @ 2013 03 15, 23:48)
Ir dar klausimėlis - jeigu nepavyko patekti pas genetiką konsultacijai Santariškėse, gal būt bent jau kraujo tyrimą (prisca) ten galima nemokamai pasidaryti? Neteko susidurti? Ar gali ginekologė poliklinikoje išrašyti tokį siuntimą?

Dėl šito atsakyti negaliu, aš dariausi visus tyrimus Genetikos klinikoje.
Atsakyti
Aciu, Ingere! Gal gali papasakoti apie procedura truputi, ka ten daro ir ko tiketis? Paziuri echo turbut, o per kiek laiko padaro kraujo tyrimus? ar tada dar karta reikia atvaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 03 16, 01:22)
Aciu, Ingere! Gal gali papasakoti apie procedura truputi, ka ten daro ir ko tiketis? Paziuri echo turbut, o per kiek laiko padaro kraujo tyrimus? ar tada dar karta reikia atvaziuoti?

Jei pirmą kartą lankysiesi, tai pakalbės su tavimi genetikė apie šeimą, riziką ir t.t. Žiūrės echo, matuos sprando raukšlę, žiūrės nosies kauliuką ir šiaip ar mažylis atitinka savo amžių ir ar viskas gerai. Kartais tų kraujo tyrimų ir neprireikia jeigu echoskopija gera, bet genetikė gali rekomenduoti. To pačio vizito metu paiima kraują, o kitą dieną būna jau atsakymas (gydytoja pasakys). Sekmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 03 15, 21:00)

Aš panašiu laiku patekau pas gytytoją, tikrai nėra per vėlu 4u.gif
Beje, auksčiau temutėje parašė kažkuri mamytė VIP tel.Nr., ten nėra ilgų eilių, jei neramu, registruokis anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu!! skambinsiuos pirmadieni. Ta pati krasovskaja, o kaina mazesne nei genetikos klinikoje smile.gif liux, dar karta aciu.
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 03 16, 10:40)
Aciu!! skambinsiuos pirmadieni. Ta pati krasovskaja, o kaina mazesne nei genetikos klinikoje smile.gif liux, dar karta aciu.

Nėra už ką 4u.gif
Lauksime iš Jūsų žinių, kaip sekėsi, sėkmės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 03 15, 21:48)

susitart galit su genetike kad padarytu nemokama kraujo tyrima jei aisku reikes Santariskese, bet siuntimas yra butinas, ji isduos jums jusu ginekologas.
Atsakyti