Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(wioletukaz @ 2013 03 13, 13:51)
astikiuosi kad nespikatros tai

stiprybes ir tikejimo Jusu seimai 4u.gif

QUOTE(Sina @ 2013 03 13, 16:42)
OI, tikrai labai užjaučiu, ne kokios žinios  verysad.gif Laikykitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Iš tikro atėjau pasidžiaugti, kad mano pupai viskas gerai, jau atsisveikinome su daktare  blush2.gif  ax.gif

saunios zinios wub.gif tai dar viena echo dare?

Tikiuos uz poros sav ir mums bus paskutinis vizitas pas Krasovskaja.
Atsakyti
sveika, WIOLETUKAZ, užjaučiu dėl blogų naujienų, tačiau noriu paklausti, jeigu ne dėl genų pasireiškė Jūsų minimas simptomas, ar nukrypimas, tai kokios tikros priežastys.. ?

QUOTE(wioletukaz @ 2013 03 13, 13:02)
Dekui ;( na ka padarysi, dar isiklausinejau gyd sake taip ivyko ne del genu tad kitas vaikelis turetu buti sveikas... tikiuosi o susirikima su genetike suorganizavo mano gyd. ginekologe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitushke: 13 kovo 2013 - 19:04
QUOTE(Biškis @ 2013 03 13, 17:40)

saunios zinios  wub.gif tai dar viena echo dare?

Na taip, po VVT, daktarė dar nori matyti vėliau kaip kūdikėlis vystosi fiziologiškai.

Beje, kažkuri sakė, kad naujose patalpose yra 3d ar 4d echoskopas, tai ne tiesa blush2.gif Taip, labai patogus gultas, didelis ekranas prieš nosį, vaizdas tikrai aiškus ir didelis, bet ne 3d/4d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 13, 19:22)
Na taip, po VVT, daktarė dar nori matyti vėliau kaip kūdikėlis vystosi fiziologiškai.

Beje, kažkuri sakė, kad naujose patalpose yra 3d ar 4d echoskopas, tai ne tiesa  blush2.gif Taip, labai patogus gultas, didelis ekranas prieš nosį, vaizdas tikrai aiškus ir didelis, bet ne 3d/4d smile.gif

Kazkur forjme gyriau ekrano dydi, bet tikrai D neminejau tongue.gif uz geras naujienas bigsmile.gif
Turiu pamineti del anencefalijos....pazystamai tai nustate jau geroooookai po termino...net garsi jos gine nepastebejo.... Tad gavo leliuka nesiot tol kol gims pats naturaliai... Ir tai uztruko iki kazkur 32 savaites....baisybiu gimdant neperduosiu bet labai palaikau violetukaz, kad tai nustate dabar o ne tokiam velybam termine kai leliukas aisku- neisgyvens... Beje, tos merginos atbeju irgi genai buvo nekalti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulka: 13 kovo 2013 - 20:39
Dieve, kokia nelaimė. Žinau, kad dabar ypatingai sunkus laikotarpis ir reiks laiko, kol apsiprasit, bet žinokit, kad yra jus labai labai palaikančių žmonių. Stiprybės jums.
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 03 13, 20:38)
Kazkur forjme gyriau ekrano dydi, bet tikrai D neminejau tongue.gif  uz geras naujienas bigsmile.gif

Ne Jūs minėjote, scalia, jau radau (berods 22d.žinutė), nes galvojau, negi man vaidentis pradėjo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 13, 21:27)
Ne Jūs minėjote, scalia, jau radau (berods 22d.žinutė), nes galvojau, negi man vaidentis pradėjo   blush2.gif  ax.gif

mane echoskopavo 4D, gal jus echoskopavo paprastu, nes as juk ir nuotrauka turiu 4D ir tai tikrai ne 2D vaizdas smile.gif be to maciau kaip kudikis ziovauja, rankutes pirsta ciulpia, su 2D to nelabai ir pamatysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scalia: 13 kovo 2013 - 21:57
QUOTE(scalia @ 2013 03 13, 21:49)
mane echoskopavo 4D, gal jus echoskopavo paprastu, nes as juk ir nuotrauka turiu 4D ir tai tikrai ne 2D vaizdas smile.gif be to maciau kaip kudikis ziovauja, rankutes pirsta ciulpia, su 2D to nelabai ir pamatysi

Na gal, nesiginčysiu, nors tą patį vaizdą mačiau ir aš mirksiukas.gif

http://search.mywebs...p;si=pconverter

Kokio tipo vaizdą matėte - pirmąjį ar antrąjį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 14, 05:26)
Na gal, nesiginčysiu, nors tą patį vaizdą mačiau ir aš  mirksiukas.gif

http://search.mywebs...p;si=pconverter

Kokio tipo vaizdą matėte - pirmąjį ar antrąjį?  rolleyes.gif

na manau cia visos suprantam kaip atrodo 2D ir 3D/4D vaizdai http://www.echoskopa...index.php?nr=17, ant pacios foto netgi parasyta kad daryta 4D ir pati gyd dar minejo kad cia 4D, o is kur jus zinot kad ten nedaro 4D? nes mane is pradziu echoskopavo vienam kabinete koridoriaus gale su 4D, o paskui nusivede i kita kab. prie iprastinio echoskopo ir atliko visus vaisiaus matavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 03 14, 07:45)
ant pacios foto netgi parasyta kad daryta 4D ir pati gyd dar minejo kad cia 4D, o is kur jus zinot kad ten nedaro 4D? nes mane is pradziu echoskopavo vienam kabinete koridoriaus gale su 4D, o paskui nusivede i kita kab. prie iprastinio echoskopo ir atliko visus vaisiaus matavimus 4u.gif

Tuomet labai džiugu, Jums pasisekė wub.gif vadinasi yra ten ir 4d, bet aš negavau verysad.gif
Atsakyti
Ir aš turiu iš ten nuotraukytę, kur parašyta, kad 4D. Ir vaizdas ten kitoks, geltonos spalvos. Mane echoskopavo gyd. Eglė Benušienė savo kabinete dar senose patalpose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopka: 14 kovo 2013 - 08:25
QUOTE(Sina @ 2013 03 14, 08:04)
Tuomet labai džiugu, Jums pasisekė  wub.gif vadinasi yra ten ir 4d, bet aš negavau  verysad.gif

neliudek 4u.gif Juk gavai geriausia ką galėjai gauti - žinią, kad mažylis sveikas ir toliau vystosi taip, kaip priklauso mirksiukas.gif
man siūlė, jei norėsiu atavžiuoti dar kokią 28 savaitę, bet aš abejoju ar pasinaudosiu kvietimu. Juk jau viduje ramu ir noriu tą ramybę jausti iki galo wub.gif
Atsakyti