Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Labas, merginos,

Na aš jau po vaisiaus vandenų tyrimo, atsakymo dar nežinau, bet labai džiaugiuosi, kad viskas praėjo... Pirma para po tyrimo irgi praėjo be komplikacijų, tai tikiusoi, kad jau viskas, tik belieka tyrimų sulaukti. Tiesa geriu Magnį, taip kaip ir rekomendavot. Pats tyrimas tikrai nėra skausmingas, na man nieko neskaudėjo, tiesiog buvau gana įsitempus, tai manyčiau nuo streso šiek tiek galva svaigo. Nepaisant to, kad buvau visa subadyta, kraujo ėmimas, antikūnių leidimas, vaisiaus vandenų ėmimas abu su leliuku jaučiames gerai. Tiesa sužinojom lyti, bus berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2013 03 05, 07:44)
Nepaisant to, kad buvau visa subadyta, kraujo ėmimas, antikūnių leidimas, vaisiaus vandenų ėmimas abu su leliuku jaučiames gerai. Tiesa sužinojom lyti, bus berniukas smile.gif

Ramybė atperka viską mirksiukas.gif
Mėlyni sveikinimai 4u.gif Laukiam ryt tik gerų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal galetumet pakonsultuot, uzsirasius i santariskes kai man bus apie 20 sav., 12 savaite nepatekau, nes vietu nebuvo, seimoje apsigimimu nebuvo,pirmas vaikas sveikas, persileidimu neturejau, bet vistiek butu ramiau jei zinociau kad viskas mums gerai, nes metu jau 33, gal galit paaiskinti kaip atliekamas tyrimas 20 sav, 12 sav. - tai echo ir kraujo tyrimai, o dabar ka darytu? Tema skaiciau,bet atsakymo neradau. Aciu jei paaiskinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2013 03 05, 10:01)
Laba diena 4u.gif
Gal galetumet pakonsultuot, uzsirasius i santariskes kai man bus apie 20 sav., 12 savaite nepatekau, nes vietu nebuvo, seimoje apsigimimu nebuvo,pirmas vaikas sveikas, persileidimu neturejau, bet vistiek butu ramiau jei zinociau kad viskas mums gerai, nes metu jau 33, gal galit paaiskinti kaip atliekamas tyrimas 20 sav, 12 sav. - tai echo ir kraujo tyrimai, o dabar ka darytu? Tema skaiciau,bet atsakymo neradau. Aciu jei paaiskinsit 4u.gif

Sveika,

20 sav. taip pat bus atliekamas echo ir PriscaII, jei nustatytu kokiu pakitimu ar didele tikimybe chromosominems ligoms, tuomet dar spetu ir VVT padaryti.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 03 05, 13:00)
Sveika,

20 sav. taip pat bus atliekamas echo ir PriscaII, jei nustatytu kokiu pakitimu ar didele tikimybe chromosominems ligoms, tuomet dar spetu ir VVT padaryti.

Aciu uz atsakyma smile.gif ,

o ka reiskia Prisca II, kuo skiriasi nuo Prisca I?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2013 03 05, 12:02)
Aciu uz atsakyma smile.gif ,

o ka reiskia Prisca II, kuo skiriasi nuo Prisca I?

PRISCAII tyrimo metu kraujyje matuojamos siek tiek kitos rodikliu reiksmes, bet taip pat ivertina rizika kudikiui gimti su Dauno ir Edvardso sindromais, o taip pat ir nervinio vamzdelio pažeidimu. Šiaip rekomenduojama atlikti ir PriscaI ir PriscaII, bet jusu atveju PriscaI nebeatliks
Atsakyti
Gavau, atsakymą iš gydytojos. Mano lelius- sveikas! Kokia atgaiva!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnyte: 05 kovo 2013 - 16:23
QUOTE(ugnyte @ 2013 03 05, 17:20)

Sveikinu su gerais tyrimais thumbup.gif
Gal gali pasidalinti kodėl darei tą tyrimą, kokios buvo rizikos?
Ir dar kaip atliekamas tas tyrimas? Adata didele duria į pilvą? Ar nuskausmina?
Man po prisca tyrimo nustatė padidėjusią riziką DS. Pasiūlė pasidaryti vaisiaus vandenų tyrimą. Neapsisprendžiam ką daryti...
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2013 03 05, 16:20)

Kuo didžiausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif Ramaus nešiojimo mirksiukas.gif

QUOTE(egk @ 2013 03 05, 17:43)

Ir dar kaip atliekamas tas tyrimas? Adata didele duria į pilvą? Ar nuskausmina?
Man po prisca tyrimo nustatė padidėjusią riziką DS. Pasiūlė pasidaryti vaisiaus vandenų tyrimą. Neapsisprendžiam ką daryti...

Adata didelė, bet skausmas nuo to nedidėja lotuliukas.gif Nenuskausmina, nes nereikia, tikrai nėra laaaaaaaaabai skausminga, nemalonu tik ir šiek tiek jaučiasi, kai traukia vandenis rolleyes.gif

Dėl šventos ramybės galite darytis, bet čia tik Jūsų pasirinkimas mirksiukas.gif mano rizika buvo 1 iš mažiau nei 50 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2013 03 05, 08:44)
Labas, merginos,

Na aš jau po vaisiaus vandenų tyrimo, atsakymo dar nežinau, bet labai džiaugiuosi, kad viskas praėjo... Pirma para po tyrimo irgi praėjo be komplikacijų, tai tikiusoi, kad jau viskas, tik belieka tyrimų sulaukti. Tiesa geriu Magnį, taip kaip ir rekomendavot. Pats tyrimas tikrai nėra skausmingas, na man nieko neskaudėjo, tiesiog buvau gana įsitempus, tai manyčiau nuo streso šiek tiek galva svaigo. Nepaisant to, kad buvau visa subadyta, kraujo ėmimas, antikūnių leidimas, vaisiaus vandenų ėmimas abu su leliuku jaučiames gerai. Tiesa sužinojom lyti, bus berniukas smile.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 03 05, 16:51)
PRISCAII tyrimo metu kraujyje matuojamos siek tiek kitos rodikliu reiksmes, bet taip pat ivertina rizika kudikiui gimti su  Dauno ir Edvardso sindromais, o taip pat ir nervinio vamzdelio pažeidimu. Šiaip rekomenduojama atlikti ir PriscaI ir PriscaII, bet jusu atveju PriscaI nebeatliks

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 05, 19:40)

Adata didelė, bet skausmas nuo to nedidėja  lotuliukas.gif Nenuskausmina, nes nereikia, tikrai nėra laaaaaaaaabai skausminga, nemalonu tik ir šiek tiek jaučiasi, kai traukia vandenis  :rolleyes

Dėl šventos ramybės galite darytis, bet čia tik Jūsų pasirinkimas  mirksiukas.gif mano rizika buvo 1 iš mažiau nei 50  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Pergyvenu nes placenta priekinėje dalyje ir žemai, ginė sakė tas trukdytų, nebent ji dar pakiltų.
Sina, o kaip tu elgeisi? Darei tą tyrimą?
Atsakyti