Na va, patekau ir aš šiandien pas genetikę. Pridaviau kraują tyrimui, dabar lieka laukti atsakymo kitą pirmadienį.
sveikos mamytes pirmadieni buvau pas ginetike buvo 14 savaiciu ir 3 dienos ziurejo echo tai raukslyte nepradingo net dar padidejo.net nezinau ka ir galvot. norejo paimt gaureliu nepaeme per dideli tai vandenuka paeme sian atsakymas iki 2 val. paskambins labai bijau
QUOTE(gita @ 2013 02 25, 14:19)
Na va, patekau ir aš šiandien pas genetikę. Pridaviau kraują tyrimui, dabar lieka laukti atsakymo kitą pirmadienį.
Kaip ilgai kraujo tyrimų atsakymų reikia laukti
QUOTE(savas angelas @ 2013 02 27, 11:34)
sveikos mamytes pirmadieni buvau pas ginetike buvo 14 savaiciu ir 3 dienos ziurejo echo tai raukslyte nepradingo net dar padidejo.net nezinau ka ir galvot. norejo paimt gaureliu nepaeme per dideli tai vandenuka paeme sian atsakymas iki 2 val. paskambins labai bijau
Viskas gerai bus, tas laukimas, aišku, žudo, laikom kumsčiukus
QUOTE(savas angelas @ 2013 02 27, 11:34)
zinau ta baime ir nerima, bet tikiuosi atsakymas bus geras , beje nuo 14sav. laikoma kad rauksle yra normali iki 6mm, nes tai jau kitas matmuo, sprando rauksles persvieciamumas iki 13sav ir 6d turi buti nedidesnis nei mazdaug 2,5mm; 3mm priklausomai nuo amziaus ir kt..
Aš irgi jau apsilankiau pas genetiką Serapiną Kauno klinikose ir turiu tyrimų rezultatus. Rizika žema. Darė kraujo iš venos tyrimą, po savaitės reikėjo ateiti echoskopui.
Sveikos, merginos,
As ir pasidalinsiu savo vargais. Dariausi genetinius tyrimus, perziura echoskupu buvo gera, bet va del kraujo tyrimo, atejo atsakymas, kad tikymybe Dauno sindromui yra 1: 120. Rekomenduoja darytis vaisiaus vandenu tyrimus, niekaip negaliu apsispresti ar juos daryt. Juk vis delto invazinis tyrimas. Ir taip nesinori kelti pavojaus savo leliui. Kazkaip sirdele skauda, netikiu, kad mano leliukas gali buti nesveikas, bet matyt, visos busimos mamos taip galvoja.
Vis delto nusprendziau ta tyrima atlikti. Eisiu pirmaideni, prasau laikykit uz mane kumstukus. Parasysiu po tyrimo kaip man sekesi.
As ir pasidalinsiu savo vargais. Dariausi genetinius tyrimus, perziura echoskupu buvo gera, bet va del kraujo tyrimo, atejo atsakymas, kad tikymybe Dauno sindromui yra 1: 120. Rekomenduoja darytis vaisiaus vandenu tyrimus, niekaip negaliu apsispresti ar juos daryt. Juk vis delto invazinis tyrimas. Ir taip nesinori kelti pavojaus savo leliui. Kazkaip sirdele skauda, netikiu, kad mano leliukas gali buti nesveikas, bet matyt, visos busimos mamos taip galvoja.
Vis delto nusprendziau ta tyrima atlikti. Eisiu pirmaideni, prasau laikykit uz mane kumstukus. Parasysiu po tyrimo kaip man sekesi.
lauksim atsakymu. as dariausi Klaipedoje 11 savaiciu, man kraujo tyrimas parode 1:166. dar nesiule VVT, kartos 18 savaiciu tyrima,tada spres ka toliau daryt. Man tik baisu del tos rizikos persileidimo
QUOTE(ugnyte @ 2013 02 27, 22:24)
Sveikos, merginos,
Nebijokite tyrimo,pavojaus tikimybė labai maža sėkmės
labas rytas. vakar tik vakare suzinojau atsakyma viskas gerai uch vienas akmuo nuo sirdies atkrito. dabar reikes priduot krauja del infekciju. visoms kantrybes ir geru rezultatu
Papildyta:
beje tikrai pasitvirtino laukiames berniuko
Papildyta:
QUOTE(savas angelas @ 2013 02 28, 09:09)
labas rytas. vakar tik vakare suzinojau atsakyma viskas gerai uch vienas akmuo nuo sirdies atkrito. dabar reikes priduot krauja del infekciju. visoms kantrybes ir geru rezultatu
Papildyta:
Papildyta:
tai smagu , o jums kariotipa tyre ar tik del tu pagr chromosominiu ligu?
QUOTE(scalia @ 2013 02 28, 10:23)
tai smagu , o jums kariotipa tyre ar tik del tu pagr chromosominiu ligu?
man dare del dauno edvardso ir patau sindromu. o jau vandenuka kitiems nukripimams ims veliau nes tik nuo 16 sav. galima
Laba diena
Mes irgi eisim pas genetikę pirmadienį. Bus 11 sav 5 d. Pirma apžiūra. Ko tikėtis, t.y. kokių tyrimų ar tik echoskopu pažiūrės pirma? Ir ar ne per anksti einu?
Mes irgi eisim pas genetikę pirmadienį. Bus 11 sav 5 d. Pirma apžiūra. Ko tikėtis, t.y. kokių tyrimų ar tik echoskopu pažiūrės pirma? Ir ar ne per anksti einu?