Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(scalia @ 2013 02 22, 09:54)
Man buvo 20 sav kai dare 4D, bet as neprasiau kad darytu 4D, tiesiog pasiule ir tiek, dave nuotraukyciu, video tai kazkaip neprasiau

na tikiuos ir man tiesiog pasiulys biggrin.gif

aciu

Nail, vienos ''atsidekoja'', kitos ne biggrin.gif
Atsakyti
Na taip suprantama, bet man idomu kaip jus kurios daretes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 02 22, 09:54)
Man buvo 20 sav kai dare 4D, bet as neprasiau kad darytu 4D, tiesiog pasiule ir tiek, dave nuotraukyciu, video tai kazkaip neprasiau

Tuomet labai tikiuosi, kad ir man pasiūlys, jei ne, tuomet prašysiu blush2.gif

QUOTE(Nail @ 2013 02 22, 10:03)
o jus atsilyginote genetikems kazkuo?

Aš kol kas nea, bet bet kokiu atveju planuoju atsilyginti jau važiuodama paskutiniam vizitui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nail @ 2013 02 22, 11:45)

kai bus paskutinis vizitas tada ir galvosiu kaip atsilyginti, kol kas dar laukia kelios konsultacijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scalia: 22 vasario 2013 - 12:01
QUOTE(scalia @ 2013 02 21, 21:47)
mano rezultatai visi geri, man dare chorionu gaureliu biopsija, VVT, tyre kariotipus vaisiaus, mano ir vyro, taip pat kelias echo turejau, tarp ju ir 4D, dar tikrino del galimu virusiniu infekciju, tai viskas ok, nera prie ko prikibti, o rauksle mano buvo 6.7mm kai buvo 12 sav., bet paskui ji sumazejo ir buvo normos ribose. Beje dar man genetike is Danijos minejo, kad tas rauksles dydis yra labai diskutuotinas, nes tik ivaro  baimes nesciosioms, o is tikruju gali nieko blogo ir nebuti, svarbu kad butu atliktas visas tyrimu kompleksas, gera echo, visi organai gerai funkcionuotu, atitiktu normas, vaisius vystusi pagal visas normas, nebutu atsilikimo ir pan., o vien rauksles dydzio vertinti kaip blogo faktoriaus negalima.

kaip pasake kad viskas gerai lialiai nusiraminau nejauciu jokios baimes pries tyrimus.turetu buti viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 02 21, 22:47)
mano rezultatai visi geri, man dare chorionu gaureliu biopsija, VVT, tyre kariotipus vaisiaus, mano ir vyro, taip pat kelias echo turejau, tarp ju ir 4D, dar tikrino del galimu virusiniu infekciju, tai viskas ok, nera prie ko prikibti, o rauksle mano buvo 6.7mm kai buvo 12 sav., bet paskui ji sumazejo ir buvo normos ribose. Beje dar man genetike is Danijos minejo, kad tas rauksles dydis yra labai diskutuotinas, nes tik ivaro  baimes nesciosioms, o is tikruju gali nieko blogo ir nebuti, svarbu kad butu atliktas visas tyrimu kompleksas, gera echo, visi organai gerai funkcionuotu, atitiktu normas, vaisius vystusi pagal visas normas, nebutu atsilikimo ir pan., o vien rauksles dydzio vertinti kaip blogo faktoriaus negalima.

Žinoma, kad padidinta raukšlė tikrai nėra ligos garantas smile.gif Tiesa, ji rodo padidinta rizika, bet gali būti tiesiog tokia raukšlė. Pvz., kažkur mačiau lentelę su statistiniais duomenim, tai su tokia raukšle, kur buvo mano vaikui (3 mm) ir įvertinus mano amžius, rizika DS buvo 1 iš 100. reiškia, 99 proc. atvejų tai reiškia, kad ligos nėra ir tiesiog tokia raukšlytė (kurios matavimas vis dėlto yra subjektyvus tyrimas).

Bet aš irgi ėjau per visus tyrimus iki galo būtent dėl raukšlės, visa kita buvo tiesiog idealu. Na, tiesiog norėjau gyventi ramiai ir žinoti 100 proc. smile.gif
Atsakyti
labukas merginos niekur nerandu gal galit man pasakyt tu genetiniu tyrimu kaina kauno klinikose,uzsiregistravau kovo 29 dienai bus 11-ta savite,tikiuosi neper anksti?kadangi man 27 o MB 31 tai mes nesam padidintos rizikos grupej bet vistiek noriu juos pasidaryt,o kainytes niekur nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nail @ 2013 02 22, 11:45)

as esu pries tokius dalykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 02 23, 13:21)
labukas merginos niekur nerandu gal galit man pasakyt tu genetiniu tyrimu kaina kauno klinikose,uzsiregistravau kovo 29 dienai bus 11-ta savite,tikiuosi neper anksti?kadangi man 27 o MB 31 tai mes nesam padidintos rizikos grupej bet vistiek noriu juos pasidaryt,o kainytes niekur nerandu 4u.gif

bet siuntimą jūs vistiek turite turėti, o jei pagrindas genetinių tyrimų tik noras jaustis ramiai tada jie susimokėti pasiūlo, mano viena pažšstama sakė, kad mokėjo 150 lt, o kaip ten tiksliai yra negaliu pasakyti smile.gif Jei tik 11 savaitė bus kai nueisit, tai paskirs, laiką tada, kada jau bus galima, nes galima tik nuo pilnų 11 savaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 02 24, 14:01)
bet siuntimą jūs vistiek turite turėti, o jei pagrindas genetinių tyrimų tik noras jaustis ramiai tada jie susimokėti pasiūlo, mano viena pažšstama sakė, kad mokėjo 150 lt, o kaip ten tiksliai yra negaliu pasakyti smile.gif Jei tik 11 savaitė bus kai nueisit, tai paskirs, laiką tada, kada jau bus galima, nes galima tik nuo pilnų 11 savaičių smile.gif

aciu uz info,tai as net nevaziuosiu ta 29 d.geriau pasikeisiu data kai jau bus pilnai 11 sav. kam be reikalo vazint,o siuntima kaip suprantu mano gine turi duot ar gali jo ir neduot kai prasysiu?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 02 24, 12:19)
aciu uz info,tai as net nevaziuosiu ta 29 d.geriau pasikeisiu data kai jau bus pilnai 11 sav. kam be reikalo vazint,o siuntima kaip suprantu mano gine turi duot ar gali jo ir neduot kai prasysiu?

Turi duoti, nebent labai kokia susisukus bus jau biggrin.gif Jei manot kad taip gali būti, galit pasakyti, kad vartojote vaistus kažkokius ir kad jums neramu dėl to..Neraginu ,meluoti, bet jei jau sunku gydytojais siuntimą išrašyti, tai o ką daryt smile.gif Jei dar yra galimybė keisti tuomet galit keisti, tyrimai tiesiog turės būti atlikti tame laikotarpyje tarp 11 sav ir 13 sav + 6 d. , bet kad jums tą pačią dieną išpuls echoskopas niekas negarantuoja, aš pvz kai atėjau, tai laisvo laiko rado tik kitai dienai, o kitai merginai reikėjo ir savaitę palaukti, todėl jei nerasite laisvo laiko pakeitimui- neimkite į galvą, geriau jau anksčiau ateiti, gydytojas genetikas vistiek sustyguos taip kaip reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 02 24, 17:41)
Turi duoti, nebent labai kokia susisukus bus jau biggrin.gif Jei manot kad taip gali būti, galit pasakyti, kad vartojote vaistus kažkokius ir kad jums neramu dėl to..Neraginu ,meluoti, bet jei jau sunku gydytojais siuntimą išrašyti, tai o ką daryt smile.gif  Jei dar yra galimybė keisti tuomet galit keisti, tyrimai tiesiog turės būti atlikti tame laikotarpyje tarp 11 sav ir 13 sav + 6 d. , bet kad jums tą pačią dieną išpuls echoskopas niekas negarantuoja, aš pvz kai atėjau, tai laisvo laiko rado tik kitai dienai, o kitai merginai reikėjo ir savaitę palaukti, todėl jei nerasite laisvo laiko pakeitimui- neimkite į galvą, geriau jau anksčiau ateiti, gydytojas genetikas vistiek sustyguos taip kaip reikia  mirksiukas.gif

as seniai jau minti kuriu apie lengva sventa mela,jei neduotu smile.gif tik nzn ka cia jai pasakyt...gal kad antibus geriau
o del echo laiko tai keisiuos i balandzio pradzia bus virs 11 sav.kadangi ne kaune gyvenu tai neprivazinesiu as 100 km i viena puse kasdiena
Atsakyti