QUOTE(Grake @ 2013 02 20, 18:05)
Sveikos mamytes. Gal kas gali man paaiskinti, visai sussipainiojau ....Dariausi genetinius tyrimus PRISCA I + echo. Buvau pas gyd. N. Krasovskaja. Po echoskopijos buvau rami, kadangi pasak gydytojos, viskas idealu ir atseit daugiau jokiu tyrimu neprireiks. Po savaites paskambinau gydytojai ir suzinojau, kad kraujo tyrimai nelabai geri. Paaiskino taip:
Jusu rizika del amziaus 1:231 (man 36-eri). Kraujo tyrimas padidino rizika iki 1:77, taciau echo sumazino iki 1:497.....Kazkaip pasimeciau, nes nesitikejau tokio atsakymo ir nepaklausiau koks rezultatas yra svarbus. Liepe atvaziuoti po menesio pakartotiniam kraujo tyrimui. Jei ir vel nekoks - tada tyrs vaisiaus vandenis. Velnias, susinervijau...Visa menesi dabar turesiu gyventi strese.
tai kaip suprantu, bendra rizika yra 1:497? O prie ko cia tada kraujas? Kam ji man aiskino del jo?
Manau, kad po mėnesio darys jums Prisca II, tikrai tikiu, kad viskas gerai, nėra labai jau aukštos rizikos rodiklių, bet kaip jau ir minėta šioje temoje buvo, kad geriausia dėl šventos ramybės atlikti VVT
Jums nedaug savaičių dar, todėl ir sakė, kad kartos kraujo tyrimus, nes šiai dienai VVT negalima daryti
Echo svarbu puikus, juk tas kraujas tai tik statiniai tyrimai, tikrai ramiai gyvenkite