Sina, o kuriom savaitem visus 3 echo daro? Rekomenduojami 3? Ka per kuri mato? Po pirmojo pati gydytoja jau registruoja?
QUOTE(Sina @ 2013 02 05, 08:01)
Dar norėjau Jūsų patarimo, važiuosiu trečią kartą jau į Santariškes, paskutiniam (tikiuosi) echo. Kažkaip norisi atsidėkoti už rūpestį ir priežiūrą, gal patarimų kokių turite?
Na as kita savaite vaziuosiu irgi paskutiniam echo ir rezultatus susizinosiu, tai irgi galvoju kaip cia atsidekot, jauciu reiks i vokeli idet kazkiek
Papildyta:
QUOTE(Osvile @ 2013 02 05, 08:20)
Sina, o kuriom savaitem visus 3 echo daro? Rekomenduojami 3? Ka per kuri mato? Po pirmojo pati gydytoja jau registruoja?
echo daro tada kada reikia ir tiek kiek reikia, cia kiekvienam individualiai, kadangi mano tyrimai buvo negeri, tai echo dare kazkur 11, 13, 16 ir 20 sav., ir per kiekviena echo ziuri kaip vystosi vaisius, tarkim sirdi nuodugniai gali apziureti apie 20 sav., nors rimtus pakitimus mato jau ir 11 sav. Jei reiks daugiau echo pati gydytoja paskirs laika kada ateiti, registruotis papildomai nebereikes
Scalia, dekoju uz atsakyma
As ryt einu pirmai echo, jaudinuosi. Ar daryt Prisca I neapsisprendziau Bijau su tom tikimybem isukt save i panikos rata... Tikiuosi, gydytoja patars po echo, kuris pakankamai, kaip sakai, informatyvus.
As ryt einu pirmai echo, jaudinuosi. Ar daryt Prisca I neapsisprendziau Bijau su tom tikimybem isukt save i panikos rata... Tikiuosi, gydytoja patars po echo, kuris pakankamai, kaip sakai, informatyvus.
QUOTE(Osvile @ 2013 02 05, 09:02)
Scalia, dekoju uz atsakyma
na manau kad pasiulys Prisca darytis, nes nevisi vystymosi sutrikimai echo gali ir matytis, o jei echo parodys kokius vystymosi nukrypimus tai jau siulys tada darytis invazinius tyrimus: gaureliu biopsija arba VVT
Irine, tikrai viskas yra ir bus oki
Sina, lauksim ats
Osvile, del kraujo ir mano mintys buvo tokios pacios, bet genetikei net ir pamacius puikiai echo net nekilo mintis, kad nedaryti kraujo Tiesiog musu patirtis jau diktavo visus genetikes veiksmus
As ir mastau, jei prisca 1 buvo gera ar atvykus 19 sav del echo bedarys prisca 2
Na su tais atsiskaitymais cia atskira tema issirutuliotu manau, jei pasakyciau dar ir savo nuomone
Sina, lauksim ats
Osvile, del kraujo ir mano mintys buvo tokios pacios, bet genetikei net ir pamacius puikiai echo net nekilo mintis, kad nedaryti kraujo Tiesiog musu patirtis jau diktavo visus genetikes veiksmus
As ir mastau, jei prisca 1 buvo gera ar atvykus 19 sav del echo bedarys prisca 2
Na su tais atsiskaitymais cia atskira tema issirutuliotu manau, jei pasakyciau dar ir savo nuomone
QUOTE(Osvile @ 2013 02 05, 08:20)
Teisingai pati parašei, ryt tau viską pati genetikė pamačius echo ir pasakys, kaip ir ką toliau daryti, pasitikėk ja ir viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Biškis @ 2013 02 05, 09:48)
Manau, kad nuvykus pas daktarę, vietoje ir nuspręsite, ar verta ar nea
Atsakymai visi kariotipo geri - NORMA
Jau ir lytį patvirtino - mergytė
Jau ir lytį patvirtino - mergytė
QUOTE(Bobulka @ 2013 02 04, 22:44)
Ir aš žinau, akd viskas tau bus gerai O dabar jau būsi rami iki galo. Ir dar tiksliai žinosi kas namelyje gyvena
Ačiū tau ir visoms mergaitėms už palaikymą. Rezultatai pas mane pagal visus ankstesnius tyrimus ir turi būti geri, net neabejoju. Bet žinote, nors kankinausi ir abejojau dėl savo sprendimo ilgai, iki pat TO pirmadienio, bet dabar atėjo suvokimas, kad pasielgiau teisingai. Kaip tik kioske Santariškėse, kad būtų nenuobodu laukti, nusipirkau Mamos žurnalą. Ir ten kaip tik trijų mamų istorijos.. kurioms netikėtai gimė ne toks vaikas.. Baisu iš tikro, ką jos išgyvena, ir tai niekada nepasikeis, taip bus visada... Tai mergaitės, kurios turite savo šeimos gyvenimo viziją, pamąstykite ir apie tai, o kas būtų, jeigu... Ir jeigu norite tvirtai žinoti, kad negali būti bent jau tokio Jeigu, galbūt tai padės apsispręsti tyrimams. Nes tai, koks gims tas vaikelis, pakeis jūsų visos šeimos gyvenimą kardinaliai.
O namelyje aš žinau, kas gyvena Genetikė užtikrintai pareiškė, kad mergaitė, matėsi per echo. Rodė man, ir net nuotrauką tos vietos davė Bet man tai neaišku iš jos nieko Bet ji sako, ji žino, negali nepasitikėti
QUOTE(Sina @ 2013 02 05, 10:01)
Kaip pats tyrimas tau? Neskausmingas?
Truputį skausmingas, bet nieko labai baisaus. Neužilgo gimdyt, va ten tai skaudės
Man ji irgi rekomendavo echo 26 sav. Sakė, jeigu nori pas mane, tai gali. Sakau, aišku, noriu, kas per klausimas. Kas geriau gali tą echo padaryti. Apskritai šių genetikų profesionalumas stebina. Legendinės tų genetikių pavardės Lietuvoje, tikrai Medikai iš didžiosios raidės.
QUOTE(Osvile @ 2013 02 05, 11:02)
O tu geriau nesijaudink ir pasidaryk viską. Aš dabar jau visko priskaičius, per viską praėjus, tikrai daryčiausi ir echo, ir Prisca. Per 12 savaičių echo gali ir nesimatyti ligos požymiai.
Sina, super, sveikinu!
Sveikos sakykit ar verta nerimauti jai PRISCA tyrimo rezultatas 1-260,čia UK daugiau niekas nieko nedaro, neužilgo gryš į LT, gal dar čia pasikonsultuoti, gal ką patarsit kur nueiti, pas ką užsirašyti, kokius tyrimus dar atlikti?
QUOTE(Sina @ 2013 02 05, 11:19)
kaip saunu
QUOTE(Sina @ 2013 02 05, 11:19)
oi kaip faina!!! augs dvi sesutės
Sveikos. Kada 2 karta reikia vaziuot pas genetikus? Nuo kelintos iki kelintos savaites? Noriu is anksto registruotis. Pirmam apsilankymui laika jau turiu.