QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 17:02)
Labas, aš jau po tyrimo. Ryžausi, negaliu gyventi šioj nežinomybėj ir ramiai lauktis. NIeko neskauda, viskas ok. Gersiu magnį, gulėsiu ir šiaip kelias dienas būsiu kiaušinio būklės dėl visa ko. Atsakymas ketvirtadienį.
Na va kaip džiugu, šaunuolė, po dviejų dienų galėsi ramiai gyventi
Kaip pats tyrimas tau? Neskausmingas?
Papildyta:
QUOTE(scalia @ 2013 02 04, 18:45)
o tai jums nedave greito atsakymo po 2 dienu? nes man tai pasake lyti po 2 dienu ir pagrindines chromosomas, o po 3 savaiciu suzinosiu visa kariotipa, kaip pavargau jau laukti
Taip, gavau pagrindinių chromosomų atsakymą po 2 dienų, tada apie lytį net nebeklausiau, iš laimės verkiau ir nebe tas galvoje buvo
O šiandien jau skambinsiu rami, tai pirma pasiklausiu kariotipo atsakymų, vėliau dėl lyties
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2013 02 04, 19:53)
Na,bet niekaip nesuprantu kodel Santariskese tokios eiles
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
As pries daugiau nei 4m.ejau ten su siuntimu daug anksciau nei pavyko prisiregistruoti.Bet skambinausi genetikei(buvau gavusi jos tel.nr.)ir ejau kada ji pasake.Mokejau jai i kisene(kas man nepriimtina,bet...kito kelio nebuvo).Kadangi turejau siuntima-tai uz pacius tyrimus nereikejo mokyti.
Tokia mat mūsų medicinos sistema
Beje, o kiek mokėti reikia tokiu atveju?
Papildyta:
Dar norėjau Jūsų patarimo, važiuosiu trečią kartą jau į Santariškes, paskutiniam (tikiuosi) echo. Kažkaip norisi atsidėkoti už rūpestį ir priežiūrą, gal patarimų kokių turite?