Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 11:09)
Ačiū  4u.gif

O ką darėte merginos po VVT? Gėrėt magnį? Gulėjot? Ką dar?

na tai kaip ir kitos rase poilsis ir magnis
Papildyta:
QUOTE(Sina @ 2013 02 04, 14:56)

Ryt kariotipo atsakymai, laukiu paskutinių tyrimo rezultatų  ax.gif

o kada jums dare VVT, kad jau zinosite kariotipo atsakymus? as irgi ju laukiu labai.

linkiu geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 02 04, 15:13)
na tai kaip ir kitos rase poilsis ir magnis
Papildyta:
o kada jums dare VVT, kad jau zinosite kariotipo atsakymus? as irgi ju laukiu labai.

linkiu geru rezultatu 4u.gif

Prieš 3 savaites, ryt bus 3 savaitės ir 1 diena ax.gif

Ačiū, tikiuosi labai to ir nepamiršt reikia lyties paklaust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2013 02 04, 13:23)
Sveika;)

Nedariau nieko ypatingo po VVT, nes jokio pasalinio poveikio nejauciau, aisku cia turbut kiekvienai savaip;) Sekmes Jusu apsisprendime, asmeniskai as net neprileidau minciu, kad kazkas gali nutikti atliekant tyrima ir uz viska pasaulyje norejau ramybes nesiojant leliuka todel net negalvodama dariausi VVT.

Labas, aš jau po tyrimo. Ryžausi, negaliu gyventi šioj nežinomybėj ir ramiai lauktis. NIeko neskauda, viskas ok. Gersiu magnį, gulėsiu ir šiaip kelias dienas būsiu kiaušinio būklės dėl visa ko. Atsakymas ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 17:02)
Labas, aš jau po tyrimo. Ryžausi, negaliu gyventi šioj nežinomybėj ir ramiai lauktis. NIeko neskauda, viskas ok. Gersiu magnį, gulėsiu ir šiaip kelias dienas būsiu kiaušinio būklės dėl visa ko. Atsakymas ketvirtadienį.

Nu va, jau ir praeita viskas. Dabar ilsekites. Atsakymai bus geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 02 04, 16:47)
Prieš 3 savaites, ryt bus 3 savaitės ir 1 diena  ax.gif

Ačiū, tikiuosi labai to ir nepamiršt reikia lyties paklaust  lotuliukas.gif

o tai jums nedave greito atsakymo po 2 dienu? nes man tai pasake lyti po 2 dienu ir pagrindines chromosomas, o po 3 savaiciu suzinosiu visa kariotipa, kaip pavargau jau laukti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 02 04, 19:59)
Nu va, jau ir praeita viskas. Dabar ilsekites. Atsakymai bus geri  thumbup.gif

Ačiū. Atsakymai tikrai bus geri, aš žinau smile.gif
Atsakyti
Na,bet niekaip nesuprantu kodel Santariskese tokios eiles doh.gif As pries daugiau nei 4m.ejau ten su siuntimu daug anksciau nei pavyko prisiregistruoti.Bet skambinausi genetikei(buvau gavusi jos tel.nr.)ir ejau kada ji pasake.Mokejau jai i kisene(kas man nepriimtina,bet...kito kelio nebuvo).Kadangi turejau siuntima-tai uz pacius tyrimus nereikejo mokyti.
Tai taip ir gaunasi su ta eile. doh.gif Ji dirbtina.Kai atejo mano tikroji eile-gydytojai priime kita moteri be eiles(na i mano vieta).Absurdiska tokia sistema. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 18:02)

Na va kaip saunu;) Kantrybes laukiant ir paciu geriausiu rezultatu;)
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 19:04)

Ir aš žinau, akd viskas tau bus gerai mirksiukas.gif O dabar jau būsi rami iki galo. Ir dar tiksliai žinosi kas namelyje gyvena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 19:04)

tai be abejo, kad bus geri rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 17:02)

Na va kaip džiugu, šaunuolė, po dviejų dienų galėsi ramiai gyventi 4u.gif

Kaip pats tyrimas tau? Neskausmingas?
Papildyta:
QUOTE(scalia @ 2013 02 04, 18:45)
o tai jums nedave greito atsakymo po 2 dienu? nes man tai pasake lyti po 2 dienu ir pagrindines chromosomas, o po 3 savaiciu suzinosiu visa kariotipa, kaip pavargau jau laukti sad.gif

Taip, gavau pagrindinių chromosomų atsakymą po 2 dienų, tada apie lytį net nebeklausiau, iš laimės verkiau ir nebe tas galvoje buvo blush2.gif
O šiandien jau skambinsiu rami, tai pirma pasiklausiu kariotipo atsakymų, vėliau dėl lyties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2013 02 04, 19:53)
Na,bet niekaip nesuprantu kodel Santariskese tokios eiles  doh.gif As pries daugiau nei 4m.ejau ten su siuntimu daug anksciau nei pavyko prisiregistruoti.Bet skambinausi genetikei(buvau gavusi jos tel.nr.)ir ejau kada ji pasake.Mokejau jai i kisene(kas man nepriimtina,bet...kito kelio nebuvo).Kadangi turejau siuntima-tai uz pacius tyrimus nereikejo mokyti.

Tokia mat mūsų medicinos sistema doh.gif
Beje, o kiek mokėti reikia tokiu atveju?
Papildyta:
Dar norėjau Jūsų patarimo, važiuosiu trečią kartą jau į Santariškes, paskutiniam (tikiuosi) echo. Kažkaip norisi atsidėkoti už rūpestį ir priežiūrą, gal patarimų kokių turite? ax.gif
Atsakyti
Dar norėjau Jūsų patarimo, važiuosiu trečią kartą jau į Santariškes, paskutiniam (tikiuosi) echo. Kažkaip norisi atsidėkoti už rūpestį ir priežiūrą, gal patarimų kokių turite? ax.gif
[/quote]
as irgi vaziuosiu dar vienam echo menesio gale. Ir padekos genetike tikrai verta thumbup.gif . mes ja palepinsim akropolio dovanu cekiu. lai pati issirenka kuo save pamaloninti 4u.gif
Atsakyti