Buvau pas Butkeviciene. Dare echo. Pasake: cia sveikas vaikas! Klausiu, ar gali buti, kad echoskopas negali matyti nesveiko. Sako, teoriskai gali, bet paprastai matosi. Kraujas pas mane tobulas, vaikas per echo irgi tobulas. Vienintelis kablys - ta rauksle 3 mm, kuria matavo net ne genetikas... Visaip protu suprantu, kad mano vaikas visiskai sveikas. Kad kvaila juo rizikuoti del to tyrimo... Bet negaliu nurimti kol 100 proc. nebusiu tikra.. Ji sake, kad gali padaryt man amnio, jeigu nuspresiu. Eisiu pirmadieni. Dar yra laiko nenueiti, bet turbut eisiu.. Ir melsiuos visiems dievams, kuriais netikiu, kad viskas butu gerai...
Sake, kad placenta nors ir priekyje, bet yra ten vietos is sono prieit, nereiks pro ja durti.
Ir ten yra mergaite, kaip as ir norejau <3
Merginos, as nesidariau PriscaII, ar amniocenteze parodys, jei kas negerai su nerviniu vamzdeliu, ar tai jau ne chromosomine liga? Ar echo parodo?
smagu kad leliukas sveikas, jei butu kokiu defektu manau jau 18sav. matytusi echoskopu, be to kaip jus saket viskas tobula, na bet jei neramu aisku galite darytis VVT, bet kokiu atveju linkiu sekmes