Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Irine @ 2013 02 02, 00:54)
Vienintelis kablys - ta rauksle 3 mm, kuria matavo net ne genetikas... Visaip protu suprantu, kad mano vaikas visiskai sveikas.

Taip, tie 3 mm ir sugadino ramybe 4u.gif O rauksle teisingai pamatuot tikrai ne kiekvienas, o gal net retas, ginekologas gali 4u.gif
zinok, Tavo vietoje dabar jau tikrai nurimciau ir sustociau 4u.gif Nestumas jau didelis ir echo manau issamus ir aiskus 4u.gif

Ramaus nestumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 02 vasario 2013 - 11:06
Buvau pas Butkeviciene. Dare echo. Pasake: cia sveikas vaikas! Klausiu, ar gali buti, kad echoskopas negali matyti nesveiko. Sako, teoriskai gali, bet paprastai matosi. Kraujas pas mane tobulas, vaikas per echo irgi tobulas. Vienintelis kablys - ta rauksle 3 mm, kuria matavo net ne genetikas... Visaip protu suprantu, kad mano vaikas visiskai sveikas. Kad kvaila juo rizikuoti del to tyrimo... Bet negaliu nurimti kol 100 proc. nebusiu tikra.. Ji sake, kad gali padaryt man amnio, jeigu nuspresiu. Eisiu pirmadieni. Dar yra laiko nenueiti, bet turbut eisiu.. Ir melsiuos visiems dievams, kuriais netikiu, kad viskas butu gerai...

Sake, kad placenta nors ir priekyje, bet yra ten vietos is sono prieit, nereiks pro ja durti.

Ir ten yra mergaite, kaip as ir norejau <3

Merginos, as nesidariau PriscaII, ar amniocenteze parodys, jei kas negerai su nerviniu vamzdeliu, ar tai jau ne chromosomine liga? Ar echo parodo?

smagu kad leliukas sveikas, jei butu kokiu defektu manau jau 18sav. matytusi echoskopu, be to kaip jus saket viskas tobula, na bet jei neramu aisku galite darytis VVT, bet kokiu atveju linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas Butkeviciene. Dare echo. Pasake: cia sveikas vaikas! Klausiu, ar gali buti, kad echoskopas negali matyti nesveiko. Sako, teoriskai gali, bet paprastai matosi. Kraujas pas mane tobulas, vaikas per echo irgi tobulas.

Džiugu, kad viskas gerai Jums thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaites.. Nežinau dabar, kaip nuspręsti.. ir suprantu protu, kad viskas gerai, ir negaliu nurimti, jau pavargau sau vietos neberasti.. Ir suprantu, kad neteisinga rizikuoti sveiku vaiku, ir nežinau, ką daryti..
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 03, 12:09)
Ačiū mergaites.. Nežinau dabar, kaip nuspręsti.. ir suprantu protu, kad viskas gerai, ir negaliu nurimti, jau pavargau sau vietos neberasti.. Ir suprantu, kad neteisinga rizikuoti sveiku vaiku, ir nežinau, ką daryti..

Jei jau pati tokia nerami, darykis tuos tyrimus, žinoma, po jų pailsėk 4u.gif
Nes kitaip, tikrai labiau pakenksi mažyliui visą nėštumą nervindamasi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, nepykit, kad cia isiterpsiu, bet noriu pasikonsultuoti. Laukiuosi, siuo metu eina 9 savaite. Gimineje, nei mano, nei vyro, DS ir kitu sindromu nebuvo. Abiems po 25 metus. Bet as rezus minus, vyras rezus plius. Taip pat vyras turi kiskio lupa. Sakykit, ar vertetu sunerimti ir darytis genetinius tyrimus? Zinau, kad gal as per anksti cia panikuoju, bet uzsiregistruoti, juk reiketu is anksto. Prasau, pasidalinkite nuomonemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carwute @ 2013 02 03, 19:24)
Sveikos, merginos, nepykit, kad cia isiterpsiu, bet noriu pasikonsultuoti. Laukiuosi, siuo metu eina 9 savaite. Gimineje, nei mano, nei vyro, DS ir kitu sindromu nebuvo. Abiems po 25 metus. Bet as rezus minus, vyras rezus plius. Taip pat vyras turi kiskio lupa. Sakykit, ar vertetu sunerimti ir darytis genetinius tyrimus? Zinau, kad gal as per anksti cia panikuoju, bet uzsiregistruoti, juk reiketu is anksto. Prasau, pasidalinkite nuomonemis  4u.gif

Visai nebūtina sunerimti tam, kad daryti genetinius tyrimus smile.gif Juos galima darytis tiesiog tam, kad įsitikintumėt, ar viskas gerai. Pagrindinės ligos, kurių jie ieško, apskritai nesusijusios su paveldimais genais. Tai atsitiktinės chromosomų klaidos. Gali pasitaikyti visiems, bet jauniems rečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 03, 13:09)

Jei visa likusi nestuma nervinsiesi, tai geriau darykis VVT. Manau vaikeliui bus geriau jei mama bus rami. Tik pagalvok, ar kas pasikeistu, jei suzinotum ne tai ko tikiesi...

Man 18 savaite echo parode kad vaikiukas sveikas, taciau PriscaII rode padidinta DS rizika. Ir Butkeviciene rekomendavo atlikti VVT. Tyrimas parode kad vaikelis sveikas smile.gif Nervu kainavo be proto daug. Savaite po VVT pilvas kietejo, tikrai nesijauciau gerai. Bet jei dbr kas klaustu ar kartociau - as kartociau, nes ramybe irgi reikalinga mazyliui...
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2013 02 04, 12:39)
Jei visa likusi nestuma nervinsiesi, tai geriau darykis VVT. Manau vaikeliui bus geriau jei mama bus rami. Tik pagalvok, ar kas pasikeistu, jei suzinotum ne tai ko tikiesi...

Man 18 savaite echo parode kad vaikiukas sveikas, taciau PriscaII rode padidinta DS rizika. Ir Butkeviciene rekomendavo atlikti VVT. Tyrimas parode kad vaikelis sveikas smile.gif  Nervu kainavo be proto daug. Savaite po VVT pilvas kietejo, tikrai nesijauciau gerai. Bet jei dbr kas klaustu ar kartociau - as kartociau, nes ramybe irgi reikalinga mazyliui...

Ačiū 4u.gif

O ką darėte merginos po VVT? Gėrėt magnį? Gulėjot? Ką dar?
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 12:09)
Ačiū  4u.gif

Sveika;)

Nedariau nieko ypatingo po VVT, nes jokio pasalinio poveikio nejauciau, aisku cia turbut kiekvienai savaip;) Sekmes Jusu apsisprendime, asmeniskai as net neprileidau minciu, kad kazkas gali nutikti atliekant tyrima ir uz viska pasaulyje norejau ramybes nesiojant leliuka todel net negalvodama dariausi VVT.
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 12:09)
Ačiū  4u.gif

geriau magni, gulejau, siaip ilsejaus, stengiaus nieko nekelt sunkaus.
Atsakyti
QUOTE(carwute @ 2013 02 03, 17:24)
Sveikos, merginos, nepykit, kad cia isiterpsiu, bet noriu pasikonsultuoti. Laukiuosi, siuo metu eina 9 savaite. Gimineje, nei mano, nei vyro, DS ir kitu sindromu nebuvo. Abiems po 25 metus. Bet as rezus minus, vyras rezus plius. Taip pat vyras turi kiskio lupa. Sakykit, ar vertetu sunerimti ir darytis genetinius tyrimus? Zinau, kad gal as per anksti cia panikuoju, bet uzsiregistruoti, juk reiketu is anksto. Prasau, pasidalinkite nuomonemis  4u.gif

Aš registravausi, kai man buvo 4 savaitės, ir gavau taloną tik beveik po triju mėn. ax.gif

Nerimauti nėra dėlko, bet dėl šventos ramybės galite nuvykti konsultacijai pas genetikus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irine @ 2013 02 04, 11:09)

Aš tik gėriau magnį ir stengiausi daugiau pailsėti, jokio pašalinio poveikio nejaučiau ax.gif

Ryt kariotipo atsakymai, laukiu paskutinių tyrimo rezultatų ax.gif
Atsakyti