Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(B.L.O.N.D.I @ 2013 01 24, 15:41)
Gavom ir mes savo viena is atsakymu:)) viskas gerai  lotuliukas.gif  ds buvo 1:150, lyti patvirtino jau dabar, kad turesim berniuka. Darbar tik reikia kaip nors pralaukti tas dvi savaiteles galutiniam ats 4u.gif

as kazkaip vis dar negaliu atitrūkti nuo šios temos, kuri man lygiai taip kėlė nerimą, kaip ir Jums. Lygiai taip pat linko keliai, laukiant rezultatų. Ir patirtis mano dviguba - ir bloga, ir gera mirksiukas.gif
Tad labai džiaugiuosi už mergaites, kurios šią savaitę sužinojo savo gerasias naujienas. O tokios naujienos įkvepia tikėjimo toms, kurios dar rezultatams ruošiasi ir lauks atsakymų. lakykitės visos! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu!!! drinks_cheers.gif man bent jau skaitymas cia, kitu mamyciu patirtis ir palaikymas labiausiai padejo!! Niekad nieko nekomentuoju, bet negalejau nepasidziaugti galbut kazkam tai irgi pades mirksiukas.gif laikykites ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.L.O.N.D.I: 25 sausio 2013 - 10:08
Sveikos, merginos 4u.gif norėjau jūsų paklausti blush2.gif vat užsiregistravau į snatariškes genetiniams tyrimams, nes giminėję buvo vienas DS atvėjis, aš jaunesnė nei 35 metai, tai kaip suprantu, reikės mokėti už tyrimus. Bet paklausti lbiausiai noriu dėl to ką daro per tuos genetinius tyrimus? kraują ima ar pilvuką bado? bijausi, kad tie tyrimai nepakenktų vaisiui. Kokios kainos maždaug būna, jei aš su siuntimu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2013 01 30, 20:16)
Sveikos, merginos 4u.gif  norėjau jūsų paklausti blush2.gif  vat užsiregistravau į snatariškes genetiniams tyrimams, nes giminėję buvo vienas DS atvėjis, aš jaunesnė nei 35 metai, tai kaip suprantu, reikės mokėti už tyrimus. Bet paklausti lbiausiai noriu dėl to ką daro per tuos genetinius tyrimus? kraują ima ar pilvuką bado? bijausi, kad tie tyrimai nepakenktų vaisiui. Kokios kainos maždaug būna, jei aš su siuntimu?  unsure.gif

Jei su siuntimu, Jums niekas nekainuos. Priklausomai nuo esamo laiko nėštumo, darys greičiausiai Prisca I arba Prisca II, ir echoskopas, ir jei matys, kad reikia, darys VVT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 01 30, 21:19)
Jei su siuntimu, Jums niekas nekainuos. Priklausomai nuo esamo laiko nėštumo, darys greičiausiai Prisca I arba Prisca II, ir echoskopas, ir jei matys, kad reikia, darys VVT  4u.gif

man jau bus 16 saviačių, tai kokia ta prisca? ką jos metu daro? ar yra grėsmė kūdikėliui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2013 01 30, 22:24)
man jau bus 16 saviačių, tai kokia ta prisca? ką jos metu daro? ar yra grėsmė kūdikėliui?  unsure.gif

darys Prisca II. Jos metu ima krauja, daro echo. Esant butinybei - ima vandenis. Gresme kudikiui - minimali. jei kankia baime ir nerimas - perzvelk bent keleta puslapiu atgal - rasi atsakymus i daugeli klausimu 4u.gif
Atsakyti
Kazin kaip Irinei sekesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 31, 09:27)
darys Prisca II. Jos metu ima krauja, daro echo. Esant butinybei - ima vandenis. Gresme kudikiui - minimali. jei kankia baime ir nerimas - perzvelk bent keleta puslapiu atgal - rasi atsakymus i daugeli klausimu  4u.gif

ačiū už apšvietimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 31, 12:00)
Kazin kaip Irinei sekesi?  g.gif

Aš dar tik rytoj einu echoskopuotis ir konsultuotis... ačiū, kad klausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 01 31, 19:05)
Aš dar tik rytoj einu echoskopuotis ir konsultuotis... ačiū, kad klausi  4u.gif

nagi nagi ???????? laukiam, tikime ir palaikome 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas Butkeviciene. Dare echo. Pasake: cia sveikas vaikas! Klausiu, ar gali buti, kad echoskopas negali matyti nesveiko. Sako, teoriskai gali, bet paprastai matosi. Kraujas pas mane tobulas, vaikas per echo irgi tobulas. Vienintelis kablys - ta rauksle 3 mm, kuria matavo net ne genetikas... Visaip protu suprantu, kad mano vaikas visiskai sveikas. Kad kvaila juo rizikuoti del to tyrimo... Bet negaliu nurimti kol 100 proc. nebusiu tikra.. Ji sake, kad gali padaryt man amnio, jeigu nuspresiu. Eisiu pirmadieni. Dar yra laiko nenueiti, bet turbut eisiu.. Ir melsiuos visiems dievams, kuriais netikiu, kad viskas butu gerai...

Sake, kad placenta nors ir priekyje, bet yra ten vietos is sono prieit, nereiks pro ja durti.

Ir ten yra mergaite, kaip as ir norejau <3

Merginos, as nesidariau PriscaII, ar amniocenteze parodys, jei kas negerai su nerviniu vamzdeliu, ar tai jau ne chromosomine liga? Ar echo parodo?
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 02 02, 00:54)
Buvau pas Butkeviciene. Dare echo. Pasake: cia sveikas vaikas! Klausiu, ar gali buti, kad echoskopas negali matyti nesveiko. Sako, teoriskai gali, bet paprastai matosi. Kraujas pas mane tobulas, vaikas per echo irgi tobulas. Vienintelis kablys - ta rauksle 3 mm, kuria matavo net ne genetikas... Visaip protu suprantu, kad mano vaikas visiskai sveikas. Kad kvaila juo rizikuoti del to tyrimo... Bet negaliu nurimti kol 100 proc. nebusiu tikra.. Ji sake, kad gali padaryt man amnio, jeigu nuspresiu. Eisiu pirmadieni. Dar yra laiko nenueiti, bet turbut eisiu.. Ir melsiuos visiems dievams, kuriais netikiu, kad viskas butu gerai...

Sake, kad placenta nors ir priekyje, bet yra ten vietos is sono prieit, nereiks pro ja durti.

Ir ten yra mergaite, kaip as ir norejau <3

Merginos, as nesidariau PriscaII, ar amniocenteze parodys, jei kas negerai su nerviniu vamzdeliu, ar tai jau ne chromosomine liga? Ar echo parodo?

as jau gal 50 kartu vakar lindau cia paziuret, vis galvojau - kaip tu. Ir esu ziauriai laiminga uz tave 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
As irgi manau, kad 18 sav jau būtų matęsi, jei kas iš tikro negerai. Manau, kad ir stuburo išvaržą būtų pastebėję. taip kad del nervinio vamzdelio gali būti rami mirksiukas.gif .
linkiu sėkmės, kaip benuspręstum dėl pirmadienio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti