Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(sniegosunys @ 2013 01 23, 14:00)
Nemėgstu čia kalbėti  smile.gif  Bet noriu išsakyti savo nuomonę, gal kam nors bus naudinga.

Visų pirma labai džiaugiuosi ką tik sulaukiau gydytojos skambučio. Taigi mūsų mergytė sveikutė  4u.gif

Sveikinu sulaukus geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 01 23, 22:13)

Neskaitykit čia spelioniu apie rizikas. Su gydytoja aptarkit konkrečią savo situacija ir galima rizika. Vienom yra dekingesne placentos padėtis, kitom mažiau. Sudejimas irgi visu skirtingas. Kitoms net po kelis kartus ima VV per viena nestuma ir nieko. Viskas bus gerai thumbup.gif  ivertinkit ramybe, kuria turėsite kai viskas galop paaiškės.

Viskas taip, bet negaliu ir rizikos nevertinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 01 23, 20:13)
Kitoms net po kelis kartus ima VV per viena nestuma ir nieko.

vienoms nieko, o kitoms baigiasi liudnai. Turime ir cia SM pvz. Aisku sakysit, kad dabar reikalingas teigiamas poziuris, optimizmas ir galvojimas, kad viskas bus gerai, bet...... Tikrove gali buti ir kitokia.

Taip, kad ... manau reikalinga visokia info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 23 sausio 2013 - 20:48
QUOTE(justis @ 2013 01 23, 20:24)
Na vat suzinojau ir as savo VVT tyrimo rezultatus.Esu pakyleta ir labai laiminga, turesim sveika berniuka.
Linkiu visoms, kurios darysis si tyrima sveiko proto ir suvokimo, kad nervintis tikrai nereikia, tai tik Jums bus ramiau, nes isitikinsite, kad Jusu vaikelis sveikas:)

smagu, kad viskas jums gerai ir esate sveiki 4u.gif

o mums dar laukti rezultatu teks ilgokai, is tikruju jau net pavargau pastoviai lankytis pas genetikus ir vis negauti konkreciu atsakymu
Atsakyti
QUOTE(justis @ 2013 01 23, 21:24)
Na vat suzinojau ir as savo VVT tyrimo rezultatus.Esu pakyleta ir labai laiminga, turesim sveika berniuka.
Linkiu visoms, kurios darysis si tyrima sveiko proto ir suvokimo, kad nervintis tikrai nereikia, tai tik Jums bus ramiau, nes isitikinsite, kad Jusu vaikelis sveikas:)
Papildyta:
Sniego sunys.  Labai sveikinu su gerais rezultatais ir sveika mergaite.
Kiek supratau is Jusu pasakojimo, gerem po VVt tyrimo arbata kavineje:)
Sekmes!!

Kaip faina thumbup.gif group.gif
Kam reikia mergytės duoda berniuką ir atvirkščiai biggrin.gif nesvarbu lytis smile.gif
Aha mes gėrėm drinks_cheers.gif labai įdomu kaip sekėsi kitai mamytei.

Aš rekomenduočiau negrįžti į darbą po tyrimo ir kitą dieną pasilepinti. Man truputuką tempė pilvuką, nors gėriau magnį ir naktį, taip pamaudė, tai aš dar stengiausi nepersistengti ir kitą dieną, o šiandien jau viskas gerai, nieko nebejaučiu. Džiaugsmą 2.gif
Atsakyti
Sveikinimai merginoms sulaukus puikių žinių lotuliukas.gif wub.gif
Lengvo nešiojimo 4u.gif

beje, jau dabar lytį pasakė, po 2-iejų dienų, ne po kariotipo atsakymų? blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as sulaukiau tyrimo rezultatu. Mano mazyle SVEIKA smile.gif

Del savijautos po tyrimo - as jauciausi silpnai. skaudejo pilva, skausmas ejo zemyn i klubus, kojas. jau kelios dienos praejo, taciau uzeina pilvo spazmai. po tyrimo leliukas labai smarkiai spurdejo pilve. matyt stresas persidave. dbr jau viskas kai ii tyrimo. dziaugiuosi kad pasiemiau kelias dienas laisvas ir pragulejau namie...
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2013 01 24, 14:16)
Del savijautos po tyrimo - as jauciausi silpnai. skaudejo pilva, skausmas ejo zemyn i klubus, kojas. jau kelios dienos praejo, taciau uzeina pilvo spazmai. po tyrimo leliukas labai smarkiai spurdejo pilve. matyt stresas persidave. dbr jau viskas kai ii tyrimo. dziaugiuosi kad pasiemiau kelias dienas laisvas ir pragulejau namie...

kaip fainai, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 24, 16:05)
kaip fainai, sveikinu 4u.gif

Aciu smile.gif
kantrybes laukiant atsakymu ir tikiuosi ir jums jie bus geri 4u.gif
Atsakyti
Gavom ir mes savo viena is atsakymu:)) viskas gerai lotuliukas.gif ds buvo 1:150, lyti patvirtino jau dabar, kad turesim berniuka. Darbar tik reikia kaip nors pralaukti tas dvi savaiteles galutiniam ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.L.O.N.D.I: 24 sausio 2013 - 15:42
QUOTE(B.L.O.N.D.I @ 2013 01 24, 15:41)
Gavom ir mes savo viena is atsakymu:)) viskas gerai  lotuliukas.gif  ds buvo 1:150, lyti patvirtino jau dabar, kad turesim berniuka. Darbar tik reikia kaip nors pralaukti tas dvi savaiteles galutiniam ats 4u.gif

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kysa000 @ 2013 01 24, 14:16)

Puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.L.O.N.D.I @ 2013 01 24, 17:41)
Gavom ir mes savo viena is atsakymu:)) viskas gerai  lotuliukas.gif  ds buvo 1:150, lyti patvirtino jau dabar, kad turesim berniuka. Darbar tik reikia kaip nors pralaukti tas dvi savaiteles galutiniam ats 4u.gif

Labai džiugu 4u.gif
Atsakyti