Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(justis @ 2013 01 21, 18:43)
Na va as jau po VVT tyrimo, nerimo buvo, bet bandziau save kaip galejau raminti.Gydytoja nuostabi, ramino (Krasovskaja).
Dabar belieka atsakymo sulaukti iki treciadienio. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.
O jei apie pati tyrima, tai tikrai nera ko bijoti, labiau skauda kai is venos krauja ima:)

man irgi siandien dare VVT, pati procedura tikrai nebaisi, jums bent jau gerai kad atsakymas jau si treciadieni, o man atsakymu laukti 3 savaites, na bet kaip nors.

linkiu sulaukti geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 01 21, 20:50)
visiskai pritariu. Krasovskaja nuostabi gydytoja. Tas tyrimas- kaip per sviesta. daugiau baimes, nei kokio nemalonaus jausmo. Atsakymai irgi bus geri- pamatysit !  thumbup.gif

Irine, jei konsultavotes del tyrimo su genetike, ir jei ta pati darys VVT ( bent jau man taip buvo su Krasovskaja), tai jokio siuntimo VVT man nereikejo. Viena pirmadieni ( jeua pas ja privaciai) ji mane echoskopavo, padare kraujo tyrima, treciadieni pasake, kad yra rizikos. Ir kita pirmadieni jau uzsirase mane VVT ( nemokamai ) ir viska padare. Manau, del siuntimu reikia konkreciai kalbeti su atliekancia gydytoja.

Na, aš eisiu privačiai pas Butkevičienę. Be siuntimo. Jos ir prašysiu atlikti tyrimą. Manote, nereikia siuntimo? Na, jeigu ką, išrašys gi bet kada ginekologė tą siuntimą.
Atsakyti
QUOTE(justis @ 2013 01 21, 18:43)
Na va as jau po VVT tyrimo, nerimo buvo, bet bandziau save kaip galejau raminti.Gydytoja nuostabi, ramino (Krasovskaja).
Dabar belieka atsakymo sulaukti iki treciadienio. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.
O jei apie pati tyrima, tai tikrai nera ko bijoti, labiau skauda kai is venos krauja ima:)

Tuomet Jums pasisekė, gal be problemų ėmėsi vandenukas, man tai ne iškart pavyko paimt, traukėsi su gleivėmis, tai galvojau jau ir alpsiu ant to stalo doh.gif

QUOTE(scalia @ 2013 01 21, 20:34)
man irgi siandien dare VVT, pati procedura tikrai nebaisi, jums bent jau gerai kad atsakymas jau si treciadieni, o man atsakymu laukti 3 savaites, na bet kaip nors.

linkiu sulaukti geru atsakymu 4u.gif

O kodėl tiek ilgai laukti? Juk per 5 dienas kad ir kaip lėtai tirtų, atlieka pagrindinių chromosomų tyrimą, o po trijų savaičių visoms jau visas grupes ištiria (kariotipus).

Laukiam atsakymų ir laikom kumštukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 01 21, 21:06)
O kodėl tiek ilgai laukti? Juk per 5 dienas kad ir kaip lėtai tirtų, atlieka pagrindinių chromosomų tyrimą, o po trijų savaičių visoms jau visas grupes ištiria (kariotipus).

Laukiam atsakymų ir laikom kumštukus  ax.gif

nes man nereikia pagrindiniu chromosomu tirti, o reikia visas grupes, tai augins kulturas del to ir laukt 3 savaites, laikom kumstukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 21, 21:43)
nes man nereikia pagrindiniu chromosomu tirti, o reikia visas grupes, tai augins kulturas del to ir laukt 3 savaites, laikom kumstukus  smile.gif

Supratau, laukiu ir aš jų atsakymų, man liko 2 savaitės ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, o jums lyti pasake po vandenu tyrimo?
Atsakyti
Turiu dar klausimą dėl VVT, jis iškilo, perskaičius dvi senesnes temas. Kai kurios rašot, kad tenka durti placentą. Tai priklauso nuo to, kur ji prisitvirtinusi? Manoji priekyje, tai ko gero, man taip irgi tektų daryti. Ar tai susiję su papildoma rizika?
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 01 22, 18:45)
Turiu dar klausimą dėl VVT, jis iškilo, perskaičius dvi senesnes temas. Kai kurios rašot, kad tenka durti placentą. Tai priklauso nuo to, kur ji prisitvirtinusi? Manoji priekyje, tai ko gero, man taip irgi tektų daryti. Ar tai susiję su papildoma rizika?

taip, priklauso kur ji prisitvirtinusi. Ar isitikinusi, kad priekyje?

Pas mane viena karta buvo nustatyta, kad priekineje, pasirodo nugarineje dalyje.

Jei priekyje is tiesu, ieskoma geriausios vietos, kur durti, kur daugiiausia vandenu. aisku, dar priklauso, kur tuo metu vaikelis. Pasikalbekit del rizikos tokiu atveju. Nemanau, kad ji isauga, tiesiog gal pati procedura gali buti nemalonesne.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 21, 23:44)
nes man nereikia pagrindiniu chromosomu tirti, o reikia visas grupes, tai augins kulturas del to ir laukt 3 savaites, laikom kumstukus  smile.gif

O kodėl tau reikia būtent ne tų trijų, o visų kitų likusių labiau?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2013 01 22, 21:15)
taip, priklauso kur ji prisitvirtinusi. Ar isitikinusi, kad priekyje?

Pas mane viena karta buvo nustatyta, kad priekineje, pasirodo nugarineje dalyje.

Jei priekyje is tiesu, ieskoma geriausios vietos, kur durti, kur daugiiausia vandenu.  aisku, dar priklauso, kur tuo metu vaikelis. Pasikalbekit del rizikos tokiu atveju. Nemanau, kad ji isauga, tiesiog gal pati procedura gali buti nemalonesne.

Ačiū. Manęs procedūros nemalonumas nei kiek negąsdina, svarbiausia - rizika.

Aš įsitikinus, tikrai priekyje. 12 savaičių nustatė, pusvalandį echoskopavo, tai nemanau, kad suklydo. Pas mane dar ir CP randas ten pat, nu, galėjo ta placenta būti atsakingesnė ir prisitvirtinti kur nors kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 01 22, 20:28)
O kodėl tau reikia būtent ne tų trijų, o visų kitų likusių labiau?

nes su tomis pagrindinemis viskas gerai smile.gif man tiria pakitimus paciose chromosomose, visu 46 chromosomu, nes yra rizika pas mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scalia: 22 sausio 2013 - 20:44
QUOTE(scalia @ 2013 01 22, 22:39)
nes su tomis pagrindinemis viskas gerai smile.gif man tiria pakitimus paciose chromosomose, visu 46 chromosomu, nes yra rizika pas mane

Aišku. Klausiu dėl to, kad kai man daryt VVT, bus jau apie 18,5 savaičių. Tai dar tris savaites laukti negalėsiu, jeigu ką, per vėlu bus. Bet aš kažkaip tomis trimis labiausiai domiuosi, kažkaip tikiuosi, kad su visomis kitomis tikrai gerai. Tai neskubu, nes ir šiaip itin mažai tikėtina, kad ten kažką ras. Tikiuosi, gerai darau... g.gif
Atsakyti