QUOTE(kysa000 @ 2013 01 16, 08:44)
Sveikos,
Pries kelias dienas suzinojau Prisca II rezultatus. Deja, rizika padidinta (1/180). O taip dziaugiausi isejusi po echo, viskas tobula, viskas gerai ir t.t.
Pirmadieni einu VVT.
Keikiu save kad is vis sugalvojau darytis genetinius tyrimus, nes realiai jokiai rizikos grupei nepriklausau...
Tas laukimas iki tyrimo zudo, o dar kiek reiks laukt atsakymu. Isprotet galima. Zinau kad cia visos toio pacio likimo. Kaip susitvarkot su emocijom? Man noretusi uzmigti ir neatsikelti iki pirmadienio...
Pries kelias dienas suzinojau Prisca II rezultatus. Deja, rizika padidinta (1/180). O taip dziaugiausi isejusi po echo, viskas tobula, viskas gerai ir t.t.
Pirmadieni einu VVT.
Keikiu save kad is vis sugalvojau darytis genetinius tyrimus, nes realiai jokiai rizikos grupei nepriklausau...
Tas laukimas iki tyrimo zudo, o dar kiek reiks laukt atsakymu. Isprotet galima. Zinau kad cia visos toio pacio likimo. Kaip susitvarkot su emocijom? Man noretusi uzmigti ir neatsikelti iki pirmadienio...
na nebutina priklausyti rizikos grupei, atsitiktinumu siame gyvenime pilna, as jau atsakymu laukiu apie menesi ir dar neisprotejau, nors ir sunku labai, tiesiog reik stengtis kazkuom uzsiimt, greiciau laikas prabegs, as irgi laukiu greiciau 1adienio nes manes irgi VVT laukia, po to dar atsakymu laukimas.. man dar siek tiek padejo kai perskaiciau nemazai sekmes istoriju,kurioms irgi buvo taip pat nustatyta didele rauksle kaip ir man,
na ir siaip realiai pamascius jusu rizika kad ir padidinta nera tokia jau didele, jei turetumet viena galimybe laimeti milijona is 180 bilietu, ar labai tiketumet kad taip ivyks?