Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Sina @ 2013 01 15, 15:37)
Kokios geros žinios  thumbup.gif
Sėkmingo nešiojimo  mirksiukas.gif

aciu visoms palaikancioms 4u.gif . Siek tiek nerimo inese Lineleles patirtis. bet juk mes linkusios visko bijoti, net jei ten popieriuose nebutu kitos moters duomenys, tai galvotume, kad o jei laboratorijoje meginius sumaise... g.gif
beje, kazkokia moteriai idejo duomenis 1/60. tai ji turbut dare FISH tyrima. Ir bereikalo...
ai...kazkaip viduje si karta jauciusoi ramiai blush2.gif
Atsakyti
Bobulka, stiprybes ir sekmes, puikus rezultatai!
Del mano patirties - tikrai manau, kad tai buvo kazkoks nesusipratimas, atsitiktinis dalykas, kuris teko man sad.gif pats baisiausias dalykas man atrode tie skaiciukai 1/60. O kai viskas baiges gerai - suprantu, kad taip ir turejo buti, labai tuo tikejau smile.gif
Atsakyti
Bobulka, kiek jums savaitėlių? Labai džiugu dėl gerų tyrimų thumbup.gif nešiok sau ramiai wub.gif

linelele, įsivaizduoju ką teko patirti.... doh.gif
Atsakyti
Bobulka bigsmile.gif Sveikinu labiausiai su gerais rezultatais 4u.gif
Labai jaudinausi del jusu pernai, priemet sunku, bet teisinga sprendima 4u.gif Jus verti tureti sveika ir stipru pagranduka wub.gif

Pati eisiu uz 3sav. pas genetike, ziuresim, kokiu "staigmenu" pabers sikart unsure.gif
Atsakyti
Buvau pas Krasovskaja praeita savaite, siunte gine, nes amzius 35m. Echo kaip sake gyd. sake, jog tiesiog tobula,isejau tikrai pakyleta bet kai paskambinau del kraujo tyrimo gavau soka, rizika del DS 1/60. Vaziuoju 01.21 VVT, labai bijau.Siaubas kiek nervu.
Atsakyti
QUOTE(justis @ 2013 01 15, 21:41)
Buvau pas Krasovskaja praeita savaite, siunte gine, nes amzius 35m. Echo kaip sake gyd. sake, jog tiesiog tobula,isejau tikrai pakyleta bet kai paskambinau del kraujo tyrimo gavau soka, rizika del DS 1/60. Vaziuoju 01.21 VVT, labai bijau.Siaubas kiek nervu.

as irgi 01.21 darysiuos VVT pas Krasovskaja, zinau ta baime nes pati jau nuo Kaledu negaliu ramiai gyvent verysad.gif na mano rizikos neskaiciavo,bet ji kur kas didesne nei jusu, bet visgi viliuosi kad viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 15, 22:52)
as irgi 01.21 darysiuos VVT pas Krasovskaja, zinau ta baime nes pati jau nuo Kaledu negaliu ramiai gyvent verysad.gif  na mano rizikos neskaiciavo,bet ji kur kas didesne nei jusu, bet visgi viliuosi kad viskas bus gerai

na ir as zinoma tikiuosi geriausio, bet visko gyvenime nutinka...

Papildyta:
QUOTE(justis @ 2013 01 15, 23:01)
na ir as zinoma tikiuosi geriausio, bet visko gyvenime nutinka...

scalia, o kodel Jums reikia VVT, kiek supratau ne is kraujo tyrimo kazka itartino nustate?
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 01 15, 21:07)
Bobulka  bigsmile.gif Sveikinu labiausiai su gerais rezultatais 4u.gif
Labai jaudinausi del jusu pernai, priemet sunku, bet teisinga sprendima  4u.gif  Jus verti tureti sveika ir stipru pagranduka  wub.gif

Pati eisiu uz 3sav. pas genetike, ziuresim, kokiu "staigmenu" pabers sikart  unsure.gif

Aciu mergaites- tiek daug geru palinkejimu is jusu 4u.gif man dabar 13 sav. Dabar esiu tik ecko kaibs 19 sav pas Krasovskaja. Noriu palaikyti visas, kurios laukia vandens tyrimu. Pats tyrimas pas Krasovskaja pakankamai greitas ir visai neskausmingas. Reikejo nusmaumt kelnes iki keliu nuogai, nupurske viska skysciu, vyro neleidzia ir duria - as neziurejau beveik net nejutau. Uztruko pora minuciu. Tada dar echo parode kad leliukas toliau ramiai elgiasi, jo net pulsas nepadaznejo. Baisiausia buvo laukt atsakymu. O ju linkiu jums paciu geriausiu. O tada jau ramaus nesiojimo toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 15, 23:16)
Aciu mergaites- tiek daug geru palinkejimu is jusu 4u.gif  man dabar 13 sav. Dabar esiu tik ecko kaibs 19 sav pas Krasovskaja. Noriu palaikyti visas, kurios laukia vandens tyrimu. Pats tyrimas pas Krasovskaja pakankamai greitas ir visai neskausmingas. Reikejo nusmaumt kelnes iki keliu nuogai, nupurske viska skysciu, vyro neleidzia ir duria - as neziurejau beveik net nejutau. Uztruko pora minuciu. Tada dar echo parode kad leliukas toliau ramiai elgiasi, jo net pulsas nepadaznejo. Baisiausia buvo laukt atsakymu. O ju linkiu jums paciu geriausiu. O tada jau ramaus nesiojimo toliau  4u.gif

Labai dziaugiuosi uz Jus ir tikiuosi, kad Jusu palinkejimai issipildys
Atsakyti
Sveikos,
Pries kelias dienas suzinojau Prisca II rezultatus. Deja, rizika padidinta (1/180). O taip dziaugiausi isejusi po echo, viskas tobula, viskas gerai ir t.t.
Pirmadieni einu VVT.
Keikiu save kad is vis sugalvojau darytis genetinius tyrimus, nes realiai jokiai rizikos grupei nepriklausau...
Tas laukimas iki tyrimo zudo, o dar kiek reiks laukt atsakymu. Isprotet galima. Zinau kad cia visos toio pacio likimo. Kaip susitvarkot su emocijom? Man noretusi uzmigti ir neatsikelti iki pirmadienio... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(justis @ 2013 01 15, 22:15)
scalia, o kodel Jums reikia VVT, kiek supratau ne is kraujo tyrimo kazka itartino nustate?

na man echo parode per didele rauksle, tai iskart ta pacia diena padare chorionu gaureliu biopsija, o dbr laukia VVT pilnam kariotipui nustatyti, po to dar echokardiograma ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 16, 10:09)
na man echo parode per didele rauksle, tai iskart ta pacia diena padare chorionu gaureliu biopsija, o dbr laukia VVT pilnam kariotipui nustatyti, po to dar echokardiograma ir t.t.

kiek skaičiau forume, tai tikrai yra taveju, kai didele rauksle - dar ne nuosprendis. Laikau kumštį 4u.gif
Atsakyti