Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Bobulka @ 2013 01 14, 13:44)
O amzius tavo koks? labai geri rezultatai  drinks_cheers.gif

Antra karta eme krauja+dare echo+vandens tyrimas.

topsecret.gif 31

o tai prisca 2 ir echo kokius rezus rode ar jau tiesiog genetike nebesake, nes vandenys dave patvirtinima?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 14, 15:09)
topsecret.gif 31

o tai prisca 2 ir echo kokius rezus rode ar jau tiesiog genetike nebesake, nes vandenys dave patvirtinima?

lotuliukas.gif
tai net nepapuoli i rizika su tokiu amziumi lotuliukas.gif
bet tai - salyginis dalykas.
tikrai taip - man Prisca II rezultatu nebesake, nes ir taip rado DS verysad.gif . nelinksmos buvo pernai kaledos... ax.gif
o kaip sugalvojai tirtis? gal gali i Az trumoai apie savo patirti? ax.gif
Atsakyti
Praejusia savaite dariau Prisca 1. Echo buvo labai geras, paeme krauja, kita diena paskambino gyd ir pasake kad viskas gerai ir susake daug skaiciu, bet as kadangi darbe buvau tai nelabai ten ka ir supratau...
Ar jus vaziavote pasiimti israso?
Ir dar pasake, kad su tokiais duomenimis dabar reikia tik 20 sav pasiziureti echo. Bet visur randu, kad 19 sav ziuri....
Ir dar, man buvo 11 sav ir 4 dienos tai lyti pasake 90 proc tikslumu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš darysiuosi Prisca 1 vasario 20 d., laukiu nesulaukiu.... unsure.gif
Pirmo apsilankymo metu pas genetikę, nusiraminau, ekrane pamačiau savo žirniuką wub.gif Dabar irgi laukiu tyrimuko ir tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 14, 07:46)

as penktadieni pridaviau echo ir krauja Priscai I. skambinsiu trreciadieni del atsakymu...jaudinuos vis dar  ax.gif

Man vakar paėmė vaisiaus vandenis, labai laukiu nekantriai rytdienos pietų, sakė, gal jau bus atsakymai, jaudinuosi, nes rizika DS buvo labai didelė doh.gif

QUOTE(Bobulka @ 2013 01 14, 11:12)
praejusi bndra rizika Dauno sindromui buvo 1 is 219. pasi8le daryt vandens ir as sutikau (aciu dievui). nes kai domejausi internete, kad lyg ir daro kai rizika buna 1 is 250...

Na tikrai, jei mano rizika būtų buvus 1 iš 219, kažin ar būčiau dariusi VVT. Bet tikriausiai kažkokia nuojauta, gerai, kad sutikai ir viską išsiaiškinau mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Kristina 25 @ 2013 01 14, 12:25)
Merginos, gal kas žinote, ar darant Prisca 2 reikia echoskopijos?
Nes vienoj labarotorijoje pasakė, kad Prisca 2 daroma kartu su echoskopija...
Kai dariau Prisca 1 suprantu, kad reikėjo, nes matojama sprando raukšlė nes vertinami bendri rodikliai...
4u.gif

Šiaip genetinė sakė, kad pirma echo, tada prisca II. Man taip ir darė, tuomet tyrimas tikslesnis, nes pvz. mano vaisius didesnis +-3dienom pagal echo, tai Sorpe sakė pasakyti genetikė, kad mm ne kas 28, o kas 25dienas, bus tikslesnis tyrimas.
Atsakyti
Sveiki, kai pries pusmeti skaiciau sia tema ieskodama informacijos ir palaikymo, prisizadejau parasyti... Man 35 m., pries 2 metus buvo nesivystantis nestumas, tad pastojusi iskart tariausi del genetiko konsultacijos. Pasidariau Prisca I, paskambinusi del rezultatu suzinojau - viskas gerai, rizika 1/1300, intervencinio tyrimo nereikia, jei noresiu, atvaziuoti 22 sav.
Antros konsultacijos norejau, vaziavom visa seima dziaugsmingai - paziureti echo. Ir gavom soka - sumaise rezultatus... I mano kortele ideti kitos moters ta pacia pavarde duomenys, juos man ir pasake gydytoja telefonu. Mano rezultatai kur kas blogesni - DS 1 /60. Nutirpau ir nieko negalejau galvoti. Gydytoja kazka kalbejo apie zmogiskaji faktoriu, suklydima...
Skubiai padare amniocenteze. Laukdama jos atsakymo po kelis kartus skaiciau sia tema ir straipsnius, ieskodama, kuo palaikyti vilti. Atsakymas nudziugino - DS rizika nepasitvirtino.
Turiu 2 men suneli. Visoms, isgyvenancioms genetiniu tyrimu laikotarpi, - stiprybes!
P.S. atsidurusi tokioje situacijoje isitikinau - butina viska sekti, klausti, skaityti savo medicininius dokumentus, prasyti israsu...
Atsakyti
QUOTE(linelele @ 2013 01 15, 10:34)
Sveiki, kai pries pusmeti skaiciau sia tema ieskodama informacijos ir palaikymo, prisizadejau parasyti... Man 35 m., pries 2 metus buvo nesivystantis nestumas, tad pastojusi iskart tariausi del genetiko konsultacijos. Pasidariau Prisca I, paskambinusi del rezultatu suzinojau - viskas gerai, rizika 1/1300, intervencinio tyrimo nereikia, jei noresiu, atvaziuoti 22 sav.
Antros konsultacijos norejau, vaziavom visa seima dziaugsmingai - paziureti echo. Ir gavom soka - sumaise rezultatus... I mano kortele ideti kitos moters ta pacia pavarde duomenys, juos man ir pasake gydytoja telefonu. Mano rezultatai kur kas blogesni - DS 1 /60. Nutirpau ir nieko negalejau galvoti. Gydytoja kazka kalbejo apie zmogiskaji faktoriu, suklydima...
Skubiai padare amniocenteze. Laukdama jos atsakymo po kelis kartus skaiciau sia tema ir straipsnius, ieskodama, kuo palaikyti vilti. Atsakymas nudziugino - DS rizika nepasitvirtino.
Turiu 2 men suneli. Visoms, isgyvenancioms genetiniu tyrimu laikotarpi, - stiprybes!
P.S. atsidurusi tokioje situacijoje isitikinau - butina viska sekti, klausti, skaityti savo medicininius dokumentus, prasyti israsu...

isivaizduoju koks sokas buvo, bet svarbiausia viskas baigesi laimingai
Atsakyti

Svarbu, viskas baigėsi laimingai thumbup.gif
Nuo streso išgyvento, tai įsivaizduoju, kad šokas ne mažas buvo doh.gif
Sėkmės auginant vaikučius 4u.gif
Atsakyti

as apakus....kiek stresio reikejo patirt blink.gif O cia kur taip sumaise?kur dare tyrimus?
atejau ikvept vilties toms, kas jau nudege ir bando dar karta. Primenu: pries metus pasitvirtino is vandens tyrimo Dauno sindromas kai tikimybe buvo 1/219.
po metu pavyko pastoti. Dariausi Prisca 1 santariskese. raukslyte - 1.3mm.
tik ka skambino genetike ir pasake, kad visu 3 sindromu rizika - 1/10 000. pati maziausia kokia begali buti smile.gif svaigstu is laimes smile.gif
tik dabar po sios mergaites patirties išsiųsiu vyrą išrašų susirinkt smile.gif
ramybes visos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 15, 16:57)
as apakus....kiek stresio reikejo patirt  blink.gif  O cia kur taip sumaise?kur dare tyrimus?
atejau ikvept vilties toms, kas jau nudege ir bando dar karta. Primenu: pries metus pasitvirtino is vandens tyrimo Dauno sindromas kai tikimybe buvo 1/219.
tik ka skambino genetike ir pasake, kad visu 3 sindromu rizika - 1/10 000. pati maziausia kokia begali buti  smile.gif  svaigstu is laimes smile.gif
ramybes visos  mirksiukas.gif

Sveikinimai, iš tiesų galima svaigti iš laimės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 15, 14:57)
as apakus....kiek stresio reikejo patirt  blink.gif  O cia kur taip sumaise?kur dare tyrimus?
tik ka skambino genetike ir pasake, kad visu 3 sindromu rizika - 1/10 000. pati maziausia kokia begali buti  smile.gif  svaigstu is laimes smile.gif

fainai kad dabar ramu ir viskas gerai jums, galite dziaugtis nestumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 15, 14:57)

Kokios geros žinios thumbup.gif
Sėkmingo nešiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti