Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Bobulka @ 2013 01 13, 19:10)
Ir tu liepą  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  super duper smile.gif nusipelneme gyventi geriau. man nei anytos nereikia. man pacios mano mama praejusi karta pasake, kad kol nelaikai ant ranku nera ko dziaugtis. O as pasakiau, kad nei sekunde nesigailiu savo buvusia laime, juk skraidziau net visus keturis menesius kojom zemes nesiekdama. Aisku packui teskiausi zemyn... Db pasisakem tik porai zmoniu, kol nepaaiskes genetiniai atsakymai, o savo mamai nescia visai nesirodysiu ir jai pranesim kai gims - lai dziaugsis kai jau bus ant ranku... blush2.gif

as jau po genetikes echo ir prisca 1 4u.gif kol kas viskas labai gerai ir laukiam didziojo 19 sav echo dabar 4u.gif

o kada tau genetiniai? prisca 1 dar spesi?
Atsakyti
žinote, aš nemanau, kad vien dėl lyties kas nors eitų pas genetikus schmoll.gif bet kodėl nepaklausus ar ne kai jau žiūri biggrin.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 01 13, 23:57)
as jau po genetikes echo ir prisca 1  4u.gif kol kas viskas labai gerai ir laukiam didziojo 19 sav echo dabar  4u.gif

thumbup.gif kaip šaunu
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 13, 22:57)
as jau po genetikes echo ir prisca 1  4u.gif kol kas viskas labai gerai ir laukiam didziojo 19 sav echo dabar  4u.gif

o kada tau genetiniai? prisca 1 dar spesi?

oi kaip faina smile.gif
as penktadieni pridaviau echo ir krauja Priscai I. skambinsiu trreciadieni del atsakymu...jaudinuos vis dar ax.gif
Papildyta:
[quote=Eires,2013 01 13, 23:43]
žinote, aš nemanau, kad vien dėl lyties kas nors eitų pas genetikus schmoll.gif bet kodėl nepaklausus ar ne kai jau žiūri biggrin.gif

drinks_cheers.gif. pritariu prioritetų sudėliojimui smile.gif juk mes iš tikro visos labai smalsios ax.gif
Atsakyti
Biškis, oi, kaip gera girdet 4u.gif

QUOTE(Bobulka @ 2013 01 14, 07:46)
as penktadieni pridaviau echo ir krauja Priscai I. skambinsiu trreciadieni del atsakymu...jaudinuos vis dar  ax.gif

Linkiu geriausiu ziniu wub.gif
Atsakyti
Bobulka, primink, praejusi karta kokia rizika kraujas rode? zinau, kad lyg vandenys patvirtino g.gif

as taip bijojau skambinti, kad sunku ir papasakot - rankos tiek drebejo, kad vos surinkau genetikes tel.nr. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 14, 10:38)
Bobulka, primink, praejusi karta kokia rizika kraujas rode? zinau, kad lyg vandenys patvirtino  g.gif

as taip bijojau skambinti, kad sunku ir papasakot - rankos tiek drebejo, kad vos surinkau genetikes tel.nr. doh.gif

praejusi bndra rizika Dauno sindromui buvo 1 is 219. pasi8le daryt vandens ir as sutikau (aciu dievui). nes kai domejausi internete, kad lyg ir daro kai rizika buna 1 is 250...
del Prisca I atsakymo treciadieni skambint nebijosiu. bet va jei teks vel daryt vandens tyrima, tai tada tikrai...net nezinau kaip rieks skambint. jau tada sumuštinis iš burnos iškrito ir laikas sustojo...
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 14, 11:12)
praejusi bndra rizika Dauno sindromui buvo 1 is 219. pasi8le daryt vandens ir as sutikau (aciu dievui). nes kai domejausi internete, kad lyg ir daro kai rizika buna 1 is 250...
del Prisca I atsakymo treciadieni skambint nebijosiu. bet va jei teks vel daryt vandens tyrima, tai tada tikrai...net nezinau kaip rieks skambint. jau tada sumuštinis iš burnos iškrito ir laikas sustojo...

musu bendra panasi, bet atskiras biocheminis rodiklis , kuris rodo irgi rizika DS, buvo daugiau negu 1/50 unsure.gif

p.s. cia praejusi karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 14 sausio 2013 - 11:43
QUOTE(Biškis @ 2013 01 14, 11:42)
musu bendra panasi, bet atskiras biocheminis rodiklis , kuris rodo irgi rizika DS, buvo daugiau negu 1/50  unsure.gif

p.s. cia praejusi karta

o dabar kokie rezultatai? suprantu kad daug geresni, nes paskyre tik Echo 19 sav? mirksiukas.gif
O man tu rezultatu kazkaip neiskyrinėjo.. schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas žinote, ar darant Prisca 2 reikia echoskopijos?
Nes vienoj labarotorijoje pasakė, kad Prisca 2 daroma kartu su echoskopija...
Kai dariau Prisca 1 suprantu, kad reikėjo, nes matojama sprando raukšlė nes vertinami bendri rodikliai...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 14, 12:19)
o dabar kokie rezultatai? suprantu kad daug geresni, nes paskyre tik Echo 19 sav? mirksiukas.gif
O man tu rezultatu kazkaip neiskyrinėjo.. schmoll.gif

o man labai isskyre unsure.gif Ir pabreze, kad biocheminis rodmuo rodo didele rizika g.gif sikart kai skambinaus nesake vieno biochemines, tik bendras atskiroms ligoms. Tai DS 1/2000, o ES ir PS 1/10000 g.gif o ta pati bendriausia ne nzn kokia. Zodz, dabar vizitas tik 19 sav., darys ko gero tik echo 4u.gif

QUOTE(Kristina 25 @ 2013 01 14, 12:25)
Kai dariau Prisca 1 suprantu, kad reikėjo, nes matojama sprando raukšlė nes vertinami bendri rodikliai...
4u.gif

tai kad antrai priscai nereikia jokiu echo duomenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2013 01 14, 12:25)
4u.gif

tikrai nereik echo Priscai 2
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 14, 12:45)
o man labai isskyre  unsure.gif Ir pabreze, kad biocheminis rodmuo rodo didele rizika  g.gif sikart kai skambinaus nesake vieno biochemines, tik bendras atskiroms ligoms. Tai DS 1/2000, o ES ir PS 1/10000  g.gif o ta pati bendriausia ne nzn kokia. Zodz, dabar vizitas tik 19 sav., darys ko gero tik echo  4u.gif
tai kad antrai priscai nereikia jokiu echo duomenu  g.gif

O amzius tavo koks? labai geri rezultatai drinks_cheers.gif
man kai dare Prisca I, tai eme krauja ir dare echo. Antra karta eme krauja+dare echo+vandens tyrimas. Viskas is kart.
manau kad echo bet kokiu atveju darant, nes augant vaisiui vis labaiu kokie niuansai ryškėja 4u.gif
Atsakyti