Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

is tikruju, nezinau, kaip kitom mamom, bet manau, kazkoks 6pojutis vistiek yra, as kai pastojau, jau zinojau, kad bus berniukas ir varda rinkau tik berniukui, mergaitiskus vardus tik tarp kita ko paskaiciau ax.gif kazkaip jauciau ir visus jau buvau nuteikusi ir kreipinys i vaika visada buvo JIS . Visos mes turim ta rysi su vaiku nestuke.gif ir daug ka zinome is anksto, o daktarai tik patvirtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 12, 16:14)
as tai lyti jau suzinojau 11sav ir 5d. bet aisku is tyrimo, echo dar genetike nemate

oho kaip anksti. O iš kokio tyrimo sužinojote?
Atsakyti
o man kaip tik is echo pasake lyti.,kad mato vyriska zymeni.buvau 11sav 6d.o jauciau,kad turesiu mergaite biggrin.gif net susapnavau ax.gif jauciu,kad nebepasikeis,nes,kad gali pasikeist tai dave 5procentus biggrin.gif nelabai tikis,kad genetikai klystu 4u.gif
Atsakyti
Man genetikė irgi dvyliktą savaitę (11 sav ir kelios dienos buvo) echoskopijos metu spėjo mergaitę, bet paskui, jau daug vėliau, šiek tiek po dvidešimtos savaitės pamatė berniuką, kurį ir pagimdžiau 4u.gif tai aš tokiu ankstyvu spėjimu nebepasitikėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2013 01 12, 21:05)
Man genetikė irgi dvyliktą savaitę (11 sav ir kelios dienos buvo) echoskopijos metu spėjo mergaitę, bet paskui, jau daug vėliau, šiek tiek po dvidešimtos savaitės pamatė berniuką, kurį ir pagimdžiau  4u.gif  tai aš tokiu ankstyvu spėjimu nebepasitikėčiau  blush2.gif

na va bigsmile.gif tai gal dar ir mergaite turesiu biggrin.gif bet taip uztikrintai pasake,kad net nesuabejojau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl lyties mano patirtis tokia, kad nepilnų 12-os savaičkų genetikė per echo pasakė kad mergaitė, 18-tą savaitę patvirtino ir gimė mergytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2013 01 12, 20:05)
Man genetikė irgi dvyliktą savaitę (11 sav ir kelios dienos buvo) echoskopijos metu spėjo mergaitę, bet paskui, jau daug vėliau, šiek tiek po dvidešimtos savaitės pamatė berniuką, kurį ir pagimdžiau  4u.gif  tai aš tokiu ankstyvu spėjimu nebepasitikėčiau  blush2.gif

Pritariu. Nuo kokiu 13 tikrai lb gerai mato genetikai, o anksciau labai jau speja. Aisku buna- pataiko. O labai anksti tiksliai pasako kai daro placentos tyrima. Bet ta yyrima dato kai jau mato kad vystosi ne taip kaip turi arba rezultatus reikia suzinot iki 12 sav kad jeigu ka....
Beje manau, kad visoz kurios darotes genetinius tyrimus , tai lyties suzinojimas paskutinej vietoj. Juk jums svarbiausia kad pirmiausia patvirtinti kad sveikai vystosi kad jokiu sindromu neturi....o tada jau tuo paciu galit ir lyti pasakyt mirksiukas.gif
O jei kada nudegsit(kaip as), lytis bus is vis nesvarbi. Duokit man SVEIKA kudiki... ax.gif 4u.gif "auginsiu kaip savo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 13, 10:55)
lytis bus is vis nesvarbi. Duokit man SVEIKA kudiki... ax.gif  4u.gif "auginsiu kaip savo" lotuliukas.gif

doh.gif
vakar uosvijai pasakem apie sita nestuke.gif , o pries tai buta liudnos patirties ir tikrai tikimes ne berniuko, ne mergaites, bet sveiko leliuko , o uosvienei svarbiausia vistiek lytis ... Gal jau pagaliau jos issvajota lytis bus doh.gif verkt norejosi ir ne daugiau doh.gif o tikejausi supratimo, palaikymo ir tikrai ne tokios kalbos doh.gif

Bobulka, viskas sikart bus ok ir liepa supsim sveikus leliukus wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif svarbiausia sveikas leliukas 4u.gif lytis paskutinej vietoj del smalsumo suzinot smile.gif visoms sveikatytes ir grazaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 13, 11:03)
doh.gif
vakar uosvijai pasakem apie  sita nestuke.gif , o pries tai buta liudnos patirties  ir tikrai tikimes ne berniuko, ne mergaites, bet sveiko leliuko , o uosvienei svarbiausia vistiek lytis ... Gal jau pagaliau jos issvajota lytis bus  doh.gif verkt norejosi ir ne daugiau  doh.gif o tikejausi supratimo, palaikymo ir tikrai ne tokios kalbos  doh.gif

Bobulka, viskas sikart bus ok ir liepa supsim sveikus leliukus  wub.gif

Ir tu liepą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif super duper smile.gif nusipelneme gyventi geriau. man nei anytos nereikia. man pacios mano mama praejusi karta pasake, kad kol nelaikai ant ranku nera ko dziaugtis. O as pasakiau, kad nei sekunde nesigailiu savo buvusia laime, juk skraidziau net visus keturis menesius kojom zemes nesiekdama. Aisku packui teskiausi zemyn... Db pasisakem tik porai zmoniu, kol nepaaiskes genetiniai atsakymai, o savo mamai nescia visai nesirodysiu ir jai pranesim kai gims - lai dziaugsis kai jau bus ant ranku... blush2.gif
Atsakyti
na bet kokiu atveju genetiniai tyrimai skirti isitikinti kaip leliukas vystosi, lytis lieka paskutinioje vietoje, kai man dare tyrimus as net neklausiau lyties nes visiskai man nesvarbu, lyti ir gine gali pasakyti ziuredama echo, nera reikalo eiti pas genetikus
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2013 01 13, 20:10)
Ir tu liepą  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  super duper smile.gif nusipelneme gyventi geriau. man nei anytos nereikia. man pacios mano mama praejusi karta pasake, kad kol nelaikai ant ranku nera ko dziaugtis. O as pasakiau, kad nei sekunde nesigailiu savo buvusia laime, juk skraidziau net visus keturis menesius kojom zemes nesiekdama. Aisku packui teskiausi zemyn... Db pasisakem tik porai zmoniu, kol nepaaiskes genetiniai atsakymai, o savo mamai nescia visai nesirodysiu ir jai pranesim kai gims - lai dziaugsis kai jau bus ant ranku... blush2.gif

Suprantu ta jausma,ir pati dziaugtis bijojau,kol antranku neturejau unsure.gif
Atsakyti