Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(scalia @ 2013 01 11, 19:01)
pas N.Krasovskaja lankausi, tai dar tirs pilna kariotipa is vaisiaus vandenu, chorionu gaureliu tyrimas parode kad nera jokiu trisomoju: nei Dauno,nei Patau,nei Edvarso, taip pat ternerio sindromo nera ir kaip ir viskas tvarkoje, echo parode kad vaisius vystosi labai gerai, visos kuno dalys normose, dar tyre mano ir vyro kariotipus tai laukiu dar atsakymu, kaip bus nezinau doh.gif

ir as pas Krasovskaja 4u.gif Na dziugiu, kad echo grazi , tiketi reikia, kad ir kariotipas nieko blogo neparodys mirksiukas.gif kada ims vandenis?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 11, 19:27)
ir as pas Krasovskaja  4u.gif Na dziugiu, kad echo grazi , tiketi reikia, kad ir kariotipas nieko blogo neparodys  mirksiukas.gif kada ims vandenis?

o1.21 dar negreit verysad.gif nes tik daro nuo 16sav. na tikiuosi aisku ko geriausio, bet reikia ir blogiausius variantus apmastyti, nors realiu sansu kad viskas bus gerai tikrai yra
Atsakyti
O jei nesidaryti Prisca tyrimų, VVT, o tik pas Krasovskają užsirašyčiau echoskopijai, tai gal žinote ką iš to gaučiau? smile.gif Kiek galima sužinoti tik iš genetikės echoskopijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 01 11, 20:18)
O jei nesidaryti Prisca tyrimų, VVT, o tik pas Krasovskają užsirašyčiau echoskopijai, tai gal žinote ką iš to gaučiau?  smile.gif  Kiek galima sužinoti tik iš genetikės echoskopijos?  4u.gif

genetiko konsultacija ir prasideda nuo echoskopijos, aisku pries tai dar pasiklausia apie kraujo grupes, seimos genetine istorija ir pan., paziuri kaip vaisius vystosi ar nesimato kokiu nukrypimu ir tuomet pasiulo tam tikrus tyrimus, tik echoskopija aisku neduos garantijos kad vaisius neturi kazkokios anomalijos ir gims sveikas, nes ne viskas echoskopu matosi, bet kazkokia rimta anomalija tikrai pastebetu aisku dar priklausomai keliu savaiciu eisite
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 01 11, 21:44)
genetiko konsultacija ir prasideda nuo echoskopijos, aisku pries tai dar pasiklausia apie kraujo grupes, seimos genetine istorija ir pan., paziuri kaip vaisius vystosi ar nesimato kokiu nukrypimu ir tuomet pasiulo tam tikrus tyrimus, tik echoskopija aisku neduos garantijos kad vaisius neturi kazkokios anomalijos ir gims sveikas, nes ne viskas echoskopu matosi, bet kazkokia rimta anomalija tikrai pastebetu aisku dar priklausomai keliu savaiciu eisite

Na, rašytis ruošiuos turbūt kaip rekomenduojama apie 10 - 11 sav g.gif iš tiesų man labai įdomu ar genetikas iš echoskopijos gali pasakyti daugiau nei paprastas ginekologas. Truputį smalsu būtų pvz ir lytį sužinoti (kad tuo pačiu šūviu du zuikius nušaučiau), bet kažin ar vien iš echoskopijos ir dar taip anksti man genetikė pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 01 11, 21:41)
Na, rašytis ruošiuos turbūt kaip rekomenduojama apie 10 - 11 sav  g.gif  iš tiesų man labai įdomu ar genetikas iš echoskopijos gali pasakyti daugiau nei paprastas ginekologas. Truputį smalsu būtų pvz ir lytį sužinoti (kad tuo pačiu šūviu du zuikius nušaučiau), bet kažin ar vien iš echoskopijos  ir dar taip anksti man genetikė pasakys  biggrin.gif

na bent jau man tai genetikas tikrai daug daugiau pasake nei mano gine, del lyties taip anksti nezinia ar pasakys, na bet jei bus kazkokiu vystymosi sutrikimu rimtu tai ir gine turetu pamatyt
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 01 11, 22:41)
Na, rašytis ruošiuos turbūt kaip rekomenduojama apie 10 - 11 sav  g.gif  iš tiesų man labai įdomu ar genetikas iš echoskopijos gali pasakyti daugiau nei paprastas ginekologas. Truputį smalsu būtų pvz ir lytį sužinoti (kad tuo pačiu šūviu du zuikius nušaučiau), bet kažin ar vien iš echoskopijos  ir dar taip anksti man genetikė pasakys  biggrin.gif

Genetikas tikrai pasakys daugiau negu ginekologas smile.gif
Atsakyti
O nuo kurios savaites yra galimybe pas genetikus sužinoti lytį ir iš kurio tyrimo? smile.gif Dar įdomu sužinoti ar visos darotės Prisca tyrimus, jei tik savo noru dėl šventos ramybės einate? 4u.gif
Atsakyti
Man lyti pasake po echoskopo 18 sav ir dar patvirtino vaisiaus vandenu tyrimas. Paskaiciavus tas chromosomas, pasitvirtino lytis smile.gif
Echoskopa turejau ir 15-16 sav, bet lyties konkreciai nepasake, nes lyt organai dar ne pilnai susiformave, jie buna pabrinke ir be formos, taciau + - itarti galima i kuria puse, bet tai tik 50 ant 50 proc. Konkreciai matosi jau daug veliau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(symaland @ 2013 01 12, 12:13)
Echoskopa turejau ir 15-16 sav, bet lyties konkreciai nepasake, nes lyt organai dar ne pilnai susiformave, jie buna pabrinke ir be formos, taciau + - itarti galima i kuria puse, bet tai tik 50 ant 50 proc. Konkreciai matosi jau daug veliau smile.gif

Genetikė Krasovskaja lytį mums pasakė 13 sav., 19 sav. dar kartą pakartojo tą patį, o gimdymas patvirtino jos žodžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 01 12, 10:55)
O nuo kurios savaites yra galimybe pas genetikus sužinoti lytį ir iš kurio tyrimo?  smile.gif  Dar įdomu sužinoti ar visos darotės Prisca tyrimus, jei tik savo noru dėl šventos ramybės einate?  4u.gif

man Krasovskaja Vilniuje lyti pasake 13 sav+2 dienos. veliau, bandens tyrimas tai patvirtino. Prisca 1 dariausi del amziaus rizikos. Ne bereikalo. Dabar laukiuosi vel ir del sventos ramybes - eisiu iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 01 12, 10:55)
O nuo kurios savaites yra galimybe pas genetikus sužinoti lytį ir iš kurio tyrimo?  smile.gif  Dar įdomu sužinoti ar visos darotės Prisca tyrimus, jei tik savo noru dėl šventos ramybės einate?  4u.gif

as tai lyti jau suzinojau 11sav ir 5d. bet aisku is tyrimo, echo dar genetike nemate
Atsakyti