Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Patrika @ 2012 12 18, 10:43)
Aš pas šią gyd. buvau 18 sav., kaip ir buvo laikas Prisca II , bet, kadangi Prisca I rezultatai buvo žemiau normos, pakonsultavus ir atlikus echoskopiją, ji man Prisca II nerekomendavo daryti..
Sėkmės Jums  4u.gif

Lankausi kauno kinikose, dare man abu PRISCA ir VVT tyrimus. Nelabai suprantu gydytoju nerekomendavimo nedaryt PRISCA tyrimo, juk jis tik uztvirtintu abejones, tai ne VVT kur jau lendama giliau. Mano abu PRISCA tyrimai nebuvo zemiau ribos, bet labai arti ribos, as pati buvau nusiteikus darytis VVT jei ir nedarytu klinikose, buciau privaciai darius, juk geriau suzinoti kaip kas nei visa nesiojima kankintu abejones.
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 12 18, 12:01)
Nelabai suprantu gydytoju nerekomendavimo nedaryt PRISCA tyrimo, juk jis tik uztvirtintu abejones,

Gyd. Krasovskaja labai smulkiai paaiškino, kodėl. Tiesiog nebuvo,ką užtvirtinti, tai kam daryt kad ir nekenksmingą tyrimą..Jei būtų echoskope pastebėjus kažką įtartina, tada taip.
Atsakyti
Sveikos visos mamytes ar būsimos mamytes, man labai neramu ir nebežinau ką galėčiau padaryti savo lelytes labui ir sau. Mano situacija:
pas gydytoja nuejau pirmąsyk kai laukiausi 3 mėnesį, echoskopu paziurejo, paėmė kraujo ir slapimo tyrimą sako viskas ok, kraujo daugiau nebetiria niekur nesiunčia kur turi geresnias aparatūrasas dabar man jau 25 savaitė, labai neramu, bet ar galiu ka bepakeisti ar bedaromi kokie tyrimai rizikai ivertinti ar kas, gal galėtumėt pasidalint savo žiniomis.
Laukiu ir iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Gal kas turite patirities su Klaipėdos genetikais...
Pasirodo, kad net jau Sausio mėnesiui nėra talonėlių doh.gif
Pasiteiravau, gal mokamai galėčiau patekti, tai pasirodo, kad mano poliklininkos kurioje lankausi Direktorius turi skambinti ir bandyti tartis dėl mokamų paslaugų...
Būčiau dėkinga jei kas galėtume patarti, kaip patekti anksčiau nei Vasario mėnesį 4u.gif
Nejaugi Klaipėdoje konsultuoja tik vienas genetikas kuris dirba tik dvi dienas savaitėje po keletą valandų? g.gif
Atsakyti
buvau siandien pas genetikę Santariškėse, taip tikėjausi, kad viskas bus gerai, bet deja.. padare echo ir jau supratau kad negerai yra su mano lelium, dar darė placentos tyrimą, 5adieni suzinosiu rezultatus, nors jau ir taip beveik aisku, kad prognoze bloga.. zd negaliu niekaip nustot zliumbti, nors man nera nei 30m, bet likimas vis is manes juokiasi, nebesvesiu net svenciu..

Noriu paprasyti gal kas nors turi N.Krasovskajos mob.tel ji man uzrase bet vieno skaiciuko nedarase, tai nezinau kaip man su ja susisiekti.. aciu jei kas pagelbes..
ir dar idomu ar savaitgaliui ir per sventes guldo i ligonine nestumo nutraukimui?
Atsakyti
Sveiki
na KLP anksčiau jau niekaip jai nebėra talonų ..nebent sekti Santariškių talonėlius internete ir gaudyti laisvą vietą ..dar galite pagauti , gal kas atsisakė ...tektų važiuot į Vilnių , bet jai lb reikia manau nebėda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(scalia @ 2012 12 18, 16:21)
buvau siandien pas genetikę Santariškėse, taip tikėjausi, kad viskas bus gerai, bet deja.. padare echo ir jau supratau kad negerai yra su mano lelium, dar darė placentos tyrimą, 5adieni suzinosiu rezultatus, nors jau ir taip beveik aisku, kad prognoze bloga.. zd negaliu niekaip nustot zliumbti, nors man nera nei 30m, bet likimas vis is manes juokiasi, nebesvesiu net svenciu..

Noriu paprasyti gal kas nors turi N.Krasovskajos mob.tel ji man uzrase bet vieno skaiciuko nedarase, tai nezinau kaip man su ja susisiekti.. aciu jei kas pagelbes..
ir dar idomu ar savaitgaliui ir per sventes guldo i ligonine nestumo nutraukimui?

Sveika
labai tave suprantu pati patyriau verysad.gif na verk kiek tik reikia ..reikia išverkti-susigyventi , labai gaila, kad taip nutiko unsure.gif na jai lb reikia guldo ir per šventes tik priežiūra netokia gera gali būt priklauso nuo personalo doh.gif klp yra visokių žmogių blink.gif
ir priklauso kokio laiko nestuke.gif
Likykitės ....
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2012 12 18, 15:05)
Sveikos mamytės,
Pasirodo, kad net jau Sausio mėnesiui nėra talonėlių  doh.gif
Pasiteiravau, gal mokamai galėčiau patekti, tai pasirodo, kad mano poliklininkos kurioje lankausi Direktorius turi skambinti ir bandyti tartis dėl mokamų paslaugų...
Būčiau dėkinga jei kas galėtume patarti, kaip patekti anksčiau nei Vasario mėnesį  4u.gif
Nejaugi Klaipėdoje konsultuoja tik vienas genetikas kuris dirba tik dvi dienas savaitėje po keletą valandų?  g.gif

Taip, tas dvi dienas atvažiuoja genetikė iš Kauno Ašmonienė.

jei turit galimybę, važiuokit į Kauną ar Vilnių. Jei reikia skubiai, yra ir privačiai dirbančių.
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2012 12 18, 16:05)
Sveikos mamytės,
Pasirodo, kad net jau Sausio mėnesiui nėra talonėlių  doh.gif
Būčiau dėkinga jei kas galėtume patarti, kaip patekti anksčiau nei Vasario mėnesį  4u.gif
Nejaugi Klaipėdoje konsultuoja tik vienas genetikas kuris dirba tik dvi dienas savaitėje po keletą valandų?  g.gif

jai neklystu šie laisvi

Santariškės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuss2: 18 gruodžio 2012 - 15:45
QUOTE(scalia @ 2012 12 18, 16:21)

Stiprybes...
Atsakyti
[quote=scalia,2012 12 18, 16:21]

Neskubėkit verkt, nors pati žinau, kad tai neįmanoma. Bet dar tikrai reikia tikėt, kad viskas bus gerai. Mūsų leliuko raukšlytė buvo 4,2mm, santariškėse irgi nieko guodžiančio nesakė, tik,kad rizika didžiulė. Kaip ir Jums darė choriono biopsiją, bei dar keletą kartų lėkėm įvairiom apžiūrom,- bet jau mėnuo kaip turim savo burzgaliuką. Tikėkit,kad viskas bus gerai, nors ir labai labai sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 11 13, 18:07)
as nezinau tiksliai ar galima su ja tartis, bet manau, niekas per galva neduos, jei asmeniskai pasiskambinsit ir jos pacios paklausite, paaiskinus savo situacija.
parasiau nr i AZ.

muji, gal kartais turite N.Krasovskajos tel? Man ji dave tik vieno skaiciuko neparase, buciau lb dekinga
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2012 12 18, 22:01)
muji, gal kartais turite N.Krasovskajos tel? Man ji dave tik vieno skaiciuko neparase, buciau lb dekinga

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti