Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikos busimos mamytes. Šią savaitė išgyvenau tokią , kurios niekam nelinkėčiau. Dariausi Prisca I tyrima, pridaviau kraują, už poros dienų paskambino kad reikia paimti pakartotinai kraują, tačiau neišgirdau jokio paišknimo kodėl jis imamas. Prasinervavau, ašarų išliejau nežinau kiek. Gavau tokius atsakymus ir noriu Jūsų paprašyti, kad paaiškintumėte tuos skaičius.
Mums 13 savaičių, sprando raukšlė 1,9
Biocheminė rizika + NT 1:1775
Diplo testas 1:851
Amziaus rizika 1:912
Trisomija 13/18 + NT 1:1978
Atsakyti
QUOTE(Purple86 @ 2012 12 08, 19:24)
Sveikos busimos mamytes. Šią savaitė išgyvenau tokią , kurios niekam nelinkėčiau. Dariausi Prisca I tyrima, pridaviau kraują, už poros dienų paskambino kad reikia paimti pakartotinai kraują, tačiau neišgirdau jokio paišknimo kodėl jis imamas. Prasinervavau, ašarų išliejau nežinau kiek. Gavau tokius atsakymus ir noriu Jūsų paprašyti, kad paaiškintumėte tuos skaičius.
Mums 13 savaičių, sprando raukšlė 1,9
Biocheminė rizika + NT 1:1775
Diplo testas 1:851
Amziaus rizika 1:912
Trisomija 13/18 + NT 1:1978

Man ir buvo panaši situacija: buvau kaip tik seminare ir negalėjau atsiliepti į skambučius, tai po keleto neatsilieptų skambučių gavau žinutę kad reikia kuo skubiau pakartoti kraujo tyrimą fear.gif . Kai pasiskambinau, nuramino kad nieko blogo, tik labaratorijoj netyčia išpylė mano kraują blink.gif
Atsakyti
kas daretes Prisca II tyrima, tai ji darant, tai vel kraujo tyrima daro, ar tik echo?
Atsakyti
QUOTE(nvjs @ 2012 12 08, 22:54)
kas daretes  Prisca II tyrima, tai ji darant, tai vel kraujo tyrima daro, ar tik echo?

Ima krauja;)
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 12 08, 20:11)
Man ir buvo panaši situacija: buvau kaip tik seminare ir negalėjau atsiliepti į skambučius, tai po keleto neatsilieptų skambučių gavau žinutę kad reikia kuo skubiau pakartoti kraujo tyrimą  fear.gif . Kai pasiskambinau, nuramino kad nieko blogo, tik labaratorijoj netyčia išpylė mano kraują blink.gif

Tai tau gerai kad nors paaiskino kodėl, o man nieko nesakė, tai išprotėti galima.
Atsakyti
Merginos, man šiandien po echo, parašė, kad sprando raukšlė 2mm, nerimauju ar ne per daug? unsure.gif Kai užklausiau, numykė, kad norma ir tiek.. mums 12 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 12 10, 21:56)
Merginos, man šiandien po echo, parašė, kad sprando raukšlė 2mm, nerimauju ar ne per daug? unsure.gif Kai užklausiau, numykė, kad norma ir tiek.. mums 12 savaičių.

Pasiskaitinekit, gal rasit atsakyma;) http://www.nordica.o...mposite-451.htm
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 12 10, 20:56)

Norma čia . Mano buvo 2,3 mm Nėra ko pergyventi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 12 04, 11:07)
Labas rytas,
o kur kaunietes darotės genetinius tyrimus? Kažkur privačiai gal daro ultragarsą+kraują? Nes į KMUK tai ko gero be šansų pakliūti

Aš paskambinau į moterų konsultaciją pereitą savaitę KMUk, ir mane be problemų užregistravo tai datai kada reikia, pačios net paskaičiavo. Kaip supratau šiems metams dar vietų turi. Sakiau, kad reikia pas ginekologą-genetiką. Kaip suprantu čia svarbiausia yra echoskopija o vien genetikas, kol kraujo tyrimų nėra vis tiek nieko nepasakys.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 12 10, 21:56)

Sveiki patikėkit čia viskas gerai pas manųjų buvo ir 2,5 ir 2,8 viskas thumbup.gif
ramiai nešiokit nestuke.gif
Atsakyti
sveikos,ryt einu pas genetikę N.Krasovskaja, ziauriai bijau, nes prieš tai turejau problemu, norejau paklaust, o Prisca tyrimus visom daro ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2012 12 17, 21:37)
o Prisca tyrimus visom daro ar kaip?

Aš pas šią gyd. buvau 18 sav., kaip ir buvo laikas Prisca II , bet, kadangi Prisca I rezultatai buvo žemiau normos, pakonsultavus ir atlikus echoskopiją, ji man Prisca II nerekomendavo daryti..
Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti