Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(krr @ 2012 12 01, 09:51)
Viskas bus gerai 4u.gif o kokie kraujo tyr.rezultatai?

Tikiuos, kad viskas bus gerai...PRISCA I DS rode 1: 550, PRISCA II DS 1:310, sprando rauksle ideali 0,9, bet placentos duomenys is PRISCA II tyrimo sukele genetikei itarimu.
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 12 01, 10:34)
Tikiuos, kad viskas bus gerai...PRISCA I DS rode 1: 550, PRISCA II DS 1:310, sprando rauksle ideali 0,9, bet placentos duomenys is PRISCA II tyrimo sukele genetikei itarimu.

placentos duomenys is prisca II tyrimo? pirma karta girdziu apie duomenis is placentos per Prisca. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 11 30, 19:32)
Atsakymai aiskus, kita savaite laukia VVT tyrimas....

Viskas bus gerai, atsakyma gal net sekancia diena gausit - bent jau mano atveju taip ir buvo.
p.S. O man atrodo, kad jusu rezultatai geri.
P.P.S. Daug VVT daromi tik del statistikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 01 gruodžio 2012 - 23:20
QUOTE(Sidabra @ 2012 12 02, 00:19)
Viskas bus gerai, atsakyma gal net sekancia diena gausit - bent jau mano atveju taip ir buvo.
p.S. O man atrodo, kad jusu rezultatai geri.
P.P.S. Daug VVT daromi tik del statistikos.

Atsakymai tik po dveiju savaiciu bus...ACIU uz palaikyma;)
Papildyta:
QUOTE(muji @ 2012 12 01, 19:42)
placentos duomenys is prisca II tyrimo?  pirma karta girdziu apie duomenis is placentos per Prisca. unsure.gif

PRISCA-I tyrimo metu pacientės kraujyje matuojama:

PAPP-A (nėštuminis plazmos baltymas A);

β-HCG (laisvas beta žmogaus chorioninis gonadotropinas);
PRISCA-II tyrimo metu pacientės kraujyje matuojama:

AFP (alfa fetoproteinas);

HCG (žmogaus chorioninis gonadotropinas);

u-Estriolis (nekonjuguotas laisvas estriolis).

Stai sie rodikliai ir buvo prasti....
Atsakyti
Atsargiai su VVT ypac Kauno klinikose, ziurekit, kad darytu gydytojas, o ne rezidentai...
Rezidentes deka netekau savo dukrytes 20-ies savaiciu...
Perdure su adata placenta, pazeide keletoje vietu vaisiaus vandenu membrana ir to pasekoje prasidejo persileidimas.
Bukit atsargios.

Su antru vaiku dariausi VVT, tai dare patyres gydytojas, viskas praejo sklandziai, o vat rezidentei pastirties ir pritruko, ilgokai makalavo ikisus adata.....

Reikalaukite, kad sita, is paziuros lyg ir nekalta procedura atliktu tik patyres medikas.
Atsakyti
[quote=JurgiteleP,2012 12 02, 11:07]

Del Dauno ir poros kitu gen. apsigiminu - max 5 dienu begyje, o del akriotipu - po 2 -3 savaiciu.
Atsakyti
[quote=Sidabra,2012 12 02, 12:24]

Del Dauno ir poros kitu gen. apsigiminu - max 5 dienu begyje, o del akriotipu - po 2 -3 savaiciu.
[/quote]

Butent taip ir sake;)
Atsakyti
sveiki. po sunkaus inkstu uzdegimo ir antibiotiku kursu paskyre genetinius tyrimus. Klaipedoje, miesto ligoninej. Ko man tiketis? Ar ims tik kraujo ir echoskopija? Kaip elgtis?ko klausti?
Mums 14 sav., man 31, vaikas antras
Atsakyti
QUOTE(vekoni @ 2012 12 02, 18:42)
sveiki.  po sunkaus inkstu uzdegimo ir antibiotiku kursu paskyre genetinius tyrimus. Klaipedoje, miesto ligoninej. Ko man tiketis? Ar ims tik kraujo ir echoskopija? Kaip elgtis?ko klausti?
Mums 14 sav., man 31, vaikas antras

Atliekami ivairus tyrimai: is kraujo PRISCA I ir PRISCA II, taip pat imami vaisiaus vandenys, na ir aisku ziurima echoskopu. Ka Jums reikes daryti nuspres tik gydytojas;). Sekmes;)
Atsakyti
[quote=<Orchiduke>,2012 12 02, 10:37]
Atsargiai su VVT ypac Kauno klinikose, ziurekit, kad darytu gydytojas, o ne rezidentai...
Rezidentes deka netekau savo dukrytes 20-ies savaiciu...
Perdure su adata placenta, pazeide keletoje vietu vaisiaus vandenu membrana ir to pasekoje prasidejo persileidimas.
Bukit atsargios.
[/quote]

Oi, labai uzjauciu verysad.gif

[quote=Sidabra,2012 12 02, 11:24]
[/quote]

nelabai suprantu, ka parodo atsakymai dėl akriotipu? Ar jie labai svarbus? Jei Pvz suzinai, kad VVT geras, paskui lauki 3 savaites kitu atsakymu, o jie tarkim , negeri , tai jau gali būti vėlu ką pakeisti, jei 22 savaites per ta laiką praėjusios ? unsure.gif
Kam daromas toks tyrimas, kurio atsakymu reikia tiek ilgai laukti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muji: 03 gruodžio 2012 - 22:08
Labas rytas,
o kur kaunietes darotės genetinius tyrimus? Kažkur privačiai gal daro ultragarsą+kraują? Nes į KMUK tai ko gero be šansų pakliūti
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 12 04, 10:07)
Labas rytas,
o kur kaunietes darotės genetinius tyrimus? Kažkur privačiai gal daro ultragarsą+kraują? Nes į KMUK tai ko gero be šansų pakliūti

Siuntimus pas genetikus gavau, kai apsilankiau pirma karta pas ginekologe, tai buvo 8 sva., tai i klinikas laisvai papuoliau. O privaciai tikrai daro, nes pati domejausi ir jei buciau nepapuolus i KMUK tikrai buciau darius privaciai. Sekmes;)
Atsakyti