Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 09, 09:44)
Manau kad tu po O, o čia tas vadinamas implantacinis pakritimas gal?  g.gif
Šiaip sako su BT reikia bent 3 mėnesius pastebėti save  blush2.gif

Ne, per anksti jam but, o ir nepataikem su ND si kart visai doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Po persileidimo pirmas ciklas sutrumpėjęs:

http://www.fertility...com/home/3909ee

Naujas prasidėjęs ciklas bus gydymosi: ureaplasmą naikinsim... Manau, ovuliacijos dar negaudysim, nes stiprūs vaistai, gali pakenkti. O kitą - tikiuosi, jau bandysim.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką, pradedam ketvirtą planavimo, trečią matavimo ciklą
Mano BT
Atsakyti
Sveiki

QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 09, 09:57)
labas rytas,pasirodau su savo rytiniu pakritimu ir laukiu savo grazuoliu,jokio nestumo ir nebus ir siam cikle  verysad.gif
http://www.fertility...com/home/3a84bb

Gal cia pasviravimai kol neatejo mmm vis dar yra vilties ax.gif

Mano atejo jau 3mmm diena, bet BT kazkaip aukstai laikosi labai keista
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
na pakilau siandein vel, bet BT gali buti netiksli, nes prastokai miegojau ir tik kokias 5val iki matavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 09, 15:24)
Sveikos,
na pakilau siandein vel, bet BT gali buti netiksli, nes prastokai miegojau ir tik kokias 5val iki matavimo g.gif

liuks thumbup.gif taip ir toliau varyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 09, 17:01)
liuks thumbup.gif taip ir toliau varyk smile.gif

butu gerai, bet jau pilva maudzia kaip reikiant, tuoj ir grazuoles ateis.... doh.gif
Atsakyti
Na zinot, mano BT grafikelis visiskas "grybu karas". Jauciu kad man Lomexin'as pakele BT, nes kaip tik tom dienom pakilus buvo. Bent jau as viliuosi, kad taip buvo. Gal kas galetu pakomentuot, gal kas zino kaip vaistu/ovuliu naudojimas veikia BT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 09, 15:24)
Sveikos,

Linkiu dar pakilti ir nekristi! rolleyes.gif

QUOTE(ujankus @ 2012 09 09, 20:54)
Na zinot, mano BT grafikelis visiskas "grybu karas". Jauciu kad man Lomexin'as pakele BT, nes kaip tik tom dienom pakilus buvo. Bent jau as viliuosi, kad taip buvo. Gal kas galetu pakomentuot, gal kas zino kaip vaistu/ovuliu naudojimas veikia BT? g.gif

O kas negerai? Kylimas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 09, 21:40)
O kas negerai? Kylimas yra  thumbup.gif

NA negerai tai, kad dabar man brezia O labai anksti ir kaip tycia iki tada ne karto ND nedaryti blush2.gif tai gaila jei taip 1 cikla prazioplinom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ujankus: 09 rugsėjo 2012 - 21:20
QUOTE(misheliina2 @ 2012 09 09, 15:56)
Sveiki
Gal cia pasviravimai kol neatejo mmm vis dar yra vilties ax.gif

Mano atejo jau 3mmm diena, bet BT kazkaip aukstai laikosi labai keista
user posted image

Labai normali tavo BT ir nera auksta schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 09 08, 21:14)
Nu tai kad pilna tų minčių visokių bet kokiu atveju...  ax.gif  ax.gif  Ir geru, ir blogų... Vieną dieną pamąstau, kad visai nesunku bus išsigydyti tą ureaplasmą (o gal ji vienintelė bėda), ir imsiu ir kitąkart dvyniais pastosiu, kitą - kad ir trečias sykis būtinai bus krachas, ir kad mūsų vienintelė opcija liks įsivaikinimas... Visokių tų minčių yra...

Tokios mes tos moterys, kad viena minute liudim, o kita jau sypsomes ax.gif Nenusimink, pasigydisit ir vel pradesit planuoti o tada gal ir nuotaika pageres 4u.gif

QUOTE(lauriote @ 2012 09 08, 21:33)
Sveikos merginos, atejau as pas jus pasiguosti... vos pries keleta dienu turejau skaudziausia gyvenima dalyka - suzinojau, kad praradau savo vaikeli. Visa menesi isvaiksciojau su negyvu mazuciu, nes mano organizmas nepripazino persileidimo ir jokiu simptomu nebuvo, kaip buvau nescia, taip ir buvau. Pats pirmas ir labai lauktas, bet taip ir neatejo. Dabar teks laukti kada vel galesiu pastoti, bet speju busiu tikra paranojike kita nestuma...  verysad.gif

Labai gaila kad jungiesi i sita temele, bet siunciu 4u.gif gal nors siek tiek bus lengviau kai zinosi kad mes tave palaikom 4u.gif

O as jau pradejau kilti, tad pasirodau blush2.gif
http://tevu-darzelis...@1208253175e]BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 09 rugsėjo 2012 - 22:34